Øvrige hyller

Laster...

1 Produkt

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • VægOp - veggreol med 3 hyller av metall
 • 1 Produkt

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Flash-reol og VægOp-reol - et par estetiske og funksjonelle reoler

  Utover vårt sortiment med KUBIK-reoler og bokkasser har vi et par andre reoler til deg som ønsker en reol med stor estetisk verdi. Flash-reolen er designet for Trævarefabrikernes Udsalg av Ditlev Karsten. Flash-reolen er en moderne og spennende reol. Den kan være med på å gi stuen et løft. Reolsidene er laget av ask, og de 6 medfølgende hyllene er laget i stort eller hvitt laminatbelagt kryssfinér. Du kan også velge hyller i bjørk. Høyden på den store Flash-reolen er 193 cm. I tillegg til at du kan velge den høye Flash-reolen, kan du også velge en halv Flash-reol med en høyde på 108 cm. Til den hører 3 hyller.

  Flash-reolene står opp langs veggen og gir et lett uttrykk i rommet. De åpne, svevende hyllene gjør at reolen på ingen måte virker tung i rommet. Du kan bruke reolen i alle rom; kjøkkenet, kontoret, barnerommet, entréen eller stuen. Bruk den til nips, vaser, pynt - eller til aviskassetter eller bøker. 

  Vi kan også by på en fantastisk fin VægOp-reol i ask med hyller av hvitlakkert metall. VægOp-reolen er designet for Trævarefabrikernes Udsalg av Lars G. Bennetzen. Inspirasjonen går helt tilbake til 50- og 60-tallet, der man bygde reolsystemer hvor skinner langs veggene var det bærende elementet. Og man bygde til og bygde om, så det passet for den spesifikke veggen i hjemmet. Som også med vår VægOp-reol - hvor du med fordel kan bygge flere sammen. Du bestemmer selv hvor hyllene skal sitte og hvordan uttrykket skal være. Likedan hvor tett du setter opp dine VægOp-reoler.

  Begge reoler passer stilmessig fint i den nordiske stilen til hjemmet, som er meget aktuell i tiden - så klikk deg inn og se hvilken reoltype som passer best i ditt hjem.