Bokstøtter

Laster...

1 Produkt

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Bokstøtte
  Bokstøtte
  155,00  NOK
 • 1 Produkt

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Bokstøtter

  Hvis du er glad i lese bøker, er det rimelig å anta du ved hva en bokstøtte er. Det er nemlig store sjanser for at du har flyttet på nokså mange av dem opp igjennom årene for å komme til en ny bok i bokhyllen. Det kan godt være at du har vært ikke så lite irritert mens du har gjort det også. Bokstøtter tar jo opp en del plass på bokhyllen. Spesielt dersom det dreier seg bøker som står på en enkel hylle av tre.

   

  Så kan man jo spørre om hvorfor det er sånn. Vel enkelt forklart så fungerer bokstøtter som en vegg som bøkene kan lene seg på slik at de kan stå oppreist. Nå vil nok noen hevde at bøker kan stå på egenhånd uten støtte. Det er i og for seg riktig, men det har noen ulemper.

   

  For det første så er vi i traevarer.no overbevist om at på ett eller annet tidspunkt kommer du til å høre et høyt og skarpt dunk. Det er altså en bok, eller bøker for den del, som har falt ned på siden. Har du ordentlig uflaks har det som stå på hyllen falt helt ned på gulvet under hyllen. Det skremme selv den beste midt på høylys dag dersom man er opptatt med noe.

   

  For det andre har ikke bøker godt av å stå på halv tolv som det heter. Det kan skade den ytre bindingen til bøkene. Det er mye bedre for de å stå rett opp og ned, slik at bøkene ikke tar skade av å bli oppbevart på hyllen. Dersom man er glad i bøkene sine er det best å kjøpe noen bokstøtter bare for å være på den sikre siden. Det ville jo være synd dersom yndlingsbøkene dine blir ødelagt fordi de har falt ned fra bokhyllen en gang for mye.

   

  Mer enn bokstøtter

   

  Selv om man er kjempeglad i bøker så har man også andre ting som bør oppbevares på en sikker måte. Især dersom man er i en slik situasjon at man jobber mye hjemmefra. Hvis man har behov for det, har traevarer.no også andre produkter som kan brukes til oppbevaring

   

  Dersom man bruker disse produktene på riktig kan man skape orden i noe som ellers kan virke nokså uoversiktlig og kaotisk. Dermed blir det forhåpentlig enkelt å finne alt man trenger for å gjøre jobben sin ordentlig. Bare det kan være nok til å redusere stressnivået og jobber vi ikke alle bedre når man ikke er stresset? 

   

  Det mener i alle fall vi, så vi vil anbefale kundene våre at de kjøper det de trenger for å holde orden på sin egen arbeidsplass. Det kan jo aldri skade dersom man gir seg tid til å tenke over det.