KUBIK tre-reoler

Laster...

9 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • KUBIK tre hel bokkasse 4 rom
  KUBIK tre hel bokkasse 4 rom
  Fra 1005,00  NOK
 • KUBIK tre hel bokkasse 6 rom
  KUBIK tre hel bokkasse 6 rom
  Fra 1169,00  NOK
 • KUBIK tre hel bokkasse 3 rom
  KUBIK tre hel bokkasse 3 rom
  Fra 1275,00  NOK
 • KUBIK Tre halv bokkasse - 1 rom
 • KUBIK Tre halv bokkasse - 2 rom
 • KUBIK Tre halv bokkasse - 3 rom
 • KUBIK Tre kvart bokkasse - 1 rom
 • KUBIK Tre kvart bokkasse - 2 rom
 • KUBIK Tre kvart bokkasse - 1 skuff
 • 9 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  KUBIK tre-reoler til enhver smak

  KUBIK-reolsystemet er blant de mest praktiske og populære innen reoler, og det er ikke tilfeldig. KUBIK tre-reoler kombineres med de fineste elementene av tidsriktige trender, som nå; funksjonell funksjon, rene linjer og masse frihet til å bruke møbelet nøyaktig etter din smak og dine behov. Derfor har Trævarefabrikernes Udsalg valgt å føre et stort utvalg av KUBIK-reoler, som fins i utrolig mange variasjoner, og som til og med kan videreutvikles personlig, hvis du ønsker å sette et unikt preg på innredningen din.

  Det fins massevis med muligheter med KUBIK-reoler av tre

  KUBIK-reolene av tre fås i flere tresorter for å passe til enhver preferanse; både furu, bjørk, MDF og eik er på lager, så du kan få nøyaktig den varianten som passer inn i hjemmet ditt. Alle de nøye utvalgte tresortene har en lys finish, for å understreke KUBIK-reolenes lette design. Reolene kan brukes i alle rom og fins med rominndelinger til alle behov, båe som rom, som gir bringer assosiasjonene til en moderne settekasse, eller større oppbevaring på romslige hyller. Dessuten er alle KUBIK-reoler laget med hensyn til fri tolkning – du kan behandle reolene eller du kan henge reolene opp som de er, for å få et mer naturlig tre i hjemmet. Se eventuelt 'veiledninger' nederst på siden. 

  KUBIK-reoler av tre til stort og smått i alle rom

  Innredningen skal i dag ikke passe inn i en fastlagt mal eller en strømlinjeformet stilretning, men i stedet legge opp til kreativ bruk av møblene. KUBIK-reolene støtter tidenes ånd, ved nettopp å la det være opp til deg hvordan reolen din skal fremstå. De allsidige inndelingsmulighetene gjør at reolene kan brukes som du selv ønsker, og du kan selv legge til flere inndelinger med ekstra hyller.

  Hyllene fås både i samme materiale som resten av reolen, men kan også fås i glass – den kombinasjonen gjør seg spesielt godt på baderommet. Utover det kan den åpne reolen fort bli et lukket skapsystem, for eksempel til oppbevaring av mer praktiske nødvendigheter, som hører til i bak lukkede dører, ved å montere elegante spakdører, som også fins enten i glass eller tre (også farget), som lukker enten et eller flere av rommene. Og det er mulig å velge utvendige dører med håndtak eller innvendige dører med smart push-betjening.

  Alle reolene kan veggmonteres med et diskret oppheng, du kan velge å ha en stående reol på sokkel, eller som en mobil reol på hjul, noe som understreker KUBIK-reolenes fleksibilitet. Det tidløse designet og garantien for å finne en størrelse, dybde og inndeling som passer alle rom og formål, gjør KUBIK-reolen fort til et uunnværlig element i hjemmet ditt.