Entré

Laster...

Elementer 1-15 av 57

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Place-It Knage ubh. eg lille (Ø5 cm.)
 • Place-It Knage sort eg lille (Ø5 cm.)
 • Henger rød (barn)
  Henger rød (barn)
  29,00  NOK
 • Henger blå (barn)
  Henger blå (barn)
  29,00  NOK
 • Henger - hvit (barn)
  Henger - hvit (barn)
  29,00  NOK
 • Smykkespejl
  Smykkespejl
  339,00  NOK
 • Henger - gul (barn)
  Henger - gul (barn)
  29,00  NOK
 • Place-It Knage sort eg mini (Ø3,2 cm.)
 • Place-It-knagg, mini, ubehandlet eik
 • Enkel bøjle (lakeret træ)
 • Place-It-knagg, svart, stor, eik (Ø10 cm.)
 • Place-It-knagg, ubeh, stor, eik (Ø10 cm.)
 • Place-It-knagg, ubeh, mellomstor, eik (Ø7 cm.)
 • Elementer 1-15 av 57

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste
  Gi din entré den innredningen den fortjener

  Entréen er kanskje ikke det rommet i hjemmet som vanligvis får mest oppmerksomhet. Men entréen er det første inntrykk man får når man kommer et nytt sted. Derfor fortjener din entré nøyaktig like gjennomtenkte elementer som hjemmets øvrige innredning.

  Skap en praktisk entré med stil

  Entréen bærer ofte preg av ønsket om praktisk møblering – her skal det oppbevares, gjemmes bort og henges opp. Det er ikke lite som skal finne plass her, og det krever sitt av entrémøblene å få plass til å organisere de mange delene i en entré; her skal det være plass til både nøkkelskap, oppheng av yttertøy, og sko.

  Heldigvis har vi hos Trævarefabrikernes Udsalg et bredt utvalg av alt, som entréen har bruk for, for å være et velstrukturert rom, som samtidig gir et godt førstehåndsinntrykk av hjemmet i sin helhet, med flotte entrémøbler i lyst, innbydende tre.

  Forskjellige nøkkelbrett lager et system av husets viktigste, men lett oversette del; nøklene. De mange variantene setter en stilfull stopper mot febrilsk leting etter tapte nøkler. Skohyller i tre er fine løsninger til både store og små familier, da de fins i mange forskjellige varianter – høye og lave, brede og smale, alle i naturlig ubehandlet furu. Så slipper inngangen elegant og effektivt å flyte over med familiens sko og sesongens skitt.

  Be dine gjester velkommen i naturens egne materialer

  En skrivepult i entréen bryter de mange og meget praktisk orienterte møblene. Skrivepulten løfter romfølelsen med sin høye og elegante form. Samtidig er skrivepulten også svært praktisk, da den kan gjemme mangt, og er et opplagt sted å legge huskelapper og lignende, som skal med ut gjennom døren i farta. Ønskes gulvplassen helt fri kan skrivepulten også fås til veggmontering uten bein, noe som gir et lett og romslig uttrykk, til et rom som ellers lett kan ha en tendens til å virke svært kompakt.

  Til frakker og yttertøy har vi mange varianter av praktiske hengere til yttertøy i alle varianter, både med og uten buksestang, og klemmer til praktisk oppheng av bukser. I den mer spesialiserte avdelingen har vi slipshengere med smarte utstikk i metall, som skiller slipsene og minimerer krøll og sammenfloking. Hengerne får også i barnestørrelser, så barna selv kan henge yttertøyet sitt på plass. Veggpanelene i ubehandlet furu kan også plasseres, så selv de minst kan nå de, og brukes til både yttertøy, skjerf og vesker. Vi har mange praktiske møbler til din entré; stumtjener, hattehylle, plass til knagger, skuffetaburetter, knakkerekker, veggpaneler, kommoder.

  De mange entrémøblene fra Trævarefabrikernes Udsalg kan enten stå alene eller kombineres til en gjennomført enkel og naturlig velkomst til ditt hjem, som skaper en fin symbiose mellom overskuelig struktur og flott design.