Brick Box-moduler

Laster...

Elementer 1-15 av 22

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Brick Box-skuffeseksjon 30x22,5x45 cm
 • Brick Box-skuffeseksjon 45x22,5x45 cm
 • Brick Box-skuffeseksjon 90x22,5x45 cm
 • Brick box skuffeseksjon 60x22,5x45 cm
 • Brick box-sokkel 30 cm
  Brick box-sokkel 30 cm
  169,00  NOK
 • Elementer 1-15 av 22

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste
  BRICK BOX-moduler til ditt behov

  Trævarefabrikernes UDSALG tilbyr et fantastisk fleksibelt møbel, som passer inn i de fleste hjem. BRICK BOX-moduler i bjørkekryssfinér, som gir deg uante muligheter for oppbevaring. Modulene er designet for Trævarefabrikernes Udsalg av Lars G. Bennetzen. Du kan få BRICK BOX-modulene i 3 forskjellige størrelser. Alle med samme høyde (22,5 cm) og dybde (45 cm) og bredde på 30, 45 og 90 cm. Modulene kan settes sammen som du ønsker det. De kan stables i høyden og bli til en kommode eller en slags høyskap. Du kan også sette de sammen til en benk i entréen din. Og mange har brukt modulene til å bygge en DIY-seng, hvor BRICK BOX-modulene utgjør oppbevaringsplassen under sengen.

  BRICK TABLE er geniale og enkle skrivebord

  Utover ovenstående moduler har vi også produsert en modul, som egner seg veldig godt som skrivebord. Og selvfølgelig fås et passende understell. Selve BRICK TABLE fungerer på samme måte som de øvrige modulene. Alle skuffene har en push-funksjon, så skuffen helt enkelt skyves ut når du trykker på den. 

  Forsiden og baksiden av modulene er ens med uttrykket - noe som betyr at du kan la dine BRICK-moduler stå fritt i rommet. 

  BRICK UNIT passer under skrivebordet ditt

  BRICK UNIT er en skuffemodul. Du kan til og med bruke modulen sammen med andre produkter enn BRICK produkter. Den er bygget på samme måte som de øvrige BRICK-modulene, og passer under de fleste skrivebord. En virkelig praktisk og smart løsning for papirer og kontorsaker.

  I det hele tatt er tanken med BRICK-modulene, at de skal kunne bygges opp, så de passer perfekt til ditt behov.