Bytte og retur

Laster...

Angrerett

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettlovens bestemmelser. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert.

Kjøperen må gi selger skriftlig melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettskjema er mottatt. Meldingen må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren. 


Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til Traevarer.no innen rimelig tid. Traevarer.no er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen innen 14 dager fra den dag selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til Traevarer.no’s rådighet. Ved bruk av angrerett må Kjøperen betale for retur av varen. Selgeren er ansvarlig for eventuelt bortkomne varer. Ved delvis returnering af ordrer tilbagebetales fragtomkostninger kun devist.

Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen skal sende varen tilbake til selgeren i originalemballasjen.

Hva skal sendes tilbake, og hvor? 

Ved bruk av angreretten skal Kjøper sende varen tilbake til Traevarer.no i original emballasje sammen med en kopi av ordrebekreftelsen og utfylt angrerettskjema (rekvirer angrerettskjema ved norge@traevarer.dk). Nøysommelig innpakket sendes pakken, ordrebekreftelsen og utfylt angrerettskjema til

Traevarer.no

c/o Responsservice

Kvernhusvegen 21

2743 Harestua