TV-benke

Laster...

4 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Stereo / Videobenk / trillebord - 1 rom B80 cm.
 • Stereo / Videobenk / trillebord - 2 rom B80 cm.
 • Stereo / Videobenk / trillebord - 2 rom B60 cm.
 • KUBIK TV-bord/vogn
  KUBIK TV-bord/vogn
  2815,00  NOK
 • 4 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Tv-bord og benk

  Tv-en er blitt en del av vår faste innredning, og har vært det i ett halvt hundre år. Men en tv klarer seg som regel ikke alene, den må ha noe å stå på. Et tv-bord med hjul er en god og fleksibel løsning. 

  Trævarefabrikernes vareudsalg har det moderne trillebordet tv-en din kan finne hvile på. Den gir solid stabilitet og mulighet for å flyttes rundt i rommet.

  De store kassenes tid er forbi i tv-apparatenes verden. De tar ikke lenger opp like mye fysisk rom på bekostning av det øvrige møblementet. På den annen side dekker de opp større flater. Normalt går dette på bekostning av veggplassen.

  Hvor tv-bordet skal stå

  Det er ulike løsninger for hvordan man skal plassere tv-en. Den kan henges på veggen som et annet maleri.  Ulempen med det er at den da er fastfrosset på et sted og i en vinkel. Hvis dere ikke samler dere på samme sted hver gang, kan det gi begrensninger.

  Et tv-bord på hjul kan gi flere muligheter. Tv-en kan rettes forskjellige steder i rommet etter ønske. Bordet kan gjerne trilles et godt stykke ut fra veggen og gi tv-en en sentral plass i stua ved begivenheter av spesiell betydning, som VM i fotball eller finalen i Skal vi danse.

  Eller den kan rettes inn mot en del av rommet for at barna skal se sine programmer, uten å forstyrre de voksne i nevneverdig grad.

  Det kan være verd å vise litt forsiktig under flyttingen. Tv-bordet er stødig nok, men  det kan hende at tv-foten er litt vaklevoren. Med litt omsorg og påpasselighet under arbeidet går det alltid bra.

  Våre tv-bord er utformet i solide materialer for å tåle stort trykk og ha lang varighet. Alt til tv og stereomøbler finner du her hos oss på Trævarefabrikernes vareudsalg. Se for eksempel vårt utvalg av møbler for oppbevaring av dvd-er og cd-er