Stereomøbler

Laster...

9 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • CD Holder
  CD Holder
  475,00  NOK
 • CD holder i birk
  CD holder i birk
  679,00  NOK
 • DVD holder
  DVD holder
  679,00  NOK
 • Videokassettholder
  Videokassettholder
  679,00  NOK
 • CD-holder bjørkekryssfinér.
 • Stereo / Videobenk / trillebord - 1 rom B80 cm.
 • Stereo / Videobenk / trillebord - 2 rom B80 cm.
 • Stereo / Videobenk / trillebord - 2 rom B60 cm.
 • KUBIK TV-bord/vogn
  KUBIK TV-bord/vogn
  2815,00  NOK
 • 9 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Tv-bord og benk

  Tv-en er blitt en del av vår faste innredning, og har vært det i ett halvt hundre år. Men en tv klarer seg som regel ikke alene, den må ha noe å stå på. Et tv-bord med hjul er en god og fleksibel løsning. 

  Trævarefabrikernes vareudsalg har det moderne trillebordet tv-en din kan finne hvile på. Den gir solid stabilitet og mulighet for å flyttes rundt i rommet.

  De store kassenes tid er forbi i tv-apparatenes verden. De tar ikke lenger opp like mye fysisk rom på bekostning av det øvrige møblementet. På den annen side dekker de opp større flater. Normalt går dette på bekostning av veggplassen.

  Hvor tv-bordet skal stå

  Det er ulike løsninger for hvordan man skal plassere tv-en. Den kan henges på veggen som et annet maleri.  Ulempen med det er at den da er fastfrosset på et sted og i en vinkel. Hvis dere ikke samler dere på samme sted hver gang, kan det gi begrensninger.

  Et tv-bord på hjul kan gi flere muligheter. Tv-en kan rettes forskjellige steder i rommet etter ønske. Bordet kan gjerne trilles et godt stykke ut fra veggen og gi tv-en en sentral plass i stua ved begivenheter av spesiell betydning, som VM i fotball eller finalen i Skal vi danse.

  Eller den kan rettes inn mot en del av rommet for at barna skal se sine programmer, uten å forstyrre de voksne i nevneverdig grad.

  Det kan være verd å vise litt forsiktig under flyttingen. Tv-bordet er stødig nok, men det kan hende at tv-foten er litt vaklevoren. Med litt omsorg og påpasselighet under arbeidet går det alltid bra.

  Våre tv-bord er utformet i solide materialer for å tåle stort trykk og ha lang varighet. Alt til tv og stereomøbler finner du her hos oss på Trævarefabrikernes vareudsalg. Se for eksempel vårt utvalg av møbler for oppbevaring av dvd-er og cd-er

  Sørg for plass til dvd spilleren og dekodere

  Plass hensyn er det grunnleggende behovet for møblering av moderne hjem. Vi har mange ting, og vi må rydde plass til de tingene som faktisk er i bruk. Det gjelder for eksempel fjernsynsapparatet. Og det blir større hver gang du kjøper et nytt. Dermed må møblet være tilpasset størrelsen.

  Det gjelder også alt ekstrautstyret til apparatet. Om vi ikke lenger har den klumpete tv-antenna som måtte stilles inn på taket, er det ledninger og koblinger til masse ekstrautstyr. Det er dekodere, dvd-spillere, playstations og hjemmekinoanlegg. Mye av det kan tilpasses eller plasseres i tv-møblet.

  Med en romslig og tilpasningsdyktig tv-benk løser du mye av dette. En tv-benk med hjul kjører du også bare inn på det strategisk viktigste punktet. Da kan synsvinkelen også justeres etter hvor dere sitter eller hvor mange tittere eller spillere det er akkurat denne kvelden.

  Møblering av din egen tv-stue

  Et lite rom der tv-opplevelsen er i fokus krever ikke så mye. Fordelen er at i et slikt rom vil man distraksjonsfritt kunne konsentrere seg om det som utspiller seg på skjermen. Det er det behov for i denne multidigitale tidsalderen hvor alle til enhver tid skal være tilgjengelig for alt.

  Kravene til møblering er heller ikke så store. Bortsett fra selve tv-en og noe godt å sitte på, er det vel egentlig bare tv-benken som trenger å oppta plass. Blir det for mye ting, kan det virke forstyrrende.

  Men tv-benken kan gjerne være litt romslig, og kanskje reservere plass for ting som måtte komme i framtiden. Vårt begrep om hjemmeunderholdning har tross alt forandret seg enormt på bare de ti siste årene, og vi vet ikke så mye om hva som kan skje de ti neste.

  Har du en pen samling av gode filmer du er glad i, er det imidlertid dette er godt sted å sette dem. Med noen supplerende dvd-hyller fra Trævarefabrikernes vareudsalg, kan du fylle veggene etter temaer som klassikere, Disney tegnefilmer eller grøssere. Du kan også lagre banebrytende tv-serier for gjensyn eller maraton.

  For tv-rommet ellers skal du bare tenke belysning. Er det et vindu, bør det dekkes til på best mulig måte. Rommets kunstige lyssetting bør være med fokus på ikke å irritere tv-skjermen og helst ha demping.

  Alt du trenger i tre

  Jo mer teknologi og digitalisering vi fyller livene våre med, desto mer trenger vi naturlig tre. Det harmoniserer oss og får oss nærmest bokstavelig talt tilbake til Jorda. Topp teknisk utstyr bør alltid kombineres med tre. Som tv-benken til fjernsynet og dets medskyldige trenger vi et godt skrivebord i massiv eik for å utlikne alt datautstyret vi fyller det med. 

  En annen måte å fylle opp kvoten med naturlig tre er å supplere med skap, skuffer og hyller. På Trævarefabrikernes vareudsalg har vi tre til nær sagt alle formål. Det er gledelig for oss at plastalderen er på retur og naturens eget materiale nå tar opp kampen mot alle syntetiske løsninger. 

  Bestill i dag og få trevarene levert hjem til deg.