Soveromsmøbler

Laster...

Elementer 1-15 av 51

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Sengebord + leseklaff
  Sengebord + leseklaff
  525,00  NOK
 • Sengebord (brett)
  Sengebord (brett)
  339,00  NOK
 • Leseklaff (passer sammen med sengebord)
 • Klassisk sengebord (teak tre)
 • Brick Box-skuffeseksjon 30x22,5x45 cm
 • Brick Box-skuffeseksjon 45x22,5x45 cm
 • Brick box skuffeseksjon 60x22,5x45 cm
 • Brick Box-skuffeseksjon 90x22,5x45 cm
 • Elementer 1-15 av 51

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  GODE LØSNINGER TIL SOVEROMMET

  Ditt soverom er ditt sted. Stedet der du kan slappe av, være komfortabel og slippe alle hemninger. Dette er ditt sted, og du må selvsagt like deg der. I denne kategorien har vi mange artikler som kan hjelpe til å roe ned atmosfæren og gjøre det enklere å holde rommet ryddig og rolig.

  Her finner du soveromsmøbler til alle  - voksne og barn. Sengerammer, barnesenger, tilbehør og oppbevaringsmuligheter. Her kan du velge det som passer deg, enten du ønsker en enkel stil eller en med kompleks stil. Det er ditt valg

  Treverk har et rolig og beroligende uttrykk, som passer godt på soverommet. Her kan du finne nattbord i tre, eller andre soveromsmøbler i tre. Treverk er også utrolig holdbart og vil vare i mange, mange år. Vi lager møbler som skal brukes og som skal ses. Det betyr at vi er opptatt av kvalitet og estetikk, slik at ditt hjem blir best mulig for deg. En del av møblene i kategorien tilhører BRICK BOX-serien, og har ekstra tilfredsstillende design. En opalgrønn farge kan velges på frontskuffene for å gjøre møblene mer iøynefallende.

  BRICK BOX - for alle

  Noen har et lite soverom, andre har et stort soverom. Uansett hvordan du har det, har vi løsninger for alle. Noen trenger masse oppbevaringsplass i soverommet, og her er det mange muligheter - spesielt for deg som glad i å gjøre litt selv. Med BRICK BOX-modulene våre kan man lage oppbevaringsløsninger, der man selv måtte ønske. Under sengen, langs veggen eller oppi høyden. BIRCK BOX-modulene er laget for å kunne sette oppå hverandre, og utnytte plass mest mulig effektivt. BRICK BOXene er også like på for- og baksiden og kan derfor vendes rundt, eller stå fritt i rommet.

  BRICK BOC-møblene er også stappet med gode løsninger. Alle skuffer er med rulleuttrekk, som skyver skuffen ut når du trykker på fronten. Dette gjør designet elegant og stilfullt. Bruk BRICK BOXene som kommode på barnerommet, som benk i entréen til å sitte på, som sofa med puter eller nattbord. Mulighetene er endeløse.

  Ideen med BRICK BOX er å skape et meget fleksibelt møbel, som kan brukes i mange sammenhenger. Konseptet kan samle brukerne rundt arbeidsoppgaver, familiehygge osv. Ideen er at man skal kunne bygge landskap som inspirerer til dette - Kun din fantasi setter grenser!