Skuffeseksjoner

Laster...

5 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

5 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

Skrivebordselementer/skuffeseksjoner – Den lette veien til mer orden på kontoret

Det krever sin mann og kvinne å holde styr på papirene, både hjemme og på kontoret. Enten det dreier seg om familiens personlige papirer eller arbeidsdokumenter, gjør et skrivebordsarkiv oppgaven både lettere og mer oversiktlig.

Skap mer orden med de rette skrivebordselementene/skuffeseksjoner

Skrivebordselementer / skuffeseksjoner gir deg muligheten til å organisere tingene dine i enkle systemer. Du kan dele inn og kategorisere papirene og tingene dine helt som det gir mening for deg, med mange variasjoner av arkiv. Skrivebordarkiv passer perfekt under skrivebordet, så du har papirene lett for hånd, når de skal brukes.

De varierende skuffeutførelsene og inndelingene gjør det mulig å finne et arkiv til alle kontor. For studerende er arkivet også en opplagt mulighet for å holde styr på papirarbeidet, som kan være vanskelig å ha oversikt over. Skrivebordsskuffene leveres på stabil sokkel. Alternativt kan hjul monteres på, som skaper en god mobil løsning til kontoret, og gir deg muligheten til å bruke møbelet nøyaktig der du skulle ønske det. Det flotte lyse furutreet kan tilpasses enhver innredningsstil og gir lett og smakfull oppbevaringsplass, som ikke tar for mye fokus, men samtidig ikke er kjedelig å se på. Furuen har naturlige, dekorative kvisthull, som gir fine brudd i det lyse treet. Skrivebordselementene fås i mange forskjellige høyder og dybder, som sikrer en løsning til alle hjem.

Simple og stilfulle skrivebordselementer /skuffeseksjoner til ditt kontor

Når man arbeider mye foran datamaskinen, vet man hvor mye den rette holdningen betyr for arbeidsmiljøet. Jo bedre rammer, desto bedre kvalitet kan du skape. Derfor har vi også et utvalg av tastaturuttrekk til ditt skrivebord, så du kan senke skuldrene når du arbeider på datamaskinen i flere timer i strekk. På den måten sparer du skrivebordplass, mens du samtidig slipper spenninger i nakke og rygg, og beskytter tastatur og mus.