Fuglehus

Laster...

15 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Insekthotell
  Insekthotell
  509,00  NOK
 • Mejsekasse 28 mm hul
  Mejsekasse 28 mm hul
  275,00  NOK
 • Fuglehus / Meise (Hullstørrelse: 32 mm.)
 • Mejsekasse 28 mm hul
  Mejsekasse 28 mm hul
  275,00  NOK
 • Fuglehus / Meise (Hullstørrelse: 28 mm.)
 • Musvitkasse 32 mm hul
  Musvitkasse 32 mm hul
  275,00  NOK
 • Vegghengt fuglebrett (bjørk med stråtak)
 • Gråspurvekasse 35 mm hul
 • Vegghengt fuglebrett
  Vegghengt fuglebrett
  255,00  NOK
 • Musvitkasse 32 mm hul
  Musvitkasse 32 mm hul
  255,00  NOK
 • Musvitkasse 32 mm hul
  Musvitkasse 32 mm hul
  275,00  NOK
 • Fuglehus / Gråspurv (Hullstørrelse: 35 mm.)
 • Fuglebrett med stander
  Fuglebrett med stander
  1595,00  NOK
 • Foderhus top
  Foderhus top
  1189,00  NOK
 • Trefod til foderhus
  Trefod til foderhus
  409,00  NOK
 • 15 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Fuglehus

  Det er veldig populært å sette opp flotte fuglehus i hagen. Et pent fuglehus kan skape en veldig hyggelig stemning i hagen din, samtidig som du bidrar til å beskytte noen av landets søte fugler – og hva er vel bedre enn det? Det er veldig koselig å kunne følge med på naturens gang fra verandaen eller fra kjøkkenvinduet på morgenen, og fuglesang er veldig hyggelig å høre på morgenkvisten. 

   

  Hyggelig i hagen med et koselig fuglehus

  Det finnes knapt noe som er mer hyggelig enn å sitte i morgenkåpen og nyte morgenkaffen på verandaen eller kjøkkenbordet mens man hører på den muntre fuglesangen i hagen. Å ha fugleliv i hagen er rett og slett kjempekoselig, og skaper liv i hagen din. For å tiltrekke deg noen koselige fugler i hagen, er det lurt å tilby dem ly i form av en pent og nyttig fuglehus i tre. 

  Både fuglehus og fuglebrett skaper en veldig hyggelig stemning i hagen, og på Traevarer.no finner du flere forskjellige nydelige fuglehus, slik at du kan velge akkurat den som passer best for deg. Hvis du vil gjøre hagen enda mer spennende, kan du gjerne ta en titt på resten av vårt utendørssortiment – her er det mye fint du kan bruke i hagen din og på verandaen! 

   

  Beskytt fuglelivet 

  Vi synes alle det er hyggelig å se fugleliv og høre fuglesangen ute i hagen. Ved å sette opp et godt fuglehus eller et flott fuglebrett, bidrar du til å hjelpe alle landets utefugler med å finne et sted å bo. Det er viktig for fuglene å ha et tak over hodet i året rundt, men spesielt i vintermånedene – og det er ekstra viktig når fuglene får unger. 

  Når du setter opp en fuglekasse i hagen din, gjør du en fantastisk innsats for å hjelpe utefuglene i Norge, i tillegg til at du får en hyggeligere atmosfære i hagen din. Fuglehuset du setter opp, vil også beskytte fuglene og ungene deres mot rovdyr som kan angripe og drepe dem – så det er ikke bare hyggelig med fuglehus, det er også nødvendig for å beskytte de flotte fuglene vi har her til lands. 

  Godt utvalg av flotte fuglehus

  Hos Traevarer.no har vi et veldig godt utvalg av fuglehus og fuglebrett, slik at du kan velge din favoritt av de ulike modellene som er tilgjengelig. Med vårt flotte utvalg kan du få fuglene til å sirkle rundt huset ditt med sin flotte fuglesang så lett som bare det! 


  Det er mye variasjon i de ulike fuglehusene du kan få kjøpt, og du kan være sikker på at hver og en modell er laget av kvalitetsmaterialer. Hos oss kan du finne mange ulike typer fuglehus, avhengig av hva du foretrekker – for eksempel kan du finne meisekasser, gråspurvkasser eller kjøttmeiskasser, fuglebrett, fôrhus og mye mer. 

   

  Fuglehus av god kvalitet 

  Når du bestiller produkter fra Traevarer.no, kan du være sikker på at varene du mottar er av god kvalitet, laget av de beste materialene. Alle våre produkter er basert på ulike typer tre – tre er et veldig godt naturlig material, som skaper produkter som er solide og robuste, og som vil vare lenge. Vi har mye spennende i vårt sortiment – hvorfor ikke ta en titt på vår inspirasjonskatalog på nett?

   

  Enkelt å bestille

  Hos Traevarer.no er det enkelt å sjekke det gode utvalget og finne ditt nye favorittfuglehus, for så å legge inn bestillingen din raskt og trygt på våre sider. Etterpå er det bare å vente til dine flotte nye varer leveres rett hjem til deg – hva kunne være enklere enn det? Om du ønsker å finne et flott nytt fuglehus til hagen din, både enkelt og bekvemt fra sofaen din, er Traevarer.no det perfekte stedet for deg! Hvis du skulle ha behov for å returnere et produkt, er det ikke noe problem – du kan gjerne lese over våre retningslinjer for det, og kontakte oss dersom du trenger hjelp.