Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

Bord

KUBIK Color skrivebord - liten

Farve:

KUBIK Color skrivebord - liten

Fra NOK 1.825,-

KUBIK Color skrivebord - stor

Farve:

KUBIK Color skrivebord - stort

Fra NOK 2.265,-

Ståbord +understell

B62 D55 H115 cm.
Ståbord (vegghengt) med skriveplate og skuffe.
...

NOK 1.755,-

Ståbord (vegghengt)

B62 D55 cm.
Ståbord (vegghengt) med skriveplate og skuffe.
Idee...

NOK 1.459,-

Skuffeseksjon (4 høje + 2 lave skuffer + sokkel). B40 cm.

B40 H71 D48 cm.
Skuffeseksjon (4 høje + 2 lave skuffer + sokkel)
...

NOK 1.679,-

Skuffeseksjon (4 høje + 2 lave skuffer + hjul). B40 cm.

B40 H69 D48 cm.
Skuffeseksjon (4 høje + 2 lave skuffer + hjull)
...

NOK 1.679,-

Skuffeseksjon (4 høje + 2 lave skuffer + hjul). B30 cm.

B30 H69 D48 cm.
Skuffeseksjon (4 høje + 2 lave skuffer + hjul)
U...

NOK 1.535,-

Skuffeseksjon (4 høje + 2 lave skuffer + sokkel). B30 cm.

B30 H71 D48 cm.
Skuffeseksjon (4 høje + 2 lave skuffer + sokkel)
...

NOK 1.535,-

Skuffeseksjon (5 skuffer + sokkel). B40 cm.

B40 H71 D48 cm.
Skuffeseksjon (5 skuffer + sokkel)
Ubehandlet fu...

NOK 1.679,-

Skuffeseksjon (5 skuffer + hjul). B40 cm.

B40 H69 D48 cm.
Skuffeseksjon (5 skuffer + hjul)
Ubehandlet furu...

NOK 1.679,-

Skuffeseksjon (5 skuffer + sokkel). B30 cm.

B30 H71 D48 cm.
Skuffeseksjon (5 skuffer + sokkel)
Ubehandlet fu...

NOK 1.535,-

Skuffeseksjon (5 skuffer + hjul). B30 cm.

B30 H69 D48 cm.
Skuffeseksjon (5 skuffer + hjul)
Ubehandlet furu...

NOK 1.535,-

Fotskammel

L39 B24 H10 cm.
Ubehandlet bøk.
Klassisk design.

D...

NOK 219,-

BRICK TABLE 90x45x72 cm

B90 H72 D45 cm
BRICK TABLE er laget av bjørkefinér. BRICK TABLE er likt...

NOK 2.919,-

BRICK TABLE (TOP) 90x45x9 cm

B90 H9 D45 cm
BRICK TABLE er laget av bjørkefinér. BRICK TABLE er likt ...

NOK 1.459,-

BRICK BOX puten 45x90x6 cm. (med kryssfinérplate)

L45 B90 H6 cm.
Puten i mørk-/gråmelange. Passer til vores BRICK BOX mod...

NOK 1.245,-

BRICK BOX puten 45x45x6 cm. (med kryssfinérplate)

L45 B45 H6 cm.
Puten i mørk-/gråmelange. Passer til vores BRICK BOX mod...

NOK 729,-

BRICK UNIT 45x45x60 cm, uten hjul.

B45 H60 D45 cm
BRICK UNIT er laget av bjørkefinér. Skuffedelen er monte...

NOK 1.535,-

Bord

Et bord – skrivebord, kontorbord eller et arbeidsbord – er en selvfølgelighet i tilknytning til de fleste arbeidsplasser og hjem. Behovet for å utføre arbeid i sittende stilling er gjennomgående. Det stiller krav til ergonomi og komfort, noe som igjen influerer på valget av skrivebord. Tenk derfor på høyde, eventuelt høydejustering, størrelse, tilbehør og gjerne også utseende.

På Trævarefabrikernes vareudsalg har vi flere godt gjennomtenkte skrivebordløsninger for små og store, som vår KUBIK Color skrivebord eller BRICK TABLE. Her er det også ståbord, skuffeseksjoner og hyller.

Du får gjort mye med et godt arbeidsbord

Særlig når du jobber hjemmefra, er det viktig å sørge for optimale arbeidsbetingelser. På arbeidsplassen er det gjerne ledelsen som skal sørge for sånt. Hjemme må du ordne det selv.

Da teller slike ting som plassering av skrivebord (hvilke rom og hvor i rommene), din egen døgnrytme og selvfølgelig det riktige skrivebordet med alt det nødvendige tilbehøret. 

Begynn alltid med komforten når du velger skrivebordet. Er ikke skrivebordet justerbart i høyden, er det alfa og omega at du har et bord som passer til din høyde. Du kan ta et mål på det når du sitter rett i stolen. Armene skal henge slapt ned og albuen stoppe like over bordet. Hvis du for eksempel må heise skuldrene for å jobbe, kan du etter hvert få problemer. Du kan eventuelt få montert et tastaturuttrekk hvis det er noe som passer for deg.

Størrelsen på skrivebordet kan være en smakssak. For vanlig bruk av PC og noen dokumenter er en standardstørrelse mer enn nok. Noen liker å ha kurver med pågående prosjekter i umiddelbar nærhet, eller bruke det som et enkelt møtebord. Da kan det straks være på sin plass med en liten utvidelse. 

Muligheter for oppbevaring

Andre saker eller prosjekter du arbeider med, kan oppbevares i skuffer eller skuffeseksjoner. Et hyllesystem over skrivebordet er alltid praktisk. Her kan du sette permer eller oppslagsverk for at de skal være innen rekkevidde. Det kan være familiens regnskap, likningsabc-en eller hva du ellers erfaringsmessig har bruk for med jevne mellomrom. 

Hvor i huset skrivebordet skal stå, avhenger av hvor du føler du arbeider best. Det kan være på soverommet, i spisestua når det ikke er andre i rommet eller på et eget kontorrom dersom boligen din disponerer det. 

Vær gjerne litt oppmerksom på lysforholdene. Hvis det kommer mye sterkt naturlig lys inn av vinduene, vil det kunne være anstrengende. Bordet bør da plasseres slik at dette ikke skjer. Det kan være koselig å ha vindusutsikt fra arbeidsplassen, men det kan også virke distraherende.

Lamper bør rettes ned mot arbeidsbordet. Egne arbeidslamper er å foretrekke, ettersom et ufokusert taklys ikke gir tilstrekkelig opplysning. 

Hvis nå vet akkurat hva du trenger, skal du ta en titt på skrivebordene fra Trævarefabrikernes vareudsalg. Har du din faste arbeidsplass og ikke tenker å flytte deg, trenger du et realt arbeidsbord i massiv furu. Det gir tyngde og stabilitet i arbeidsprosessen.

El lettere og mer flyttbar løsning er vårt BRICK TABLE. Det leveres i bjørkefinér. Du monterer selv bein og skuffefront. Bordet er likt på forsiden og baksiden, så det kan vendes i ønsket retning eller stå fritt i rommet.

Skrivebordene kan leveres med egne skuffer eller kompletteres med egne skuffeseksjoner. Skuffeseksjonene er praktiske på grunn av sine transportable egenskaper. Den kan settes på en sokkel for økt stabilitet, eller utstyres med hjul dersom innholdet er ettertraktet fra flere posisjoner.

En annen måte å oppbevare permer og utstyr på er å montere noen løse hyllerover skrivebordet. 

Også den oppvoksende slekt trenger gode arbeidsforhold. Gode arbeidsvaner trenes opp med regelmessig lekselesing under optimale omstendigheter. Fordypning i fremmede språk og kompliserte matematiske beregninger krever som kjent konsentrasjon. En distraksjonsfri skrivepult med kun plass til det aktuelle studiemateriale vil gi de beste resultatene. 

Vårt veggmonterte KUBIC Color skrivebord kan vise seg å være et godt valg. Den ene bordkanten fastmonteres i veggen, mens den andre enden utstyres med to bordben. Som navnet antyder, kan det leveres i forskjellige farger. Vi har dessuten flere størrelser å velge mellom.

Naturlig tilbehør til dette skrivebordet er våre elegante KUBIK Color vegghyller. De monteres rett over arbeidsplassen. Det er en flott plass for favorittlitteratur og informative verker om dinosaurer eller verdensrommet.

Arbeide i stående stilling

Vi sitter mye. Fra ergonomisk hold anbefales det av skifter arbeidsstilling regelmessig, og gjerne reiser oss innimellom. Heve og senkepulter har derfor blitt vanlig på en del arbeidsplasser.

Du kan også sjekke ut vårt ståbord. Det er vegghengt og kan fungere som et sentralbord i heimen. Her er det plass til kalendere, nøkler og mer.

Hva du ellers trenger til innredning av arbeidsrommet

I et hjørne av boligen din hvor du dedikerer deg til arbeidet eller hobbyen din, trenger du gjerne flere ting enn et kontorbord. Hos oss finner du alt til kontorplassen; hyller, bokkasser, oppslagstavler og plakatlister. Vær sikker på at du har det du trenger. Bestill her på nett, og vi leverer hjem til deg.