Reoler

Laster...

Elementer 1-15 av 159

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • KUBIK Color hel bokkasse - 4 rom
 • KUBIK Color hel bokkasse - 6 rom
 • KUBIK Color hel bokkasse - 3 rom
 • KUBIK Color halv bokkasse - 1 rom
 • KUBIK Color halv bokkasse - 2 rom
 • KUBIK Color halv bokkasse - 3 rom
 • KUBIK Color kvart bokkasse - 1 rom
 • KUBIK Color kvart bokkasse - 2 rom
 • KUBIK Color kvart bokkasse - 1 skuff
 • Bogkasse-sæt med 5 kasser
 • Kommodebein
  Kommodebein
  45,00  NOK
 • Bokkasse 34x15x24 cm
  Bokkasse 34x15x24 cm
  425,00  NOK
 • A4-kasse 33x33x24 cm, 5 rom
 • Bokkasse 45x30x19 cm, med 1 rom
 • Bokkasse 60x30x19 cm, skyvedører
 • Elementer 1-15 av 159

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Reoler

  Reoler er en vesentlig del av ditt eget hjem. En naken vegg symboliserer tomhet. Der det ikke er vinduer eller andre møbler, vil reolen fylle dette tomrommet. Dertil har du muligheten til å forbedre det estetiske uttrykket ytterligere ved kreativ bruk av reolhyllene. 

  Trævarefabrikernes Udsalg har vakre og tilpasningsdyktige reolssystemer som kan settes opp i alle rom. Se gjennom våre modeller og tenk i de fire dimensjonene høyde, bredde, dybde og med farge som den fjerde.  Du har utallige muligheter med disse produktene fra oss:

  • Kubikreoler
  • Bokkasser
  • Flashreoler
  • Øvrig tilbehør til reoler

  Trehyller med både klassisk og moderne design

  Trævarefabrikernes utvalg består av både klassiske og moderne reolsystemer til hjemmet, og har reoler i tre til alle rom; kjøkken, stue, soverom og barnerom. Du bestemmer selv hvor den nye reolen din gjør seg best. De mange reolene i tre har alle sine egne kjennetegn og kvaliteter, men felles for de alle er den overordnede kvaliteten. Trævarefabriken setter sin ære i å kun skape de beste trevareløsningene til deg og hjemmet ditt, og ser helst at alle møbler skal innby til kreative løsninger, slik at du med ett møbel har mange bruksmuligheter.

  Få alt på den rette hyllen

  Blant våre mange kvalitetsreoler finner du både reoler i tre fra Paris, KUBIK samt de alltid populære ABC-reolene. Reolene er forskjellige i uttrykk og stil. Ta for eksempel ABC-reolens slanke linjer, som skiller seg fra KUBIK-reolens glatte overflater. På den måten er det sikkert at du finner en reol i tre etter din smak, og som fyller dine oppbevaringsbehov i rommet.

  Til tross for at reolene har mange ulikheter er de alle holdt sammen av vårt mantra om kvalitet, funksjonalitet og, naturligvis når det gjelder bærende møbler til hjemmet ditt, stabilitet. Ved at vi sikrer at alle våre møbler lever opp til kravene våre, sikrer vi at du kan velge uten at du må ta praktiske hensyn. Hvis du likevel ikke kan velge mellom de forskjellige løsningene, har mange av reolene også et stort kombinasjonspotensiale. Velg for eksempel to forskjellige reoler i samme tresort, så får du både liv og dynamikk i møblet, samtidig som treet holder en rød tråd i stilen du ønsker.

  Mange av reolsystemene vi har kan også utvides med tilbehør som esker, skuffer og dører. Både når det kommer til forhåndsbehandlede og ubehandlede reoler, vil vi kunne gi deg råd om hvordan du best mulig kan behandle reolene dine framover, både med tanke på rengjøring og hvis du for eksempel skulle få lyst til å male reolen. Vi gir deg råd og veiledning slik at du trykt kan fatte en beslutning

  En reol til stua

  Boligens fremste felles oppholdsrom og sted for mottakelse av gjester bør selvfølgelig være plettfri og innbydende. En velorganisert reol er et godt blikkfang. Det gjelder om du er for de moderne og minimalistiske løsningene, eller om du elsker å fylle opp med detaljer og spennende farger.

  For enkel eller spartansk møblering gir det god effekt med en lang reolhylle og en gjenstand plassert strategisk i sentrum med godt rom på begge sider. Det kan være en vase eller en annen prydgjenstand.

  I den motsatte enden av skalaen kan reolen fylles til randen med saker og ting du har kjøpt i innland og utland. Reolen kan framstå som et utstillingsvindu over reiser du har gjort, med suvenirer og andre fiffige gjenstander. Det er aldri kjedelig å være på besøk hos en person med en velfylt reol.

  Bøker er for øvrig noen av reolens beste venner. Her kan oppslagsverk settes inn i hyller med passende størrelse. Husk at det ofte er fint med litt ekstra rom rundt. Ønsker du at utvalget skal presentere dine interesser, passer det best med en bokkasse til de historiske biografiene, krimbøkene eller de gamle bokklubbutgavene. Når du er på kjøkkenet og setter over kaffe, kan dine besøkende slentre bort til bokhylla og lære deg bedre å kjenne ved å se hvilke bøker du interesserer deg for.

  Reolen til barnerommet

  Her kan det være vanskelige å si noe generelt, ettersom det er snakk om mennesker i rivende utvikling. Likevel vil vi påstå at alle personer mellom 1 og 18 år finner glede i og nytte av en reol.

  I de første leveår er det kanskje de foresattes behov for orden som er i forsetet. Alt skal ikke behøves å stables tilbake i kasser etter lek. Ting som brukes regelmessig eller spesielt populære leker bør ikke ligge i bunnen av ei kasse eller innerst i skapet. Da vet at man at mesteparten av innholdet snart vil dekke gulvet etter at det man leter etter er funnet fram. Lett tilgjengelig i reolhylla er stedet, hvor den selvfølgelig også like lett kan finne veien tilbake.

  Med en slik ordenssans innprentet fra begynnelsen av kan den oppvoksende snart ta ansvar for reolen og dens innhold selv. Ta gjerne et bilde av reolens innhold med års mellomrom, og du vil ha dokumentert en oppvekst og skiftende interesser.

  Reoler på kontor, tv-rom og i korridoren

  Bruken av reoler er selvfølgelig ikke begrenset til de ovennevnte tilfellene.

  Har du hjemmekontor eller annen arbeidsplass i hjemmet, trenger du garantert lett tilgang til dokumenter, ringpermer, årsregnskap eller hva det måtte være av rekvisitter.

  Har du tv-rom eller hjemmekino, er det praktisk å ha et sted å sette apparater som dvd-spiller, spillkonsoller med videre. Dessuten skal du jo ha et sted til dvd-samlingen din.

  En korridor kan ofte bli litt kjedelig. Er den bred nok, sett opp en reol. Den pynter opp, og du har sikkert noe du kan fylle den opp med.

  Komponer reolsystemet selv

  Med bokkasser og Kubik trereoler fra Trævarefabrikernes Udsalg får du hyllene slik du vil ha dem og slik at de oppfyller dine behov. Velg bokkasser, hyller, dører og skuffer i det formatet, materialet eller den fargen som passer deg best.

  Reolene kommer selvfølgelig i ekte tre, og du velger hvilken sort. Alternativene er bjørk, eik, furu eller MDF. Slipp de norske skoger inn i din stue og fyll den med møbler av naturlige og miljøvennlige materialer.

  Men reoler kan også være i farger. Og du velger hvilken. Blant vår fargereoler finner du alle regnbuens nyanser. Sjekk kontrasten til malingen på veggen og finn den fargereolen som glir lettest inn. Du kan også kombinere ulike farger. Dette vil kanskje slå spesielt godt an på barnerommet, men kan også gjøre seg bra andre steder for den har sansen og evnen til å møblere med smakfulle farger.

  For øvrig finner du det du trenger blant vårt reoltilbehør, som sokler, dørhåndtak, møbelbein, glasshyller og mye mer. Er det noe du savner, ta kontakt med oss så kanskje vi finner det.