Stoler

Laster...

Elementer 1-15 av 30

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Kjøkken/barstol i ask H70 cm
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H70 cm
 • Krakk (bøk H28 cm.)
  Krakk (bøk H28 cm.)
  305,00  NOK
 • Trappestige. Teak tre
  Trappestige. Teak tre
  2039,00  NOK
 • Trappestige. Hvitmalt tre
 • Trappestige. Svartmalt tre
 • krakk (justerbar - svart tre)
 • Veggklappstol i eik
  Veggklappstol i eik
  2295,00  NOK
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H80 cm.
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H60 cm.
 • Krakk / Kjøkken/barstol i eik H47 cm.
 • Regissørstol i bøk (hvit)
 • Regissørstol i bøk (svart)
 • Klapbenk i ubehandlet furu
 • Lenestol (eik)
  Lenestol (eik)
  3739,00  NOK
 • Elementer 1-15 av 30

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Stoler til alle husets rom.

   

  Hos Trævarefabrikernes Udsalg finner du stoler til alle rom i huset. Stoler er faktisk et av de møblene som trengs i nesten alle rom- Det er det ikke mange som tenker på før de står og mangler en. Stoler som er laget av tre finnes i utallige variasjoner, former og farger. Det gir deg muligheten til å velge de stolene som faller i din smak, uavhengig av hvilken innredningsstil du har ellers. Uansett om det er til spisestue, soverom eller til stua finner du stoler av tre som passer til behovet ditt.

   

  Trævarefabrikernes Udsalg sørger for å velge de beste tresortene både med tanke på holdbarhet og sikkerhet til varene våre. Det gjør at kundene våre trygt kan lene seg tilbake og nyte dem i sitt hjem uten å være redde for at produktene de har kjøpt skal falle sammen ved bruk. Det skulle forresten tatt seg ut. Det ville i alle fall være dårlig for forretningen. Det gjør vi vårt beste for å unngå. Det er derfor vi er så opptatt av kvaliteten til treverket vi bruker til produktene våre 

   

  Vi har stoler av tre i mange utforminger. Her finner du stoler som har full ryggstøtte i et stykke i tillegg til stang- eller bøylerygglene. De er alle ergonomisk tilpasset. Naturligvis for å oppnå best mulig komfort.

   

  Når det gjelder spisestoler er det viktig å finne stoler som passer både i høyde og størrelse. Av den grunn omfatter utvalget du finner her i nettbutikken til Trævarefabrikernes Udsalg både smale stoler og mer robuste spisestoler i tre. Det er dermed store muligheter for at kundene våre finner akkurat den stoltypen som passer til det behovet de har.

   

  Skallstolen i et stykke er en elegant stol som ikke tar spesielt mye plass, så med den har du for eksempel, plass til mange gjester rundt spisebordet. Hvis du ønsker en stol med et mer moderne uttrykk, kan du med fordel velge en Stacks stol, som også er en skallstol - men med en mer moderne tvist av designet. Da finnes det flere valgmuligheter basert på hvilken stil som passer en spesiell innredningsstil aller best.

   

  Inviter gjestene dine smakfullt til bords med flotte trestoler

   

  Vi har ikke bare stoler til spisestua, men også til mange andre formål. For eksempel går den fantastiske gyngestolen aldri av moten – her nyter både store og små å få den ultimate følelsen av avslapping av de vuggende bevegelser mens de ser igjennom en gammel yndlingsbok eller tar seg en liten lur. Begge deler er noe som kan være lurt i en ellers travel hverdag. Det er viktig å lade de mentale batteriene.

   

  Gyngestolen er laget i flott lakkert bøk med fine detaljer, som for eksempel antydning av årer i treet. Hver tresort har fine markeringer og når de brukes uten å males, gir nettopp disse fine markeringene møblene dine et individuelt preg. Dette gjør hvert, enkelt møbel et personlig preg som gjør de om fra et upersonlig møbel til noe som er bare er ditt. Gyngestolen kan også fås i hvit eller svart.

   

  I et hjem der mye skjer blir én ofte til mange, og derfor har vi selvfølgelig også et godt utvalg av klappstoler, som fort kan hentes frem når det ringer på døren. De kan også brukes når sitteplassene skal flyttes til en annen ende av rommet. For den sakens skyld kan de brukes når du vil stelle i stand en fest i hagen din. Klappstoler kan jo brukes nesten over alt De fleksible klappstolene er lette å manøvrere, så det er lett å ta med klappstolene på en dagstur. Klappstolene veier heller ikke så mye så det burde være mulig for barn å løfte og manøvrere dem på egenhånd uten å måte be en voksen om hjelp.

   

  Samtidig er sittekomforten selvfølgelig i orden. Funksjonaliteten til en stol trenger naturligvis ikke å gå på bekostning av et godt design. Mange personer vil nok hevde at et design som klarer å kombinere de to tingene, funksjonalitet og god stil, er et tegn på god kvalitet.

   

  Mulighetene er mange når det kommer til stoler- Det ser kundene våre på utvalget vårt. Dermed er det opp til kundene våre selv å velge nøyaktig de stolene som kan gi innredningen deres det lille ekstra enten de står og mangler en eller flere stoler, eller bare har et ønske om å tilføre hjemmet deres noe spesielt. Slik at innredningen deres kan bli nøyaktig sånn som de forestiller seg at den skal være.

   

  Vi vil hjertens gjerne være behjelpelige med behandling og kombinasjonsmuligheter, så du kan få den beste opplevelsen og fortsette å handle hos Trævarefabrikernes Udsalg

   

  Når det kommer til hvordan man bør behandle produkter av tre vil vi som jobber hos Trævarefabrikernes Udsalg anbefale våre kunder å ta en tur innom siden som handler om vedlikehold.

   

  Det er nok mange som lurer på hvorfor vi kommer med denne anbefalingen. Vi gir den av en enkel grunn. De aller fleste av produktene som selges via nettbutikken vår er av ubehandlet tre. Tre er et organisk materiale. Det betyr at produkter som er laget av tre vil brytes ned med tiden. Ubehandlet tre vil brytes ned raskere enn treprodukter som har blitt behandlet med for eksempel maling.

   

  Derfor er det lurt å følge anbefalingene som finnes på siden som omhandler vedlikehold. Tipsene som er der kan hjelpe kundene våre å forlenge levetiden til de produktene de har kjøpt hos Trævarefabrikernes Udsalg.