Trekasser og finérkasser

Laster...

Elementer 1-15 av 62

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Eske (ubehandlet finér) 30x20x14 cm.
 • Eske (ubehandler finér) 40x30x23 cm.
 • Boks (med lokk) 30x20x12,5 cm.
 • Boks (med lokk) 35x25x25 cm.
 • Smykkeboks med speil 24x21x8 cm.
 • Eske med lokk 27x20x8,3 cm.
 • Eske med lokk 20x15x6,5 cm.
 • Eske med lokk 16,5x11x7,5 cm.
 • Eske med lokk 14x14x4,5 cm.
 • Eske med lokk 21x14x10 cm.
 • Eske med lokk 16x16x16 cm.
 • Eske med lokk 16x16x7 cm.
 • Elementer 1-15 av 62

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Smakfull oppbevaring med finérkasser

  Hold styr på tingene dine med superfunksjonelle kasser i lys finér. Finérkassene er skapt til smakfull oppbevaring i alle husets rom, ettersom de mange forskjellige utformingene gjør at bare fantasien – og behovet – setter grenser. De mange variasjonene innbyr til kreativ innredning, og de lukkede skuffene gjør mulighetene mangfoldige, da alt kan organiseres diskret. Særlig i kontoret fungerer bjørkboksene godt, fordi de gjør det lett å dele inn papirer i enkle kategorisystemer. Til den finner du også brevkurver og tidsskriftkassetter som gjør den daglige orden overskuelig. Tidsskriftkassettene får både enkeltvis og settvis, så det er ingen grunn til bekymring over om papirene skulle vokse til bunker på skrivebordet.

   

  Alltid finérkasser av høyeste kvalitet

  Kassene er fingertappet sammen, og er derfor meget stabile i sin konstruksjon. Fingertappingen gir en flott finish, som går flott i ett med bjørkens lyse overflate. Treslaget bjørk er særlig populær i den nye nordiske stilen, hvor materialets naturlige renhet for lov til å stå frem. 

  I tillegg kommer det at finér er lett å bearbeide og utforme flotte, presise detaljer, som er utnyttet i de høye, smale reolkassene med skuffer i forskjellige størrelser. Håndtakene er diskret skåret ut i fronten, for ikke å bryte overflaten. Den dynamiske utformingen er både dekorativ og praktisk – en gjennomgående karakteristikk ved mange produkter i Trævarefabrikernes møbelsortiment.

   

  Skap enkel systematisering med finérkasser

  Oppbevaringskassenes gjennomtenkte mål er skapt med direkte sikte mot A4-format oppbevaring. Kassene er ideelle som kontorinventar, da det er lett å organisere, og derfra danne seg en oversikt over de stilig arkiverte sakene.

  De flerfunksjonelle kombinerte reolene gir enda flere muligheter, da oppbevaringen ikke retter seg mot en spesifikk funksjon, men lar det være opp til deg, hva som skal gjemmes i de overskuelige skuffeinndelingene. Flere av reolene er uten føtter, og de kan monteres på hjul, slik at du får en mobil løsning. Alternativt kan oppbevaringskassene henges opp, og gi luft til gulvplanet.

   

  Få orden på barnerommet med finérkasser

  Finérkassene fås også som oppbevaringskasse til for eksempel barnerommet. En romslig, åpen modell, som gir ditt barn mulighet for å innrede seg på rommet, og holde orden i leketøyet. De lave modellene kan gjemmes bort under sengen eller i skapet, slik at de ikke er i veien når de ikke er i bruk. De kan brukes til å gjemme småting. De kan, på samme måte som reolene, monteres på hjul, hvis de skal være mobile og kunne rulles rundt på rommet.