Skamler & Taburetter

Laster...

Elementer 1-15 av 22

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Kjøkken/barstol i ask H70 cm
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H70 cm
 • Krakk (bøk H28 cm.)
  Krakk (bøk H28 cm.)
  305,00  NOK
 • Trappestige. Teak tre
  Trappestige. Teak tre
  2039,00  NOK
 • Trappestige. Hvitmalt tre
 • Trappestige. Svartmalt tre
 • krakk (justerbar - svart tre)
 • Veggklappstol i eik
  Veggklappstol i eik
  2295,00  NOK
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H80 cm.
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H60 cm.
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H47 cm.
 • Klapbenk i ubehandlet furu
 • Kjøkken/barstol i bøk H47 cm
 • Kjøkken/barstol i bøk H60 cm
 • Kjøkken/barstol i bøk H70 cm.
 • Elementer 1-15 av 22

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Skamler og taburetter i god kvalitet er både flotte og funksjonelle

  Taburetter og skamler av god kvalitet er populære klassikere i dansk innredningskultur. Skamler av tre har både en praktisk og en dekorativ funksjon. Det er det beste fra begge verdener Her hos Trævarefabrikernes Udsalg tilbyr vi skamler og taburetter i mange forskjellige mål og utforminger, så det er mulig for kundene våre, å finne fram til forskjellige modeller. Vi håper du finner en modell som du liker og som passer dine behov. 

   

  Du finner for eksempel en dreietaburett i massiv bøk. Dreietaburetten kan stilles inn fra 52 til 68 cm i høyde, noe som både er praktisk som sitteplass og som del av innredningen i hjemmet ditt. Uansett om du er på utkikk etter en taburett, en skammel eller en fotskammel, finner du det hos Trævarefabrikernes Udsalg. 

   

  Skamler av tre gir en flott avslutning av stillen i hjemmet og så er de enkle å flytte på. Det er de små detaljene som gir skammelen verdi. I alle fall dersom man ser det i sammenhengen med innredning og interiør. Det er vi som jobber hos Trævarefabrikernes Udsalg veldig klare over. Våre taburetter med fremskutte sprosser er dekorative samtidig som de fungerer som gode som sitteplasser i kjøkkenet dersom man ønsker å så av en hyggelig prat. De kan også fungere som taburetter i stuen din. De kan passe perfekt hvis du har mange venner på besøk samtidig. 

   

  Kjøkken- og bartaburettene (krakk) fås i mål som varierer fra 47 til 90 cm i høyde, så det fins en sitteplass for hvert behov. Kjøkken- bartaburetten som kan stilles til opptil 70 cm i høyde kan også fås i både eik og ask. Det er et eksempel på de nye varene som selges her hos Trævarefabrikernes Udsalg.

  Taburettene og skamlene kan behandles og males

  Alle våre skamler og taburetter selges i ubehandlet tre. Det at produktene er av ubehandlet tre gir deg muligheten til å skape nøyaktig det dekorative uttrykket du selv ønsker. Du kan selvsagt velge å la skammelen være slik den er. Det er ikke noe i veien for det. De er laget for å være stilfulle i seg selv.

   

  Du kan også velge å male skammelen i en lekker farge for at skammelen skal passe inn i din innredningsstil. En skammel eller taburett i en sterk farge pynter i hjemmet ditt. Samtidig vil den fylle mer av innredningen din, enn når den er nøytral i ubehandlet tre. 

   

  Forskjellen mellom disse to stilformene er noe du bør vurdere. Både før du kjøper en skammel av en spesiell modell og før du velger å finne frem malingen for å sette farge på den. Det er for tiden svært moderne å male en del av taburetten. Er du interessert i hvordan det kan gjøres anbefaler vi hos Trævarefabrikernes Udsalg at du eventuelt gjennomfører et søk på DIY taburett på internett. Da finner du mange dekorasjonsmuligheter til dine skamler og taburetter av tre. Det kan sette kreativiteten din i sving.

   

  Liker du å sette deg ned i godstolen din etter en lang dag på jobb? Eller kanskje du er en av dem som foretrekker å sitte i sofaen når du vil hvile deg litt? I begge tilfeller kan det være godt å ha noe å legge føttene oppå, som for eksempel en god og solid fotskammel. Du kan finne nettopp en lekker fotskammel av massivt bøketre her på siden. Alle våre skamler og taburetter er selvsagt av solid kvalitet. 

   

  Her finner du en veiledning i hvordan du bør behandle produkter av tre. Hvis du ønsker å behandle din nye taburett eller skammel anbefaler vi hos Trævarefabrikernes Udsalg at du følger den. En stor andel av produktene som selges hos oss hos Trævarefabrikernes Udsalg er laget av ubehandlet tre. Tre er et organisk materiale og produkter av tre vil kunne brukes lengre dersom de tas godt vare på. Dette gjelder spesielt produkter som er laget av ubehandlet tre.