Løse hyller

Laster...

Elementer 1-15 av 20

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Vegghylle/bildehylle (eik - L90cm.)
 • Vegghylle/bildehylle (eik - L120cm.)
 • Bjørkekryssfinér hylle 20 x 60 cm.
 • Bjørkekryssfinér hylle 30 x 60 cm.
 • Hylle i bjørkekryssfinér 30 x 90 cm.
 • Bjørkekryssfinér hylle 40 x 90 cm.
 • Vegghylle/bildehylle (bjørk)
 • Hjørnehylle 35 cm. furu
 • Hjørnehylle 25 cm. furu
 • Hylleplaten (massiv furu - limtre) 20x60 cm.
 • Hylleplaten (massiv furu - limtre) 20x80 cm.
 • Hylleplaten (massiv furu - limtre) 20x100 cm.
 • Hylleplaten (massiv furu - limtre) 20x120 cm.
 • Hylleplaten (massiv furu - limtre) 30x80 cm
 • Hylleplaten (massiv furu - limtre) 30x100 cm.
 • Elementer 1-15 av 20

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Løse hyller   

  Løse hyller eller små hyller til vegg kan både løse oppbevaringsproblemer og gi hjemmet ditt et visuelt løft.  Den kan fylle et tomrom, og kan passe inn i et hvilket som helst rom der det fra før er en naken vegg.

  Her på Trævarefabrikernes vareudsalg har vi hyller til alle formål og til alle rom. De kan leveres i eik, furu eller bjørkekryssfinér. De finnes i forskjellige lengder, bredder og farger. Vi har også det du trenger for å sette dem opp.

  I hvilke rom kan du bruke løse hyller?

  På steder som kjøkken og bad, er det praktisk å sette opp hyller for å oppbevare ting du har daglig bruk for. På kjøkkenet er det krydderhyllene. Du vil ikke bruke tid på å lete deg fram i skapet for å finne oregano. På badet avhenger det litt av hvilke møbler du har og hvordan du utnytter plassen. Ei hylle kan være et viktig supplement til baderomskapet.

  Entréen er typisk et sted med plassbegrensninger samtidig som det er ting det er greit å ha tilgjengelig ved utgangsdøra. Det er ting du gjerne tar med det når du går ut og legger fra deg når du kommer hjem. At de ligger her, gjør at du ikke glemmer dem. Der du har plass til et skap eller et bord, går det utmerket med ei hylle. 

  Garasjen eller hobbyrommet er andre steder det både er plass til og bruk for løse hyller. Hyppig anvendte verktøy eller andre bruksgjenstander er lette å få tak i når de ligger i en åpen hylle.

  Men vi må heller ikke glemme det visuelle. Der det fra før er intet, vil ei hylle skape liv og rom. Den kan fylles med blomster eller prydgjenstander og gjøre hjemmet ditt trivelig.

  Glem heller ikke det du trenger til oppsettet. Hylleknekter er det viktigste for at hylla di skal stå stødig og tåle vekt. 

  Åpne hyller for et åpent kjøkken

  Kjøkkenet er et eldorado for plassering av åpne hyller, av så vel stilistiske som praktiske årsaker. Det er også en monteringsmessig enkel oppgave å få dem opp.

  Spar penger med løse hyller på kjøkkenet

  Bruk av løse hyller til oppbevaring av kjøkkenting er også en økonomisk løsning. Du sparer materialer til skapdører og skuffer. Ettersom kjøkkenet er et av de mest kostbare stedene å utstyre ved nyetablering eller renovering, kan denne besparelsen komme godt med. Og ja, du kan få det minst like fint med åpne hylleløsninger som med lukkede skap.

  Moderne, minimalistisk eller nordisk

  Når vi snakker om design-stiler, går denne løsningen med omfattende bruk av åpne, løse hyller inn i alle de tre ovennevnte. Til kjøkkenet er det stadig flere som går inn for det enkle og det oversiktlige. Med hyllene og det meste av det du trenger i disse, får du raskt et overblikk over rommet. Du skal ikke behøve «å lete» etter komfyren i ditt eget kjøkken.

  Dessuten utvider det rommet visuelt med åpne hyller. Det ser større og mer romslig ut enn det faktisk er. Da blir det moderne, trendy og uanstrengt å fange inn med blikket

  Den skandinaviske eller nordiske looken får du fremkalt ved bruk av tre som materiale. Hyllene av tre er iøynefallende, og skriker ut norsk furuskog med troll, nisser og alle de tilhørende assosiasjoner. Du vil derfor fort føle deg hjemme i et landskap av åpne hyller.

  Lettvint med åpne hyller

  Det praktiske med å ha tingene du bruker lett for hånden, sier seg egentlig selv. Når du slipper å rote rundt i skuffer og skap etter gjenstander du bruker regelmessig, sparer du både tid og unødvendig aggresjon. 

  Kjøkkenet er fremfor alt en arbeidsstasjon, og det bør derfor utformes mest mulig funksjonalistisk. Sekundene du sparer ved å ha tingene du trenger innen rekkevidde, kan fort bli til timer, dager og år. Du får gjort så mye mer med et velorganisert kjøkken basert på åpne hyller.

  Med andre ord optimaliser du matlagingen. Ved rutinert bruk av åpen-hylleløsningen kan du rette energien din mot å lage nye, spennende matretter

  Kombiner åpne hyller med skap og skuffer

  Men vi sier ikke du skal pensjonere skap og skuffer. De har sin misjon. De hører også med i det visuelle bildet vi har av et kjøkken. Men en enkel arbeidsfordeling mellom disse oppbevaringssystemene kan være formålstjenlig.

  Hyllene passer kanskje best i de høyere regionene hvor du ikke behøver å bøye deg ned for å få tak i det vil ha. Ting som kan plasseres i lett tilgjengelig hyller kan være krydder, kaffeboksen, bestikk, diverse kjøkkenmaskiner og utstyr du stadig kommer tilbake til.

  Hvor du har kjøkkenhyllene

  De bør ikke settes opp rett over komfyren. Der blir hyllene og det som befinner seg på dem utsatt for stekeos. De blir fettet og vil kreve nærmest daglig rengjøring. Men de kan godt befinne seg på en armlengdes avstand. Da er de innen din rekkevidde samtidig som de ikke blir like utsatt for osen som stiger rett oppover.

  Ellers skal du tenke symmetri og balanse når du setter opp hyller. De skal gi et harmonisk uttrykk. Husk også at det du velger å ha på hyllene også gir et sterkt visuelt uttrykk. Det kan gjerne være ting i samme størrelse, og som ikke skjærer helt i fargekombinasjonen.

  Du kan også ved hjelp av hyllene lage en fin og jevn overgang fra matlagingssonen til spiseplassen. Her kan du bare bruke kreativiteten din.

  Enkelt å sette opp selv

  Av ting du kan gjøre selv er det å sette opp en hylle fra Trævarefabrikernes vareudsalg noe av det enkleste. Med litt presis måling og enkelt verktøy er det fort gjort. Har du håndverkere på kjøkkenjobben, er dette en minimal ekstra oppgave. Du bare anviser hvor den skal stå.

  Hjørnehyllene 

  Har du hjørner i huset ditt? Selvfølgelig har du det. Poenget er at det faktisk er mulig å bruke hjørnet til noe. Egentlig vil alt som kan plasseres i et hjørne spare plass i det åpne rommet. 

  Hjørnehyllene er en av de mest praktiske måtene å gjøre det på. Både pyntegjenstander og nyttegjenstander kan plasseres her. Du kan gjerne sette en hel rad av hjørnehyller i det enkelte hjørne fylt med for eksempel planter og blomster.

  Alle hyller fra trevarene

  Så lenge du trenger en hylle å fylle står vi til disposisjon. Her har vi vegghylle i alle formater, så vel store som små hyller til vegg. Du kan stole på oss når vi snakker om tre. 

  I tillegg til løse hyller har vi selvfølgelig også hele hyllesett i mange spennende utgaver. Se utvalget, finn dine favoritter og kombiner med løse hyller og skap.

  Nettbutikken til Trævarefabrikernes vareudsalg leverer over det ganske land i de tusen hjem. Her får du gode trevarer til gunstige priser helt hjem til deg.