Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

Leketøy & Spill

Klassisk kjelke

L100 cm.
Klassisk nostalgisk kvalitetskjelke i tre.
Davos kjelke...

NOK 659,-

Klosser (50 stk) farget tre

50 stk. klosser i farget tre.
Holdbare byggeklosser i massivt tre.

NOK 249,-

2 x Boldbat med bold

Sæt med et rundt bat og et fladt bat + bold.
Finnes i pose, så det kan...

NOK 109,-

Kubbspel/kungaspel

Fint kubbspel i kraftig kvalitet.

NOK 479,-

Klosser (50 stk) natur

50 stk. klosser i tre.
Holdbare byggeklosser i massivt tre.

NOK 219,-

Krocketspel

Kroketspil. Kraftig kvalitet. Beregnet for 6 personer.
Passer også til...

NOK 409,-

Løpesykkel for barn

Løpesykkel som gir barna god balanse før de begynner å sykle ordentlig. Dekk ...

NOK 555,-

Bordspill /bobspill

Klassisk bobspill. Sjov for hele familien
B88 L88 cm.
Bobspill i ...

NOK 749,-

Understell - passer til bob bordspill

Understell - passer til bobspill.
Dette produkt krever montering
...

NOK 365,-

Ekstra sett brikker for bobspill

Ekstra sett brikker for bobspill
Røde, grønne og 2 svarte.

NOK 59,-

2 x bobkø for bobspill

2 stk. bobkøer. Hvis du har bruk for ekstra.
Passer til bobspill.

NOK 115,-

Klassisk rød dukkevogn

Klassisk dukkevogn med kaleche.
Malt i rød
H44 cm. (målt ved hån...

NOK 409,-

Dukkeseng med tremmer

Dukkeseng
Ubehandlet massiv furu.
Klar til maling/lakering.

NOK 335,-
Treleketøy med holdbarhet og barnelek i fokus

Leketøy skal kunne tåle å bli utsatt for litt av hvert – her skal kun fantasien sette grenser, ikke usikkerhet om holdbarhet eller sikkerhet. Trævarefabrikernes utvalg av treleketøy til barn er derfor utviklet med barnet i fokus, både når det gjelder leketøy som legger opp til fysisk utfoldelse, og leketøy til mer stillesittende fordypelser i form av spill og bokstavleketøy.

Alt er utarbeidet i hensiktsmessige størrelser – her fins ingen små plastdeler som kan svelges eller rotes bort, i stedet er det mange timers lek i hvert enkelt leketøy. Vi har latt oss inspirere av ditt barns behov for bevegelse og den rivende utviklingen, så vel læringsmessig som motorisk. De yngste har stor glede av stabile aktivitetsstativer med masser av fargerike elementer å underholde seg med, før det blir fart i beina. Farger og former stimulerer barnets utvikling, og vårt kvalitetstre garanterer at det hele egner seg til å bli tatt og følt på.

Leketøy av tre til små og store lekebarn

Bevegelsesleketøy er en hit hos barn, som kan like aktiv lek, og som speiler seg i det de ser rundt seg. Ta for eksempel den populære løpesykkelen, som lar barnet være med, når de eldre barn farter rundt, og samtidig utvikler løpesykkelen balanseevnen – så når beina er lange nok til å nå riktige pedaler, blir overgangen til en vanlig sykkel til en lek.

Trestylter er enda et eksempel på morsomme redskaper i barnets naturlige utvikling, og det er ikke tilfeldig at de har vært en hit på lekeplassen gjennom generasjoner. Når vinteren kommer og man setter styltene i skuret, er det tid å finne frem kjelken. Her har vi den klassiske trekjelken, som holder gjennom mange sesonger og aldri går av moten.

Til felleslek finner du solide kasse- og trekkvogner. Her kan både små og store barn være med, og den også praktisk å ha som forelder, når barna skal være med på tur. Til hagen finner du flere forskjellige varianter av gynger, som både kan henges på stativer og i trærne i hagen.

Til jenterommet har vi både fine dukkevogner, dukkesenger og tilbehør til de, så barnene kan fordype seg i familielek, og leve seg helt inn i rollene. Utover dette er de klassiske kulerammene i tre virkelig god læring til barnet. Kulerammene spiller godt sammen med tavler. Det fins tavler med både kritt og whiteboard. Alle er fantastiske redskaper både i lek og læring, og kan brukes i mange aldre. Leg er som kjent den beste måten å lære på, så hvorfor ikke skape forutsetningene for begge deler i solid håndverk.