Kontor & Hobby

Laster...

Elementer 1-15 av 138

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Gymnastikringe med oppheng
 • Fotmassasjerull
  Fotmassasjerull
  135,00  NOK
 • BRICK TABLE 90x45x72 cm
  BRICK TABLE 90x45x72 cm
  4249,00  NOK
 • BRICK TABLE (TOP) 90x45x9 cm
 • Stort bøkestaffeli
  Stort bøkestaffeli
  1189,00  NOK
 • Årskalender i svart MDF med tapper av eik
 • Bordstaffeli i bøk
  Bordstaffeli i bøk
  289,00  NOK
 • Juletre (eik) - H10 cm (liten)
 • Juletre (eik) - H14 cm (medium)
 • Juletre (eik) - H18,5 cm (stor)
 • LYSGLIMT lampe i laserskåret furu
 • Støvkost L27 cm.
  Støvkost L27 cm.
  255,00  NOK
 • Feiebrett/kost
  Feiebrett/kost
  425,00  NOK
 • Oppslagstavle 60x90 cm. kork
 • Plakatlister - liten sæt for A4 plakater
 • Elementer 1-15 av 138

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste
  Stort utvalg av unike kontor- og hobbyting

  Tre er ikke bare et fantastisk materiale å designe og utarbeide essensielle møbler med. Det er også ideelt når det kommer til de små ting, som gjør ditt hjem til et skikkelig hjem. Som for eksempel kontor- og hobbyartikler. Derfor har Trævarefabrikernes Udsalg samlet et eksklusivt utvalg av både anvendelige og dekorative elementer til innredningen din – og her spesielt for kontoret ditt. Vi har alt fra skrivebord til stoler, skrivebordselementer, brevkurver, magasinholdere, CD- og DVD-oppbevaring, vinhyller, bokstøtter, sybokser, esker, skrin, bokkasser, ølkasser, bokrekker. Alt du kan komme til å ønske deg i ditt kontor eller hobbyrom.

  Kontor- og hobbyartikler i tre

  Her finner du hobbyartikler i tre som gjør det lett å integrere hobbyen din i innredningen. Alt et malerhjerte kan begjære av staffelier i forskjellige utgaver, både til barn og voksne. Og tilbehør til de, som for eksempel praktiske fargebegerholdere, ekstra plater til papir og mye mer. De flotte flerfunksjonelle ølkassene i ubehandlet furu gjør det lett å rydde opp etter seg selv. Ølkassene fås i sett med flere kasser, så det er lett å organisere alle dine saker. Alternativet til ølkasser er våre stablekasser, hvor du like enkelt kan sortere dine hobbyting i forskjellige kasser.

  Som koordinator i et hjem eller på kontoret er det ikke nok å ha et sted å lege tingene sine. Det er også behov for et sted å legge sine tanker og notater, som skal deles med andre. Oppslagstavler er som skapt til formålet, og fås som tavle eller whiteboard, som du lett kan skrive notatene på, og fjerne de like lette, når oppgaven er fullført. Kork- og magnettavler gir mulighet for å henge opp huskelapper og andre ting som skal ryddes bort, og hjelper mot uoversiktlige bunker med huskelapper og lignende på kjøkken- eller skrivebord.

  Kontor- og hobbyartikler til alle dine oppgaver og interesser

  Bokstøtte, lesebrett og oppslagstavle; alle kontorartikler med et klart bruksformål i flott design, som gjør det lett å innrede et funksjonelt og behagelig kontor. Kontorartiklene inviterer til simpel struktur, som gjør hverdagen litt mer oversiktlig. Av og til er det dog godt å kunne skjemme seg selv og sine omgivelser bort med flott design, rett og slett for designens skyld.

  Derfor har Trævarefabrikernes Udsalg samlet et stort sortiment av Kay Bojesens populære og tidløse trefigurer i forskjellige sorter. Her kan du enten velge ut fra ditt yndlingsdyr, eller din yndlingstresort – utvalget omfatter alt fra dachsen i pen valnøtt, og til fuglene i kombinert eik. Uansett om du er på utkikk etter kvalitetspynt til kontoret, hjemmet eller barnerommet, skal du finne nettopp det som passer best til din stil.

  Utover det var vi hos Trævarefabrikernes Udsalg designet en flott årskalender i kvalitetsmaterialer med flotte knopper i massiv eik. Og tall/ukedager produsert i plast. Bruk kalenderen igjen og igjen, og hold på den måten styr på årets gang.

  Nøyaktig på samme måte som voksne har lyst til å skape hygge og innbydende rammer rundt seg, har også barn det. Settekasser går aldri av mote, når det handler om simpelthen å kunne sette et personlig preg på innredningen. Settekassene er en fantastisk måte for barnet å få lov til å organisere og stille ut sine yndlingslekesaker på.

  Vi ønsker god fornøyelse med innredning av ditt kontor og hobbyrom