Kommoder

Laster...

8 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Kommode med 2 skuffer (furu)
 • Kommode med 3 skuffer (furu)
 • Kommode med 4 skuffer (furu)
 • Kommode med 5 skuffer (furu)
 • Kommode med 6 skuffer (furu)
 • Kommode (furu - 4 skuffer)
 • Kommode (furu - 5 skuffer)
 • Kommode (furu - 5+2 skuffer)
 • 8 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Kommoder til all slags bruk

  Kommoder og skuffeseksjoner har viktige og praktiske funksjoner i hjemmet ditt. De spiller også en betydelig estetisk rolle i interiøret i hjemmet ditt. Våre kommoder i tre er tidløse og passer i alle rom i hjemmet.

   

  Hos Trævarefabrikernes udsalg har vi både tradisjonelle kommoder og kommoder som kan settes sammen ved hjelp av skuffeseksjoner i Brick Box systemet. Se utvalget vårt og visualiser dine behov. Det gir deg muligheten til å sette sammen en kommode som passer dine behov samtidig som det er et stilrent møbel i seg selv.

   

  Hva du kan ha i en kommode

  I utgangspunktet er det ingen annen begrensning enn størrelsen på kommoden og skuffen. Det som får plass i skuffen, kan selvfølgelig legges der, lesebriller og en god bok for eksempel. 

   

  Noen bruker kommodeskuffene som en oppbevaringsplassfor ting de ellers ikke vet hvor de skal gjøre av. Det er i utgangspunktet ganske smart, da det hjelper deg å holde orden. Ting du ikke har bruk for i øyeblikket, men som kan vise seg nyttig ved en senere anledning, legger du i kommoden så du vet hvor du har dem. Ladekabler til mobiler, kameraer eller andre duppeditter er eksempel på slike ting. En skuff som er utelukkende dedikert til de gamle ladekablene vil spare deg for bryet med å lete gjennom hele huset når du har bruk for en ladekabel. Setter du i tillegg en lapp på kommodeskuffen som forteller hva som ligger i den, kan det spare deg for en hel del irritasjon og ikke minst tid, når du har det travelt.

   

  Vi skal heller ikke nedvurdere den gode, gamle sokkeskuffen. Den er ikke noen garanti for at det ikke skjer noen separasjoner mellom likefargede sokker, men følger du dem hele veien fra tørketrommelen til kommodeskuffen reduseres muligheten. Har du dessuten en stor og dyp sokkeskuff kan du legge alle sokkene dine i den. Da vet du i alle fall hvor alle sokkeparene dine er. Det minimerer risikoen for sokkeseperasjon ytterligere.

   

  Det vesentlige er at du har et oppbevaringssystem som passer for deg. Kommoden bør komplettere skap og reoler på en hensiktsmessig måte. Slik at du til enhver tid vet hva du kan finne skuffen. Letter du etter noe i skuffen, bør du kunne finne det du letter relativt fort, ellers er det vel ikke noe poeng i ha en kommode, er det vel? 

   

  Tradisjonelle kommoder i furu

  Nevnte vi at en kommode bør være fin å se på? Det er her furua kommer inn bildet. Tre er det naturlige møbelmaterialet i norske hjem. Furu er et stykke norsk natur du tar med deg inn huset.

   

  Kommoder i tre passer godt i kombinasjon med øvrige tremøbler du har. Samtidig som kommoden klarer seg utmerket alene. Furukommoden er tradisjonell og moderne på samme tid, hva er vel bedre enn det? Kommoden kan dermed brukes i alle bruksrom, nesten uavhengig av stil.

   

  Rengjøring av kommoden er enkel. Du tørker av den med en klut. Du kan også gå over den med støvsugeren. Se for øvrig vår veilederfor behandling av trevarer.

  Kommoden som nattbord

  Et nattbord er et hendig møbel du har ved siden av sengen. Det fungerer som stativ for en bordlampe, lesebriller, dagens bok, telefon til ladding og et glass vann. Ble det plutselig litt mye å holde styr på?

   

  Nattbordet kan derfor gjerne ta form som en smal kommode. Med mer enn én skuff kan du oppbevare alle de remediene du bruker i forbindelse med dagens avslutning og begynnelse.

   

  Har du en kommode nær deg, vil du kunne opprettholde kontroll over alle gjøremål som måtte finne sted mellom de aktuelle tidspunkter fra du forlater soverommet til du vender tilbake. Du setter deg opp fra liggende stilling, gjør de nødvendige disposisjoner ved kommoden eller ved bruk av innholdet i kommoden og er klar til å møte verden til holmgang med et klart hode.

   

  Kommode med Brick Box skuffeseksjon

  Brick Box systemet er vårt eget lille byggesett. Det gjør det mulig for deg å sette sammen seksjoner til reoler, hyller og kommoder etter dine personlige preferanser.

   

  I Brick Box systemet inngår ulike skuffeseksjoner som altså utmerket godt kan gjøres til kommoder.

   

  Du har muligheten til å kjøpe skuffene separat og sette sammen en kommode med sokkel eller understell. Det gir deg mulighet til å skreddersy kommoden etter dine ønsker. Størrelsen bestemmer du ut fra de valgmulighetene vi har på skuffestørrelse. Antall skuffer og understell tilsvarer ønsket høyde.

   

  Skuffene leveres fra Trævarefabrikernes udsalg med kasse og skuff. Du monterer front og skuffeskinner og setter sammen den endelige kommoden.

   

  Med dette kan du lage dine egne fleksible møbelløsninger. En kommode tilbarnerommet, en nattbordløsningeller et sokke-arkiv er bare noen eksempler på hva du kan sette sammen med Brick Box systemet vårt.

   

   

  Du kan også sitte på denne kommoden. Legg noen puter på kommoden og du har en benk eller sofa. Vi har puter som passer. Da sparer du plass på barnerommet. Alle lekene puttes kjapt i skuffene når det skulle være behov for litt orden. En praktisk sittebenk i entréen kan også gjøre seg. Det er godt å ha noe å sitte på mens du tar på deg skoene og tar av deg ytterjakken.

   

  Brick Box seksjonene leveres i bjørkefinér. De tilpasses enkelt ditt øvrige møblement. Skuffene åpnes med et lite puff foran. De har fjær som gjør at de vil komme ut.

   

  Brick Box modulene er spesialkonstruert for Trævarefabrikernes udsalg av Lars G. Bennetzen. Se vårt fullstendige utvalg av Brick Box moduler herog få inspirasjon til hvordan du kan bruke dem.

   

  Få tilsendt kommoden hjem til deg

  Du bestiller enkelt din foretrukne kommodeløsning på vår nettside. Vi effektuerer den umiddelbart og sender den fra vårt hovedlager. Du får den på døra med Bring.

   

  Du bør sjekke at forsendelsen din ikke har blitt skadet på noen måte under transporten, før du begynner å sette den sammen til din nye favorittkommode. Det er ikke ofte det skjer, men det hender jo fra tid til annen. Hvis du har noen reklamasjoner eller vil benytte deg av angreretten, er det best å gjøre det med en gang. Vi har 14 dagers angrerett for kjøp på nettet.

   

  Du er velkommen til å undersøke om det ikke er andre trevarer du kunne ha bruk for i vårt utvalg når du først bestiller. Vi har tre til alle rom og til og med til hagen!