Barstole

Laster...

11 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Kjøkken/barstol i bøk H47 cm
 • Kjøkken/barstol i bøk H60 cm
 • Kjøkken/barstol i bøk H70 cm.
 • Kjøkken/barstol i bøk H80 cm
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H47 cm.
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H60 cm.
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H70 cm
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H80 cm.
 • Kjøkken/barstol i ask H70 cm
 • krakk (justerbar - bøk)
  krakk (justerbar - bøk)
  1189,00  NOK
 • krakk (justerbar - svart tre)
 • 11 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  En barstol er både funksjonell og av god kvalitet

  Taburetter og skamler i god kvalitet er populære klassikere i norsk innredningskultur. Tre har alltid vært et av de viktigste byggematerialene her i nord. Tenk på alle historiene om båter og skip du har hørt om. Det er stor sannsynlighet for at de var laget av tre. Tre var det materialet håndverkere på den tiden hadde til rådighet. I dag har nok tre måttet vike plass for andre byggematerialer men, det betyr ikke at tre ikke lenger brukes.

   

  Barstoler laget av tre er et perfekt eksempel på dette. Barstoler  laget av tre kan ha en praktisk funksjon samtidig som den er dekorativ. De kan oppfylle 2 behov på samme tid. Her hos Trævarefabrikernes Udsalg tilbyr vi et stort utvalg av barstoler. Utvalget består av barstoler i mange forskjellige mål og utforminger. Vi som jobber hos Trævarefabrikernes Udsalg håper dette varierte utvalget gjør det mulig for kundene våre å finne akkurat den modellen de ser etter. Det betyr en modell som passer kunden sitt behov samtidig som den har en utforming som kunden syns er pen.

   

  Finn din taburett eller barstol hos Trævarefabrikernes Udsalg. Møbler som er laget av tre kan være med på å gi et ekstra piff til innredningen i hjemmet. Det er vi som jobber her fullstendig klare over. Hemmeligheten ligger i de små detaljene. Våre taburetter med fremskutte sprosser er både dekorative og gode som sitteplasser på kjøkkeneteller i kanskje i stuanår det er mange gjester på besøk. Taburettene og barstolene er enkle å flytte på, så det er ikke noe i veien for at de kan brukes begge steder, dersom det skulle oppstå et behov for det.

   

  Kjøkken- og bartaburettene kan fås i mål som varierer fra 47 cm til 90 cm i høyden. Det skulle gjøre det mulig å finne en sitteplass som passer alle behov. Dersom kundene våre er interessert i å kjøpe en kjøkkentaburett, kan vi gjøre kundene oppmerksomme noe relativt nytt innenfor vårt utvalg: Kjøkkentaburetten som har en høyde på 70 cm, kan bestilles i eik og ask.

   

  Barstoler og andre møbler av tre kan behandles og males

  Tre er et organisk materiale. Alle barstoler som selges via Trævarefabrikernes Udsalg selges i ubehandlet tre. Det gir kundene våre en unik mulighet til å skape akkurat det dekorative uttrykket de selv måtte ønske.

   

  Et valg er å la møblene av tre være som de er. Det er absolutt ikke noe i veien for. De er tross alt laget for å være lekker og elegant i utgangspunktet. Et annet valg kundene våre kan gjøre er å male tremøblene i en lekker farge. Det er ingen som kan si om det er rett eller galt. Det er en smakssak.

   

  Et møbel av tre  som forblir ubehandlet vil naturligvis ha et annet uttrykk enn hvis det blir malt. En barstol i en sterk farge kan selvsagt pynte opp i hjemmet, men samtidig vil den fylle mer av innredningen. Ubehandlede barstoler vil til sammenligning fremstå som nøytral.

   

  Forskjellen på disse to uttrykkene er noe kundene våre bør vurdere før de finner frem malingspann og malerkost. Hvis kundene våre ikke er sikre på hvordan uttrykket blir dersom man velger å male et møbel av tre har vi hos Trævarefabrikernes Udsalg en mulig løsning.

   

   I dag er det ganske populært å male en del av en taburett. Det finnes mange videoer av dette på internett. Det er for eksempel mulig å foreta et søk på DIY taburett. Det vil gi mange eksempel på hvordan en skammel eller en taburett kan males og hvordan uttrykket blir når den er ferdig. Det kan være med på å sette fantasien og kreativiteten i sving slik at din barstol, får akkurat det uttrykket du ønsker at den skal ha.

   

  Uansett hvilket uttrykk kundene velger å ha på produktene de kjøper i nettbutikken vår, har vi som jobber hos Trævarefabrikernes Udsalg en sterk anbefaling til alle våre kunder. Undersøk hva som står på vedlikeholdssidenvår. Hvorfor det? Kan det hende at kundene våre spør.

   

  Svaret er ganske enkelt: Som alle organiske materialer vil tre brytes ned over tid. Det er en helt naturlig prosess. Dersom et produkt av tre blir behandlet riktig ut i fra det som det opplyses om på siden om vedlikehold, vil behandlingen forlenge produktet sin levetid. Det er bra for alle parter, både for miljøet og for lommeboka.