Soverom

Laster...

Elementer 1-15 av 69

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Understel til Brick box (stor model)
 • BRICK TABLE 90x45x72 cm
  BRICK TABLE 90x45x72 cm
  4249,00  NOK
 • BRICK TABLE (TOP) 90x45x9 cm
 • Henger rød (barn)
  Henger rød (barn)
  29,00  NOK
 • Henger blå (barn)
  Henger blå (barn)
  29,00  NOK
 • Henger - hvit (barn)
  Henger - hvit (barn)
  29,00  NOK
 • Smykkespejl
  Smykkespejl
  339,00  NOK
 • Henger - gul (barn)
  Henger - gul (barn)
  29,00  NOK
 • Sengebord (brett)
  Sengebord (brett)
  339,00  NOK
 • Leseklaff (passer sammen med sengebord)
 • BRICK BOX beslag til ophængning
 • Elementer 1-15 av 69

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Soverom

  Du tilbringer rundt regnet en tredjedel av døgnet på soverommet ditt. Mesteparten av tiden er riktignok ikke våken tilstand, men det er likevel viktige aktiviteter i forbindelse med dagens avslutning o begynnelse som foregår der. Derfor er det viktig å ha de rette soveromsmøbler som forenkler eller effektiviserer disse. Møblene og omgivelsene bør jo også se bra ut, slik at de setter deg i godt humør av å være der.

  På Traevarer.no tenker vi soverom og oppbevaring når vi lager utkast til nye produkter. Det er vesentlig at du kan sove trygt i forvissning om at alt ligger klart for deg i det du våkner. Derfor har vi både tradisjonelle kommoder og skuffeseksjoner som kan bygges med våre Brick box moduler. Til ditt soveværelse finner du også ribbebunner, sengebord og diverse hengere.

  Den klassiske kommoden

  Kommoden er et soveromsmøbel son har bestått tidenes skiftende trender og påfunn. Med små justeringer er den omtrent den samme som den var på våre oldeforeldres tid.

  Det er selvfølgelig fordi den er perfeksjonert spesielt til bruk på soverommet. Ting som er upraktiske å legge i klesskapet, oppbevares her. Da snakker vi for eksempel om de små plaggene som har lett for å forsvinne i mengden. 

  Derfor bør hver person ha eksempelvis sin egen sokkeskuff. Sokker brukes hver dag og skiftes ofte. Det er irriterende og tidkrevende å måtte lete rundt etter rene sokker i par som passer sammen. En egen kommodeskuff dedikert til formålet gjør det enkelt å finne fram, og vil samtidig redusere sokkesvinn.

  Andre ting som kan være praktiske å oppbevare i kommoden på soverommet er undertøy, små håndklær, kluter eller hva du enn måtte føle er mest praktisk.

  Monter skuffer med Brick box

  Brick box skuffeseksjonerkan du kjøpe enkeltvis og sette sammen til et kommodemøbel etter eget ønske. Du er derfor ikke bundet til et visst antall skuffer eller en bestemt høyde, men kan avgjøre det i henhold til dine egne preferanser.

  Ønsker du fleksibilitet er dette møblet for deg. De er like på forsiden og på baksiden, og kan vendes i din retningen du vil. Det kan settes der plassen innbyr til det, og fås i forskjellige bredder. Skuffen åpnes med et lite trykk på fronten.

  Brick box moduler i egnet høyde kan også utstyres med puter og samtidig bli en benk eller en sofa. Her er det veldig praktisk å kunne sette seg ned når du ikke vil skrukke til en ferdig oppredd seng.

  Disse skuffene kan du sikkert få mye ut av på andre steder enn i soverommet, for eksempel på barnerommet eller i entreen. Egentlig kan du bare flytte dem rundt dit behovet for øyeblikket er mest presserende.

  Understellet kan utstyres med hjul, og ved behov transporteres. Du kan eksempelvis bruke brick box –enhetene som skrivebordsskuffer, og skyve dem under skrivebordet.

  Laget av bjørkefinér gir disse modulene et godt visuelt uttrykk hvor du enn måtte finne å bruke dem. Ønsker du farger, er de lette å male.

  Mer tid i sengen med et sengebord

  Enten du liker å tilbringe tid i horisontal tilstand, eller er tvunget til det en periode med for eksempel rekonvalesens etter en operasjon, er det praktisk med et sengebord. 

  Hva ville vel frokost på senga være uten et sengebord? Det kunne gått, men kanskje vært litt upraktisk. Vi skal helst ikke ha kaffesøl eller brødsmuler der vi sover.

  Sengebordet kan greit kombineres med et leseklaff. Blir du av forskjellige grunner sengeliggende en periode kan det være godt å ha noe å lese på. Men over tid kan det være anstrengende å opprettholde leseposisjonen. Det ordner du fint med denne klaffen. Den kan passe til både boka og til nettbrettet. Dessuten er den fin hvis du liker å tegne.

  Heng klærne pent med en kleshenger

  Ikke alle klær skal stappes inn i hyller og skuffer på soverommet. Et godt utvalg av kleshengere er nødvendig for en velholdt garderobe. Er klærne hengt opp, krøller de seg ikke. Og en kleshenger av tre er, som vi vet, bedre for klærne enn en henger av metall. 

  Vi har forskjellige typer hengere. De enkleste er de som er greiest for skjortene. En kleshenger med klemmer er det rette verktøyet når du henger opp skjørt eller bukser. Til barneværelset har vi selvfølgelig de samme hengerne, bare i mindre størrelser og i morsomme farger.

  Slipsene dine hører heller ikke hjemme bortgjemt i en skuff. Invester heller i en praktisk slipshenger med plass til inntil tolvs slips. Da kan du kjapt ta en vurdering om hvilket slips som passer til antrekket, eller finne fram til juleslipset uten hindringer.

  Bruk tre til innredning

  På Traevarer.no finner du møbler til alle rom, utført i dekorative og holdbare tresorter. Bestill dem på nettet i dag.