KUBIK-reoler

Laster...

Elementer 1-15 av 130

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • KUBIK Color hel bokkasse - 4 rom
 • Møbelben Ubeh eg H20 cm (1 stk.)
 • Møbelben Sortmalede H20 cm (1 stk.)
 • KUBIK glassdøren - stor (ramme av eik)
 • KUBIK glaslåge (egeramme) - lille
 • KUBIK Color hel bokkasse - 6 rom
 • KUBIK Color hel bokkasse - 3 rom
 • KUBIK Color halv bokkasse - 1 rom
 • KUBIK Color halv bokkasse - 2 rom
 • KUBIK Color halv bokkasse - 3 rom
 • KUBIK Color kvart bokkasse - 1 rom
 • KUBIK Color kvart bokkasse - 2 rom
 • KUBIK Color kvart bokkasse - 1 skuff
 • KUBIK tre hel bokkasse 4 rom
  KUBIK tre hel bokkasse 4 rom
  Fra 1005,00  NOK
 • KUBIK tre hel bokkasse 6 rom
  KUBIK tre hel bokkasse 6 rom
  Fra 1169,00  NOK
 • Elementer 1-15 av 130

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  KUBIK REOL GIR DEG FULL OPPBEVARINGSFRIHET

  De fleste har huset fullt av ting som trenger en god oppbevaring. Tradisjonelle reoler er kjekke å ha, men blir også fort utdaterte i det hurtige tempoet som en husstand med mange unike personligheter utvikler seg i. Her hos Trevare fabrikkenes Utsalg har vi alliert oss med den anerkjente møbelutvikleren Kubik, som på elegant vis utvider de mulighetene som en klassisk reol gir.

  Bygg din drømmereol

  Kubik er et enestående reolsystem som gir deg full frihet til å sette sammen akkurat den reolen du drømmer om. Start med en reolkasse, og utvid med hyller og dører etter behov. Vil du ha skuffer i venstre hjørne og et åpent rom til høyre, eller omvendt? Bare fantasien setter grensene når det gjelder en kubikreol.

  Når du prøver deg som møbelbygger med hendige Kubik-komponenter, er det to ting det kan være lurt å tenke på:

  • Hva skal du oppbevare?
  • Hvor skal reolen står?

  Hva skal du oppbevare?

  Overordnet er det slik at mindre gjenstander som pocketbøker eller cd-er gjør seg bedre i reolrom med begrensest dybde og høyde. Når de forsvinner i dypet av en veldig romslig kasse, er de vanskeligere å se og få tak på hurtig. Dessuten virker det store omgivende tomrommet forstyrrende når det for eksempel kommer gjester på besøk. Men ikke fortvil – med Kubik-systemet er det veldig enkelt å gjøre en seksjon lavere med montering av ekstra hyller.

  Høye gjenstander som lp-er, ringpermer og fotoalbum trives best i romslige reolrom, der de kan få selskap av alt fra stueplanter til diverse pyntegjenstander. Er du en samlertype, vet du at du aldri kan få nok plass! Hvis du planlegger lurt på forhånd, unngår du å bruke unødig tid på reolutvidelser i fremtiden.

  Hvor skal reolen står?

  Oppbevaringsbehovet varierer selvsagt fra rom til rom. På barnerommet er det veldig greit med reoler som er lave i høyden og har skuffer til legoklosser og andre leker som barnet ditt ikke bruker hele tiden, men likevel setter pris på å ha lettvint adgang til. En lav reolløsning gjør også at toppkanten med fordel kan brukes som nattbord eller ekstra hylle.

  I dagligstuen liker mange å skape stemning med vakre bokrygger fra for eksempel fotoalbum eller klassiske oppslagsverker. Imponer gjestene med vakre fotobøker som du trekker ned fra en høy og elegant reolløsning mens peisen knitrer i bakgrunnen! Husk at du alltid kan montere nye reolkasser dersom behovet melder seg.

  I tv-kroken synes mange det er behagelig å ha et sted til filmer og fjernkontroller. Her kan en reolkasse eller kanskje til og med en vegghylle være perfekt. Når du først har satt deg i sofaen, vil du med garanti sette pris på at både dvd-er og snopskål er innen rekkevidde.

  På kontoret og i verkstedet er det selvsagt de praktiske løsningene som teller. Redskaper og permer skal kunne finnes fram og settes tilbage på en, to, tre. Hos Trevare fabrikkenes Utsalg har vi stor erfaring med oppbevaring, og det er bare å spørre om tips.

  Utvid mulighetene med spesialdesignet tilbehør

  De fleste skuffe- og reolløsningene kan enkelt monteres i ønsket vegghøye med et skrujern. Har man mange tunge ting å oppbevare, kan det gi en ekstra trygghet å plassere en reol med kontakt til det stabiliserende gulvet, enten direkte på gulvflaten eller ved hjelp av møbelbein eller -hjul. Uansett om målet er å skape en stilfull hylle til eksotiske suvenirer over ildstedet eller en rullende kommode til strømper og undertøy, kommer man langt med Kubik-tilbehør.

  Skuffer og bokser i mange farger garanterer deg en stillful oppbevaring i alle tenkelige rom. Monter behagelige knotthåndtak så også minstemann i familien kan få adgang til kosedyrene sine.

  Kubik leverer også et utmerket skrivebord til hverdagsbruk. Det matcher de andre komponentene i stil og er velegnet til for eksempel laging av lekser.

  Det er moderne å samle vin, og vi hos Trevare fabrikkenes Utsalg vil gjerne hjelpe deg med å få kontroll over flaskene med de dyre dråpene. Derfor selger vi også skrå vinhyller som enkelt kan settes inn i en vanlig Kubik-reolkasse. Gi samlingen din de gode rammene den fortjener, på hytta eller i vinkjelleren. Det vil også gjestene dine med garanti verdsette.

  Farger, farger, farger

  Ingen har sagt at et reolsystem trenger være naturfarget eller hvitt. Kubikreolkassene kommer i alle de fargene du kan drømme om, fra behagelig havblå til oppmuntrende oransje.