Skrive- og arbeidsbord

Laster...

7 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • BRICK TABLE 90x45x72 cm
  BRICK TABLE 90x45x72 cm
  4249,00  NOK
 • BRICK TABLE (TOP) 90x45x9 cm
 • KUBIK Color skrivebord - liten
  KUBIK Color skrivebord - liten
  Fra 2125,00  NOK
 • KUBIK Color skrivebord - stor
  KUBIK Color skrivebord - stor
  Fra 2635,00  NOK
 • Brick table UNDERSTEL
  Brick table UNDERSTEL
  2125,00  NOK
 • Ståbord (vegghengt)
  Ståbord (vegghengt)
  1699,00  NOK
 • Ståbord +understell
  Ståbord +understell
  2209,00  NOK
 • 7 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Skrive- og arbeidsbord til kontoret eller hobbyrommet

  Vi har samlet et flott utvalg av skrivebord og arbeidsbord til hjemmet, så du i ro kan fokusere på det du skal konsentrere deg om, når du skal holde orden på alle de praktiske anliggende som ikke ordner seg selv. I likhet med tidligere nevnte, passer skrivebordene perfekt til det mer strukturerte hjemmekontoret, hvor omgivelsene skal gi deg arbeidsro.

  Et godt skrive- og arbeidsbord sikrer en god arbeidsplass

  Skrivebord i tre gir et solid fundament for arbeidet og kan holde til å bli brukt år etter år, så du kan skape den rette arbeidsplassen fra start. Det er viktig å velge sitt skrivebord i tre etter behov, så et bredt sortiment av valgmuligheter er nødvendig for å unngå unødvendige kompromisser. Vi har størrelser til alle behov – både mindre bordplater til for eksempel arbeid med datamaskiner, men også større flater, som gjør det mulig å spre papirer for å danne seg en oversikt, og ha andre nødvendigheter lett for hånd.

  Flotte og billige skrive- og arbeidsbord i tre

  Billige skrivebord trenger ikke å se billige ut; derfor er alle skrivebord i tre holdt i flotte tresorter, som gir et naturlig og eksklusivt utseende som inviterer til fordypning. Her er det likegyldig, om det er snakk om arbeid eller moro. Et lite skrivebord passer perfekt inn i barnerommet, der det er viktig å skape de helt riktige rammer for ditt barns læring.

  Ergonomisk gode skrivebordsløsninger

  Mange av de flotte skrivebordene kan stilles inn, slik at de gir den beste arbeidsstillingen. Det betyr at du kan bevare konsentrasjonen uten å belaste kroppen. Skrivebordene er konstruert så du lett kan stille inn høyden selv. Det rustikke utseendet gjør at skrivebordet gjør seg godt i alle innstilte høyder. Utover det kan skrivebordsplaten justeres, alt ettersom den skal være plan eller skråne litt – en ideell innstilling hvis det skal tegnes eller skrives mye for hånd, for å skåne håndledd og nakke.

  Flere av de mindre arbeidsbordene i flott massiv furu har tastaturuttrekk, så plassen ikke blir for trang på selve skrivebordet. Den populære skrivebordsmodellen Kirsten er ubearbeidet med skuffeelementer i siden, så du kan ha alt du skal bruke tett på. Samtidig er det lett å organisere sine arbeidspapirer og redskaper, som om sommeren har en tendens til å forsvinne i uoversiktlige bunker. På denne modellen kan bordplaten også justeres etter ønske, noe som gjør modellen Kirsten til et fantastisk fleksibelt møbel som både barn og voksne kan ha glede av.

  Alle våre skrivebord er konstruert så de står stabilt, og ikke rører seg under arbeidet, og er utarbeidet i flotte massive tresorter som leveres enten ubehandlet eller i romantisk hvitlakkert tre, som er lett å rengjøre, hvis uhellet skulle være ute.