Hyller

Laster...

Elementer 1-15 av 73

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Vegghylle/bildehylle bjørk
 • Hylleplate i bjørkekryssfiner 20 x 60 cm.
 • Hylleplate i bjørkekryssfiner 30 x 60 cm.
 • Hylleplate i bjørkekryssfiner 40 x 60 cm.
 • Hylleplate i bjørkekryssfiner 20 x 90 cm.
 • Hylleplate i bjørkekryssfiner 30 x 90 cm.
 • Hylleplate i bjørkekryssfiner 40 x 90 cm.
 • KUBIK eik - vegghylle - liten
 • KUBIK eik - vegghylle - stor
 • Vegghylle/bildehylle eik - L90cm.
 • Vegghylle/bildehylle eik - L120cm.
 • Hylleknekt svart 25 x 30 cm.
 • Hylleknekt svart 20 x 25 cm
 • Elementer 1-15 av 73

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Hyller med uendelig mange muligheter

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg finner du et stort sortiment av hyller i tre til hele hjemmet. Du kan velge mellom alt fra hyllesett til løse hyller og hylleknekter, noe som gjør mulighetene uendelig store. Dette gjør det mulig å sette sammen hyller nettopp for ditt behov, og skape en gjennomført innredning i unik design. F.eks. kan du velge vår AnyWay-hylleknekt i ubehandlet furu og bruke en limetrehylle i den. Eller du kan velge AnyWay-hylleknekten i svartbeiset furu, og velge en hylle i bjørkekryssfinér med svart overflate - og på den måten oppnå et helt annerledes uttrykk i hjemmet ditt.

   

  Finn hyller som passer til alle rom

  Hyller er en uunnværlig del av hvert hjem. Det fins hyller i tre som kan fylle en funksjon i alle husets rom; kjøkken som baderom – praktisk eller til pynt. Lyst tre går til alle rom, da den lyse, naturlige rammen i høy grad underbygger og tilpasser seg resten av rommets innredning, og på den måten ikke tar makten fra det øvrige møblementet.

  Det betyr dog ikke at hyllene og knektene er anonyme, da hyllene i tre samtidig blir fremhevet av det de bærer – for eksempel står det lyse treet i flott kontrast til for eksempel et fargerikt krydderutvalg på den flotte, etasjeinndelte krydderhyllen. Hyllene fås med varierende antall hyller, så de passer til både stort og smått – utover det er det ingenting i veien for å bruke trehyllene til et hav av andre ting enn krydder. Variasjonene i størrelse og hyllebredde gjør at mulighetene er mange.

  En god måte å utnytte plassen din optimalt på er med smarte hjørnehyller, som binner rommet flott sammen og særlig i kjøkkenet, hvor oppbevaringsplassen ofte føles trang. Hyllene passer til et kjøkken i en hver stil, om det er det rent minimalistiske eller et mer romantisk fransk bondekjøkken.

  Det er også mulighet for, ved hjelp av hyller og knekter, å bygge opp en helt reolvegg - ideene er mange, og det er helt opp til deg hva som passer inn i hjemmet ditt. 

   

  Få styr på småtingene i hjemmet ditt med dekorative trehyller

  Muligheten for personlig innredning oppstår naturlig, når du velger hyller som ikke gjemmer tingene dine bort, men i stedet viser de frem. Det krever struktur og orden for å oppnå den effekten. 

  Tallerkenrekker gir en rik mulighet for å vise frem serviset ditt og på den måte la det inngå i innredningen - en tendens som har vunnet frem i den nordiske innredningen, hvor det er fokus på unike detaljer i klassiske rammer. Den gammeldagse tallerkenrekken er et godt eksempel på retro-tendensen, hvor plast ikke lenger skal være et fremtredende element, men i høy grad erstattes av tre. Tallerkenrekkene kan også brukes til oppbevaring av kokebøker eller magasiner.

  Kjøkkenet er husets kjerne, der det skal være plass til det sosiale så vel som konsentrasjon. Derfor er valget av hyller, bokrekker eller tallerkenrekker viktig, for at de ikke stjeler all oppmerksomhet i rommet. Det vil være ytterst individuelt fra familie til familie, hva som passer best inn i innredningen. Og vi tør godt love at vi har noe for en hver smak, og til en hver innredningsstil.

  Prøv for eksempel våre bokrekker til magasinholder eller til lett organisering av barnerommet – la selv de minste utstille yndlingssakene sine. De forskjellige størrelsene gir et supert kombinasjonspotensiale.

  Hyllene rengjøres dessuten lett med støvsugeren eller en fuktig klut, og krever ingen spesiell etterbehandling, så deres levetid er uten begrensning.