Strandstol

Laster...

4 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Strandstol, hvit stoff
  Strandstol, hvit stoff
  679,00  NOK
 • Strandstol, blå/hvit stoff
 • Strandstol,rød/hvit stoff
 • Strandstol grønn/hvit stoff
 • 4 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Alt om strandstole

  En strandstol er det perfekte møblet for varme vårdager. Det er de dager det bare ikke er riktig å oppholde seg innendørs. Men en god strandstol har et potensiale som strekker seg over hele tre årstider.

  Strandstolen i uforlignelig tre får du selvfølgelig her hos oss, på Trævarefabrikernes Udsalg. Bestill, motta i posten, brett ut og sitt ned!

  Nyt vårsola i en strandstol

  Du behøver knapt å vente til snøen smelter. Vær påsketurist i ditt eget hjem og sett opp strandstolen i solveggen. Stolbena plasserer du i snøskavlene. Deretter kan du nyte de livgivende solstrålene og føle at vinterdepresjonen slipper taket. Det er når du sitter her du tenker at slike stunder burde være evig.

  Strandstolen skal selvfølgelig være tilgjengelig selv etter at godværet har blitt en rutine. Om du ikke har et permanent hagemøblement, går det raskt å slå opp en strandstol. En halvtimes utendørs meditasjon etter arbeidstid vil alltid virke saliggjørende.

  Så har vi de milde sommerkveldene eller nettene som ikke skal soves bort. Sett deg ned og se mørknende himmelen og løft glasset til en skål med mannen i månen der du sitter i strandstolen din.

  Bor du i en byleilighet med en liten veranda, er strandstolen perfekt. I motsetning til andre utendørs møbler tar den svært liten plass. Når den ikke er i bruk, kan den greit slås sammen og stues bort inntil dens tid igjen vender tilbake. For deg som tilbringer sommeren i byen, er den lille strandstolen den mest trofaste følgesvenn du kan ha.

  Strandstolen på tur

  Noen sammenleggbare strandstoler tar liten plass. Du legger dem bare i bagasjen når du skal ut på tur. Kanskje har du og familien et favorittsted i skoglysningen dere drar for på grille? Det er ikke alltid det er” naturlige” sitteplasser i form av rette stener eller tømmerstokker. Strandstolen redder dagen!

  Så ligger det kanskje i navnet at du kan bruke en strandstol når du er på stranda? Det er ikke alle som liker å ligge rett ut for på den måten oppfange mest mulig av solstrålene. Særlig de som trekker på årene trives ikke så godt med på ligge på bare marken. Det er stive rygger og tungt å reise seg etterpå.

  Så hvis du tar med bestemor eller gamlefar, sørg for at de har noe godt å sitte på. Ta ut strandstolen av bilen og slå den opp i strandsonen. Med dagens avis eller litt musikk på øret går det fint å tilbringe et par timer i sittende posisjon her.

  Utendørs møbler i tre

  Vi har selvfølgelig mye annet lekkert på Trævarefabrikernes Vareudsalg for deg som liker å oppholde deg utendørs. Et hagesett med bord og stoler er perfekt til morgenkaffen, eller til noen gode glass i selskapelig tone på kveldstid. Kommer det noen gjester, innbudte eller overraskende, har du selvfølgelig noen ekstra strandstoler på lur.  Hengekøyer eller hengestoler kan også være et utmerket supplement.

  Bestiller du fra oss er prisene inkludert moms og toll. Kostnader for frakt beregner du selv ved å taste inn ditt postnummer før du går til kassen. Det er 14 dagers returrett på alle varer.