KUBIK farge-reoler

Laster...

9 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • KUBIK Color hel bokkasse - 4 rom
 • KUBIK Color hel bokkasse - 6 rom
 • KUBIK Color hel bokkasse - 3 rom
 • KUBIK Color halv bokkasse - 1 rom
 • KUBIK Color halv bokkasse - 2 rom
 • KUBIK Color halv bokkasse - 3 rom
 • KUBIK Color kvart bokkasse - 1 rom
 • KUBIK Color kvart bokkasse - 2 rom
 • KUBIK Color kvart bokkasse - 1 skuff
 • 9 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  KUBIK farge-reoler

  Alle har bruk for masse plass til lagring av saker og ting, på hyller, i skuffer, bak dører, i skap, eller framme, slik at det kan sees. KUBIK er et reolsystem som kan løse alle oppbevaringsbehov, både i dag, i morgen og i framtiden. KUBIK er skapt slik at du kan sette opp, utvide og bygge om i det uendelige. Hos Trævarefabrikernes UDSALG tørr vi utrope våre KUBIK-reoler til ett av Danmarks absolutt mest foretrukne oppbevaringsmøbel. Sammenhengen mellom funksjon, materiale, håndverksmessig kvalitet og ikke minst pris på KUBIK-reolen er helt avgjørende for hvorfor flere og flere velger KUBIK.

  Her kan du se produksjonen av en KUBIK-reol, fra starten og til den blir levert hjemme til en av våre mange kunder.

  KUBIK-serien er utformet slik at den med fordel kan brukes i ALLE rom i huset, og i bedriften. Både til praktisk oppbevaring og til pynt. Du kan også blande farger og tresorter, alt etter hva som passer inn hjemme hos deg. F.eks. kan du med fordel montere hvite dører på KUBIK bjørk, og det er trenden akkurat nå. Miks og match.

  Bland fargene KUBIK color er helt suveren til å sette farge på innredningen. De fås i hele 11 forskjellige standardfarger, fra de elegante og dempede svarte og hvite, til de virkelig fargestrålende "pang-fargene" oransje og grønn. Eller til vår nye opal-grønne farge, som passer godt til den lyse nordiske stil, som vi liker så godt. Du kan sette sammen modulene helt som du vil, og få nøyaktig det uttrykket i innredningen som du har lyst på. Ønsker du en helt spesiell farge, som skal passe sammen med din øvrige innredning, kan det også la seg gjøre – hør mer i en av våre forretninger.

  Som en nyhet har vi utviklet en app til våre KUBIK-reoler. I denne appen kan du sette sammen/konstruere en reolvegg etter egne ønsker. KUBIK-reoler trekkes enkelt inn til en virtuell vegg. Du kan velge tresort, farge og dybde på reoldelene, og deretter utvider du med tilbehør til reolen din. Det kan være ekstra hyller i reolen, eller dører og skuffesett. Det er lett og brukervennlig. Du finner appen i Google Play (Android) eller i App Store (for iOS). Og for deg som ikke bruker nettbrett og smarttelefon, og heller ønsker å prøve på datamaskinen, så har vi utviklet en skrivebordsversjon. Du finner en lenke til KUBIK-appen vår her

  Vi er stolte av våre KUBIK color-reoler og de mange kombinasjonsmulighetene KUBIK color-reolene byr på. Det er flott å kunne imøtekomme kundenes ønsker om mange fargevarianter. Vi setter vår ære i å kunne gi våre kunder råd og veiledning om våre produkter. Så ikke vær redd for å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, eller trenger hjelp til å ta det rette reolvalget. Vi står klar i 10 butikker over hele Danmark, og du kan selvfølgelig også ringe eller skrive til oss. God fornøyelse med din KUBIK-reol