Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

Brevkurver & Magasinholdere

3 x tidsskriftkassett

3 stk. tidsskriftholdere i sampak
Vær oppmerksom på at de 3 tidsskrifth...

NOK 189,-

Tidsskriftkassett

B10 H15/31 D25 cm. Smart kasse med oppbevaringsrom i ubehandlet bjørkekryssf...

NOK 75,-

Brevkurv, kan stables.

B23 H6 D34 cm. Smart kasse med oppbevaringsrom i ubehandlet bjørkekryssfinér....

NOK 75,-
Smakfull oppbevaring av alle dine papirer

Hold styr på tingene dine med superfunksjonelle brevkurver og magasinholdere i lys finér. Finérkassene er skapt til smakfull oppbevaring i alle husets rom, ettersom de mange forskjellige utformingene gjør at bare fantasien – og behovet – setter grenser. Særlig i kontoret fungerer  brevkurver og magasinholdere godt, fordi de gjør det lett å dele inn papirer i enkle kategorisystemer. Tidsskriftkassettene får både enkeltvis og settvis, så det er ingen grunn til bekymring over om papirene skulle vokse til bunker på skrivebordet.

Alltid finérkasser av høyeste kvalitet

Kassene er fingertappet sammen, og er derfor meget stabile i sin konstruksjon. Fingertappingen gir en flott finish, som går flott i ett med bjørkens lyse overflate. Treslaget bjørk er særlig populær i den nye nordiske stilen, hvor materialets naturlige renhet for lov til å stå frem. 

Skap enkel systematisering med brevkurver og magasinholdere

Oppbevaringskassenes gjennomtenkte mål er skapt med direkte sikte mot A4-format oppbevaring. Kassene er ideelle som kontorinventar, da det er lett å organisere, og derfra danne seg en oversikt over de stilig arkiverte sakene.