Utendørs til barn

Laster...

13 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Klassisk kjelke
  Klassisk kjelke
  935,00  NOK
 • Gymnastikringe med oppheng
 • Krocketspel
  Krocketspel
  595,00  NOK
 • 2 x Boldbat med bold
  2 x Boldbat med bold
  135,00  NOK
 • Gyngekrok
  Gyngekrok
  35,00  NOK
 • Trehuske med oppheng (lakkert tre)
 • Mikado
  Mikado
  339,00  NOK
 • Løpesykkel for barn
  Løpesykkel for barn
  679,00  NOK
 • 3 stk. Løbe/gåcykel
  3 stk. Løbe/gåcykel
  1869,00  NOK
 • Kraftig repstege, brunt rep
 • Trapes
  Trapes
  169,00  NOK
 • Kubbspel/kungaspel
  Kubbspel/kungaspel
  679,00  NOK
 • Dravogn for 4 personer (lufthjul) 60x95 cm.
 • 13 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Utendørs til barn

  Barn skal leke ute sies det. Vi bør da hjelpe til litt, slik at det blir like attraktivt som å sitte inne. Noen leker utendørs er et godt lokkemiddel.  Hage eller annet uteareal kan være et fint sted du kan ha de liggende.

  Trævarefabrikernes vareudsalg har et godt utvalg av hageleker som husker, gynger, trillevogner, løpesykler og kjelker. Hovedsakelig er det solid og naturvennlig tre vi snakker om.

  Husker til alle

  For oppheng av husker og gynger trenger du en solid gyngekrok. Den sørger for at man ikke faller deis i bakken.

  Dernest kommer den tradisjonelle gyngen, altså den med en planke man sitter på. Å huske fram og tilbake i en slik gynge, er noe alle barn elsker i en periode i livet. Det har ikke gått av moten til tross for all ny teknologi vi har fått presset ned over oss de senere årene. Det er også foreldrenes privilegium å foreta de første dyttene slik at det litt etter litt går helt av seg selv.

  Et alternativ til planken er tallerkenen. Å huske på en rund skive gir en annerledes opplevelse. Det går ikke fram og tilbake i rett retning, men heller litt hit og dit.

  En repstige utvikler på sin side klatreferdighetene, og et med et trapes kan barnet oppøve elementære kunster som turner. Legger du til et par gymnastikkringer har du en fullverdig lekeplass i hagen.

  Moderate fartsøvelser med løpesykkel og kjelke.

  Løpesykkelen har to hjul og likner en vanlig sykkel, bortsett fra en viktig detalj; den har ikke pedaler. Framdriften må derfor skje ved hjelp av fraspark med føttene. Dette er morsomt for barna som ennå ikke kan håndtere en vanlig sykkel. Den er også velegnet til å lære holde balansen, og derved bli raskere klare for sin første egentlige sykkelleksjon.

  Kjelken trenger vel egentlig ingen egentlig presentasjon. Det er mange voksne som husker tilbake med glede på sin første kjelke. Da skulle det vel også bare mangle at man ikke videreførte denne gleden til neste generasjon. Godt innpakket kan de små sendes ned en liten bakke og fryde seg over at kun tyngdekraften fører dem nedover. Et fall i den myke snøen setter selvfølgelig en spiss på det hele.

  Dravognen 

  For den lille arbeider, er dravognen et nyttig redskap. Her kan det pakkes og gjøres klart. Ting som skal fraktes fra a til å bør ikke være større enn at de kan få plass til en slik vogn.

  Jobben kan være en simulering av de voksnes aktiviteter, eller det kan også være høyst nyttig ved at det er ting man trenger, for eksempel til en piknik.

  Og når det er snakk om piknik, trenger man vel et piknik-bord? Vårt piknikbord for barn er en tro kopi av det som de voksne bruker, bare litt mindre. Her kan det dekkes opp til fest, med vafler boller og saft direkte levert fra kjøkkenet med vår egen dravogn. Det kan neppe bli bedre.

  Se også hva vi har av barnemøbler i tre.