Oppbevaringsbokser

Laster...

Elementer 1-15 av 52

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Finérkasse
  Finérkasse
  475,00  NOK
 • Skuffeseksjon med 8 skuffer
 • Finérkasse med 2 skuffer
 • Finerkasse med 5 små skuffer
 • Finerkasse med 3 skuffer
 • Skuffeseksjon med med 18 skuffer
 • Finérkasse
  Finérkasse
  445,00  NOK
 • Finérkasse med hjul (3 skuffer)
 • Finér-skuffeelement
  Finér-skuffeelement
  729,00  NOK
 • Skuffeseksjon med 6 skuffer
 • Finerkasse med 3 skuffer (A4)
 • Finerkasse med 5 skuffer
 • Finerboks til oppbevaring
 • Brevkurv, kan stables.
  Brevkurv, kan stables.
  119,00  NOK
 • CD-kassett
  CD-kassett
  105,00  NOK
 • Elementer 1-15 av 52

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Flotte og praktiske oppbevaringsbokser 

  Alle har en eller annen gang bruk for oppbevaring til diverse ting og saker, men det kan ofte være vanskelig å finne en elegant oppbevaringsløsning til små gjenstander – her er oppbevaringsbokser en strålende løsning. Med oppbevaringsbokser kan du skjule de tingene som roter, samtidig med at det er enkelt å finne dem igjen. Smart oppbevaring kan hjelpe deg med å organisere ting som luer og votter i gangen, eller holde orden på leker på barnerommet. 

  Unik oppbevaring 

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg finner du et stort utvalg av flotte oppbevaringsbokser til ethvert formål. Kjennetegnet for kassene er at de er laget av vakker og lys bjørkefiner som gir fantastiske assosiasjoner til den skandinaviske innredningsstilen, som har særlig fokus på å bringe naturens flotte materialer med seg helt inn i stuene. Kasser fra Trævarefabrikernes Udsalg lar deg se treets finurlige årer og gjør hver enkelt kasse til noe helt særlig. 

  Slik innreder du med oppbevaringsbokser

  Oppbevaringsbokser kan ofte være store og rotete å se på – men slik trenger det heldigvis ikke å være. De lyse og flotte oppbevaringskassene kan uten problemer blende inn sammen med resten av innredningen din. Det som er bra ved at de er laget av tre, er at de passer inn i alle innredningsstiler uansett om den er skandinavisk, bohem-aktig eller noe helt annet – du kan til og med male kassene enkelt, slik at du får akkurat det utseendet du ønsker. Det finnes også forskjellige typer av oppbevaringsbokser som alle gir forskjellige og herlige muligheter i innredningen. 

  Store og små oppbevaringsbokser 

  Små og store kasser kan brukes til det meste. Trenger du ofte de tingene som er i kassene? Da kan det være en god idé å plassere en enkelt eller to i en bokreoleller på en hyllehvor de er lette å få tak i. Har du valgt store oppbevaringsbokser, kan du med fordel plassere lette gjenstander på de andre hyllene i reolen for å unngå et alt for kompakt utseende. Hvis du i stedet har valgt en mindre oppbevaringskasse på størrelse med en eske, kan du skape et elegant og moderne utseende ved å plassere den lille kassen på noen fine coffee table bøker eller sammen med noen grønne planter. Den friske grønne fargen fra planter fremhever treets vakre farge og struktur.

  Ekstra store oppbevaringsbokser med lokk

  Ekstra store oppbevaringsbokser med lokk er perfekte til bruk på barnerommet eller i gangen. Kassenes størrelse gjør dem perfekte til gulvoppbevaring, noe som gjør det enkelt for store og små å få tak i tingene. Hvis du bruker disse oppbevaringskassene i gangen, kan du med fordel plassere en god og myk pute ovenpå kassen, og på denne måten bruke den som benk når du skal ta på deg sko. Kassene er også perfekte til å oppbevare handlenett, paraplyer og ekstra yttertøy når det ikke er i bruk – fint og praktisk.  

  Veggmonterte oppbevaringsbokser  

  Oppbevaringskassene fra Trævarerfabrikernes Udsalg kan også brukes som veggmontert oppbevaring – de fine kassene med skuffer er ideelle til dette formålet. Kassene med få skuffer kan brukes som hyller med innebygget oppbevaring – heng gjerne flere ved siden av hverandre for ekstra oppbevaringsplass og et vakkert sammenhengende uttrykk. Velger du en litt større modell, kan du bruke den som et veggmontert skuffemøbel. Set fine pynteting ovenpå kassene eller heng inspirerende plakatkunst ved siden av. 

  Tenk utenfor boksen 

  Det er ikke bare de smarte oppbevaringskassene med skuffer som er perfekte til å henge på veggen. Du kan også henge opp flotte tidsskrifthyller i tre. De kan blant annet brukes som et lite nattbord på soverommet. Du kan snu dem vannrett, slik at de i stedet danner en liten hylle – ja, faktisk får du en dobbelthylle ut av det. Der kan du uten problemer bruke den nederste til bøker eller annen kveldslesning, og dermed få plass til en fin lampe på hyllen. 

  Mindre oppbevaringsbokser som ikke er veldig dype kan også henges opp på veggen. Her kan du sette fine grønne planter og skape en trendy plantevegg – oppbevaringskassen skjuler pottene og gir et elegant uttrykk. Gå gjerne etter planter i forskjellige nyanser og størrelser, da det gir dynamikk og liv. Velg for eksempel fine hengeplanter som har blader og stengler som omfavner kassen vakkert når de vokser fint rundt ut over sidene av kassen.  

   

  Oppbevaring – Trævarefabrikernes Udsalg 

  Elegant oppbevaring kan være vanskelig å spore opp. De vakre og naturlige oppbevaringskassene i bjørkefiner fra Trævarefabrikernes Udsalg er elegante og praktiske på samme tid. De kan brukes over alt i boligen, og det er bare fantasien som setter grenser. 

  Kassene finnes i mange forskjellige størrelser og varianter som gjør det mulig å finne en til nettopp ditt behov. Leter du ikke bare etter oppbevaringsbokser, men også ekstra oppbevaring, da kan du se hele vårt sortiment akkurat her. Har du spørsmål til våre produkter, er du alltid velkommen til å sende oss en e-post via vårt kontaktskjema.