Oppbevaring

Laster...

Elementer 1-15 av 211

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Møbelhjul 4 stk.
  Møbelhjul 4 stk.
  49,00  NOK
 • Understel til Brick box (stor model)
 • Eske (ubehandlet finér) 30x20x14 cm.
 • Eske (ubehandler finér) 40x30x23 cm.
 • Boks (med lokk) 30x20x12,5 cm.
 • Boks (med lokk) 35x25x25 cm.
 • Smykkeboks med speil 24x21x8 cm.
 • Eske med lokk 27x20x8,3 cm.
 • Eske med lokk 20x15x6,5 cm.
 • Eske med lokk 16,5x11x7,5 cm.
 • Eske med lokk 14x14x4,5 cm.
 • Eske med lokk 21x14x10 cm.
 • Elementer 1-15 av 211

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Oppbevaring

  Trenger du bedre plass uten å måtte kaste ting? Det er selvfølgelig snakk om organisering og å ha de riktige hjelpemidlene for oppbevaring.  Det som ikke til enhver tid må være framme og lett tilgjengelig til enhver tid, kan settes i oppbevaringsbokser, hyller, kasser eller esker. Hver ting på sin plass, som det også sies.

  Traevarefabrikernes vareudsalg har det du trenger for å lage et gjennomført system for oppbevaring. Dertil er våre produkter som alltid dekorative i seg selv og elegant utført i forskjellige typer tre, som bjørk, eik eller finér. Her finner du blant annet;

  • Trekasser
  • Hyller
  • Bokkasser
  • Vår egne Brick-box moduler
  • Tidsskriftholdere
  • Esker, smykkeskrin og mye mer

  Trekasser til alle formål

  Når vi sier trekasser, mener vi det i absolutt videste forstand. Vi snakker om variasjoner i størrelse utforming og funksjon. Det disse kassene har til felles er at de lett inngår i en helhetlig innredning, hvor det er fokus på tre.

  Vi har de små fine boksene, eller eskene, som du kan organisere små ting i. Da er det alt fra nøkler og stifter til knapper og smykker. Når det gjelder oppbevaring av smykker, har vi også fikse modeller med et speil på innsiden av lokket.

  Men det er selvfølgelig større kasser til større ting. De har gjerne hull som kan brukes som håndtak. Det gjør det lettere å flytte dem rundt.

  Finérkassene er utstyrt med oppbevaringsrom. Her kan du organisere nær sagt hele livet ditt. Mye er mulig på data i våre dager, men du vil vel ha en fysisk back up på familiebilder og andre minner? Disse kan perfekt fordeles i de forskjellige rommene. Slik også hjernen din har ulike rom for ulike perioder i livet, kan tingene som representerer dem settes her.

  En kasse til leker på barnerommet er uunnværlig visse perioder i livet. Her er ikke behovet for finsortering like fremtredende. Det er å gjøre å samlet det opp fra gulvet på forholdvis kort tid. Lekekassene kan være utstyrt med hjul. Det blir dermed ingen utfordring med tunge løft. Kassen skyves ut på katastrofeområdet som gjerne befinner seg midt i rommet, og fraktes lett tilbake til sin faste plass i hjørnet eller i skapet,

  Alt på rett hylle

  Hyllerer en annen finurlig måte å utnytte rommet i boligen til å oppbevare ting og tang. Ei hylle kan greit plasseres på de fleste vegger uten at de stjeler plass. 

  På kjøkkenet kan det eksempelvis settes opp praktiske krydderhyller. I stedet for å la de nødvendige krydderiene til matlaging stues bort i et skap hvor du må lete deg fram blant andre ting du har plassert der tilfeldig, er de lett tilgjengelige fra hylla.

  Du kan også ha din egen hylle til kokebøker og andre ting som gjerne skal være innen kort rekkevidde mens du befinner deg på kjøkkenet. 

  Hyller i entréen er praktiske for oppbevaring av ting du legger fra deg når du kommer hjem, og som du gjerne plukker med deg når du går ut.

  Utover det praktiske, kan hyllene være arnested for pyntegjenstander. Det kan være ting du har kjøpt i utlandet og vil vise fram, eller noe du har laget selv. Ved juletider kan de fylles med nisser eller annen julepynt.

  Trehyllene våre er laget av eik eller bjørkekryssfinér, som lett kan kombineres med enhver innredning. Tilbehør som hylleknekter i forskjellige variasjoner har vi også. Samtidig kan du bestille skruene og pluggene du trener for å sette dem opp.

  Bokkasser

  Bokkasser er et godt alternativ til hyller, i alle fall for bøkenes del. Våre bokkasser kan leveres med et rom, men de kan enkelt kombineres eller utvides med andre bokkasser etter ønske. 

  Det er ulike høyder og bredde på bokkassene. Ut fra hva du har liggende, kan de gå til tegneseriesamlingen, Hamsuns samlede eller et gammeldags praktleksikon.

  Utseendemessig har kassene fleksible kvaliteter. Ofte er det dekorativt med store, luftige løsninger som gir god romfølelse. Eller du kan stable tett for å utnytte plassen.

  Bokkassene kan samtidig leveres med flere rom, og inngå i en komplett reol-løsning. Noen har også egen skuffeseksjoner. De passer med andre for oppbevaring av det meste.

  Oppbevaring av CD-er og DVD-er

  Musikk og film har gjerne et format som ikke passer like godt inn i det øvrige hylleutvalget. Dermed har de en tendens til å ligge å slenge tilfeldig eller være stablet opp på noe upraktisk vis. Med mindre du altså har anskaffet et møbel som er spesialedesignet for dette formålet.

  Det er derfor vi tilbyr et rikt utvalg av hyllesystemer med den ideelle høyden for CD-er og DVD-er. Finn CD-holderen som passer hånd i hanske med musikkanlegget ditt, og ha et rikt utvalg av din favorittmusikk for hånden. Tre passer for øvrig perfekt utseendemessig ved siden av elektronisk utstyr.

  Trevarer kjøper du på nett

  Finn det du trenger i butikken, gå til kassen og bestill. Derved blir du den lykkelige eier av solide og varige tremøbler, hyller eller reoler. Glem heller ikke vårt eget Brick Box system, når vi først snakker om oppbevaring.