Skohyller

Laster...

3 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Støvleknægt
  Støvleknægt
  169,00  NOK
 • Skohylle ubehandlet furu
 • Høy skohylle ubhandlet furu
 • 3 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste
  Sko flyter og fyller entréen - løsningen er en skoreol

  Entréen kan fort bli et uoversiktlig rom fylt med sko og støvler, hatter og hansker og hva ellers du kaster fra deg i entréen. Men det har Trævarefabrikernes Udsalg løsningen på. Det er mulig å lage en fin kombinasjon av treprodukter som kan hjelpe med å holde orden i hjemmets første rom; entréen.

  Skoreoler i flere nyanser

  Skoreolene i vårt sortiment er sett gjennom mange, mange år. Og de er praktiske. Alle er de produsert i ubehandlet furu, og du kan velge mellom flere mål. Det fins bl.a. en modell med runde tverrpinner med 6 hyller. Eller en skoreol med 3 hyller og helt flate brett i furu. Det er helt opp til din smak hva du velger. Prisnivået kan alle holde med. Noen velger å behandle skoreolene med lakk eller maling. 

  Skoreolen kan også brukes til annet enn sko. De kan til og med fungere som en liten reol til planter eller til stilleben-oppstillinger. Det er helt opp til deg. Noen vil kanskje bruke den til utendørs plante, hageutstyr eller annet. Her må man bare huske på at den ikke er behandlet til utendørs bruk - så man bør enten ta den inn om natten, eller behandle den slik at den blir værbestandig.