Kjøkkenutstyr

Laster...

Elementer 1-15 av 28

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Nøtteknekker i bøk (oliert/beiset)
 • Skjærefjøl valnøtt (20x30 cm) stor
 • Skjærefjøl valnøtt (20x20 cm) medium
 • Skjærefjøl valnøtt (18x12 cm) liten
 • Skjærefjøl eik (18x12 cm) liten
 • Skjærefjøl EIK (20x30 cm) stor
 • Skjærefjøl EIK (20x20 cm) medium
 • Grilltallerken i bøg Ø20 cm
 • Grilltallerken i bøg Ø25 cm
 • Servietring i bøg
  Servietring i bøg
  15,00  NOK
 • Fyrfadsholder i bøg
  Fyrfadsholder i bøg
  19,00  NOK
 • Skjærefjøl valnøtt (30x40 cm)
 • Skjærefjøl EIK (30x40 cm)
 • Oppvaskbørste med silikon skaft (rosa)
 • Oppvaskbørste med silikon skaft (petrol)
 • Elementer 1-15 av 28

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Kjøkkenutstyr i tre til alle slags kjøkken

  Matlaging er noe alle mennesker må gjøre. Hvordan skal man ellers få mat på bordet? Det er naturligvis mulig å gå ut å kjøpe mat på en restaurant. Det er ikke noe i veien med det. Noen ganger passer det seg faktisk. Det kan hjelpe deg med å få kabalen din til å gå opp hvis du har det litt travelt en periode.

   

  Hvis du er en av de som ikke er vandt med å spise ute kommer følgende setning som en aldri så liten overraskelse på deg. Personer som spiser ut ofte sier at de savner hjemmelaget mat når de ikke har spist hjemme på en stund. Det kan virke merkelig for personer som ikke er vandt til det. 

   

  Om ikke annet er det en positiv omtale for hjemmelaget mat. Når det er slik er det mulig å argumentere for at det er verdt å bruke litt ekstra tid på lære seg å lage enkle retter slik at man kan gi seg selv litt ekstra omsorg ved at man tar seg god tid og lager noe god middag til seg selv. Det blir nesten slik at man gir seg selv en kjempegod kveld.

   

  Matlaging blir lettere med godt kjøkkenutstyr

   

  Hvis man har intensjon om å bruke litt mer tid på kjøkkenet for å lære deg å lage mat, kan det lønne seg å investere i godt kjøkkenutstyr. Det er mange personer som hevder at matlagingen blir morsommere hvis man kan jobbe med godt kjøkkenutstyr. Kanskje der er mer korrekt å hevde at matlaging blir lettere med  det rette utstyret Det er jo irriterende å skulle skjære opp en gul løk med en sløv kniv. For det første tar det lenger tid og for det andre fører det til flere tårer. 

   

  Mange av redskapene som er laget for bruk på kjøkkenet har helt spesifikke funksjoner og stiller derfor krav til designet av produktet. Trævarefabrikernes kjøkkenutstyr er av høy kvalitet når det gjelder design og materiale. Når man arbeider med tre, har man nemlig muligheten til å velge nøyaktig den tresorten som passer best til redskapet. Det kan man kalle for en vinn-vinn situasjon for alle involverte. 

   

  Velg for eksempel et solid skjærebrett i sterk bøk, lys eik eller skjønn valnøtt.Kan det friste med  en smidig stekespade i lønn?Så godt som alle tresorter er representert i kjøkkensortimentet,her på traevarer.no. Hver tresort har sine kvaliteter. Noe som vi igjen benytter oss av når kjøkkenutstyret skal designes. Ved at det beste trevirket blir utnyttet på best mulig måte kan kundene våre være sikre på at produktene de kjøper hos oss holder så god kvalitet som mulig.

   

  Det skal være lett å holde kjøkkenet rent

   

  Alt kjøkkenutstyr er naturligvis også designet med nøye hensyn til å kunne rengjøres etter bruk. Noe annet ville egentlig ikke passe seg. Bare tenk på hvor lite det hadde fristet å bruke kjøkkenutstyret dersom man var klar over at man måtte stå over en oppvaskkum i flere timer etterpå for å rydde opp etter seg. Den tanken er mer enn nok til å få den mest entusiastiske amatørkokk til å tenke seg om både to og tre ganger før man gir seg i kast med en ny oppskrift som krever at man benytter seg av flere redskaper.

   

  Hvis man derimot vet at det ikke kommer til å ta så lang tid å rydde opp etter sitt siste kulinariske eksperiment er man kanskje mer villig til å prøve noe nytt neste gang man tar turen innom kjøkkenet for lage seg eller noen man er glad i noe godt å spise. 

   

  Når man lager mat med godt kjøkkenutstyr opplever man ofte at matlagingen går lekende lett og hvis man i tillegg lykkes med å lage en ny oppskrift kan man virkelig hevde at det å lage mat kan være rett så morsomt og ikke bare et ork som man må gjennomføre hver dag hvis man vil ha noe å spise.

   

  Server maten med stil 

   

  Når man først har laget et godt måltid mat og i tillegg har hatt det moro mens man har gjort det. Da vil det jo være på sin plass å servere maten man har laget med aldri så lite still. Dette elementet er kanskje litt ekstra viktig dersom man serverer maten man nettopp har laget til noen man har et godt øye til eller er spesielt glad i.  Hvem vil vel ikke overraske noen man er glad i?  Derfor omfatter kjøkkensortimentet også fine serveringsbrett i furu, mengder av dekorative serveringsskjer og fine eggeglass. Alt sammen i naturens egne materialer, som understreker tidens fokus på omtanke for miljøet. I dag er det alminnelig å være bevisst og ansvarlig i innredningen, noe som betyr at behovet for utskifting minskes. Det er fordelaktig både for den enkelte sin lommebok og miljøet som helhet..

   

  Har du noe å spise ved?

   

  Dette spørsmålet kan ved første øyekast virke litt merkelig. Noe å spise ved? Var det heller meningen å spørre om du har noe å spise? Ja og nei. Selvfølgelig er det ønskelig at man har noe å spise først. Uten noe å spise trenger man jo ikke noe å spise ved. Når man snakker om noe å spise ved mener man som regel at man har et spisebord på kjøkkenet.

   

  Uten det har man jo ikke noe sted å sette maten man har bruk tid og krefter på å lage ordentlig. Hvis man skal være litt filosofisk av seg er det mulig å argumentere for at et spisebord er like viktig som andre kjøkkenredskaper.

   

  Noe annet som også kan være like viktig er  at man har nok oppbevaringsplass på et kjøkken. Til alle krydder, kopper, kar og andre redskaper slik at man ikke trenger å bruke unødig med krefter for å finne det man har bruk for når man vil lage et smakfullt måltid. Det er jo ikke noe poeng i å la viktig kjøkkenutstyr ligge å flyte. For det første kan det gjøre sitt for å slite ned redskapene og for det andre kan man i verste fall risikere å skadde seg alvorlig dersom man snubler i kjøkkenutstyr som ligger strødd på gulvet.