Brevkurver & Magasinholdere

Laster...

2 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • 3 x tidsskriftkassett
  3 x tidsskriftkassett
  305,00  NOK
 • Brevkurv, kan stables.
  Brevkurv, kan stables.
  119,00  NOK
 • 2 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste
  Smakfull oppbevaring av alle dine papirer

  Hold styr på tingene dine med superfunksjonelle brevkurver og magasinholdere i lys finér. Finérkassene er skapt til smakfull oppbevaring i alle husets rom, ettersom de mange forskjellige utformingene gjør at bare fantasien – og behovet – setter grenser. Særlig i kontoret fungerer  brevkurver og magasinholdere godt, fordi de gjør det lett å dele inn papirer i enkle kategorisystemer. Tidsskriftkassettene får både enkeltvis og settvis, så det er ingen grunn til bekymring over om papirene skulle vokse til bunker på skrivebordet.

  Alltid finérkasser av høyeste kvalitet

  Kassene er fingertappet sammen, og er derfor meget stabile i sin konstruksjon. Fingertappingen gir en flott finish, som går flott i ett med bjørkens lyse overflate. Treslaget bjørk er særlig populær i den nye nordiske stilen, hvor materialets naturlige renhet for lov til å stå frem. 

  Skap enkel systematisering med brevkurver og magasinholdere

  Oppbevaringskassenes gjennomtenkte mål er skapt med direkte sikte mot A4-format oppbevaring. Kassene er ideelle som kontorinventar, da det er lett å organisere, og derfra danne seg en oversikt over de stilig arkiverte sakene.