Krydderhyller

Laster...

3 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Krydderhyllen - 2 hyller
 • Krydderhyllen - 3 hyller
 • Krydderhyllen - 4 hyller
 • 3 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Krydderhyller til kjøkkenet ditt

  Dersom det er et rom i huset som inneholder mange forskjellige redskaper og råvarer, så er det kjøkkenet. Det blir laget mye på kjøkkenet. Kjøkkenet blir benyttet minst tre ganger hver dag. Når noe blir så ofte brukt er det viktig at redskapene man benytter seg av under matlagingen, er lett tilgjengelig.

   

  En konsekvens av dette behovet er at det ikke alltid er like hensiktsmessig å oppbevare alle råvarene og hva man ellers trenger, bort i store skap eller dype skuffer. Hvis man ikke er kjempeflink til planlegge kan det være smart å ha noen av basisvarene lett tilgjengelig. Da blir spørsmålet selvsagt følgende? Hvor i alle skal man gjøre av krydderet som man bruker i matlagingen?

   

  Svaret er heldigvis relativt enkelt: Du kan sette opp en krydderhylle slik at du alltid har krydderet ditt for hånden når du skal lage deg et god måltid med mat. Velg for eksempel en krydderhylle med 4 hyller i ubehandlet furu, og bruk krydderhyllen til alle dine krydder og andre småting, som du ønsker å ha lett for hånden når du er opptatt på kjøkkenet.

   

  Du kan velge å la krydderhyllen stå ubehandlet, men du kan også velge å behandle den. Det kan være at du ønsker å lakkere den eller å male den i en farge som passer til ditt kjøkken. Mulighetene er mange, og det finnes andre størrelser av krydderhyller til ditt hjem.

   

  Mer enn krydderhyller til kjøkkenet

   

  Å ha en krydderhylle på kjøkkenet er en god begynnelse, men det trengs altså mer utstyr på et kjøkken for å gjøre det funksjonelt i forhold til hva du har tenkt til å gjøre på kjøkkenet. Man ønsker jo ikke å overmøblere kjøkkenet, samtidig som man ønsker å ha det man trenger på kjøkkenet.

   

  Gryter og bestikk i tillegg til diverse kjøkkenutstyr er alle en naturlig del av det som hører til på kjøkkenet. For å oppbevare tallerkene på en best mulig måte kan du gå til innkjøp av en tallerkenrekke i tre. På den måten kan du se hvor mange tallerkener du har hvis du får et overraskende besøk av venner en vakker dag. 

   

  I tillegg til dette kan du også bruke vinhyller i tre for å oppbevare den beste vinen din til de spesielle anledningene hvor det kan passe å ta frem en flaske. Traevarer.no vil bare minne kundene våre om å være forsiktige med bilkjøring dersom de bestemmer seg for å ta frem en god flaske ved en spesiell anledning.

   

  Med andre ord: Mye av det som brukes på nesten daglig basis på kjøkkenet kan være laget av tre uten at det går utover kvaliteten på produktene du velger å ha på kjøkkenet. Det spiller nesten ikke noen rolle om det dreier seg om en krydderhylle av tre som henger på veggen eller noen av det andre du kan kjøpe til kjøkkenet her på traevarer.no.

   

  Så det er bare å fylle en elegant krydderhylle av tre med aller beste krydder det er mulig å få tak i og benytte dem når du ønsker å eksperimentere med nye smaker på kjøkkenet. Når en tenker på det er det jo slik de aller, aller fleste nye retter blir oppfunnet. I alle fall, hvis man skal tro på alle anekdotene som kjente kokker liker å fortelle.

  Trenges det noe annet enn en krydderhylle?

   

  Når du undersøker utvalget til traevarer.no finner du fort ut at vi fører produkter som kan brukes andre steder enn på kjøkkenet. Vi selger mer enn krydderhyller av tre som kan henges på veggen må vite.

   

  Dette kan være betryggende dersom du går inn for en gjennomført stil i boligen din. Tre kan som sagt brukes nesten over alt i en bolig. Dette sagt, så er det å anbefale at du tenker godt igjennom hvordan det blir dersom du møblerer et eller flere rom i boligen din med møbler av tre.

   

  Det er mulig å kjøpe produkter av tre som er ment å skulle plasseres og brukes i mange forskjellige rom i en bolig. For eksempel møbler som passer på soverommet eller kanskje på stua. En krydderhylle laget av tre, er faktisk et møbel. En krydderhylle som henger på veggen brukes tross alt til å oppbevare krydder i.

   

  Da har vi ikke en gang nevnt at traevarer.no også har produkter som kan brukes andre steder både innendørs og utendørs. Dermed håper vi at kundene våre finner noe de har bruk for i vårt varierte sortiment.

   

  Så dersom vi får være så fri, vil vi påstå at det finnes nesten et treprodukt for nesten alt som trengs i en bolig. Det får være opp til kundene våre å kjøpe de produktene de selv ønsker. Alt basert på hva de har behov for, selvsagt.

  Krydderhyller kan avslutte en stil

   

  Tre er et allsidig materiale som har mange gode egenskaper Dette gjør at tre kan brukes til mye forskjellig, som vi håper kundene våre blir klar over når de ser igjennom utvalget som finnes her på traevarer.no. Likevel er det noe kundene våre burde være klar over når de kjøper produkter som er laget av tre. Uansett om det dreier seg om en krydderhylle av tre som henger på veggen eller noen andre produkter du finner hos oss.

   

  Tre er organisk og det betyr at dersom det ikke blir tatt godt vare på vil det, med tid og stunder, bli brutt ned. Dette er en naturlig prosess. Likevel finnes det ting man kan gjøre for å bremse denne prosessen. Det første man kan gjøre er å lakkere treverket med en klar lakk. Ellers kan man også male treverket i den fargen man ønsker. En krydderhylle av tre som blir malt i en kul farge kan sette et lite ekstra preg på kjøkkenveggen.

   

  Hva med en krydderhylle i tre som har en annen farge enn resten veggen? Da vil den krydderhylla i tre fungere som et blikkfang. Det kan jo hjelpe med å starte en samtale. Mange filosofiske samtaler har blitt startet over andre tema enn en lekker krydderhylle i tre som henger på kjøkkenveggen.