Spisestoler

Laster...

6 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Regissørstol i bøk (hvit)
 • Regissørstol i bøk (svart)
 • Sort betræk til instruktørstol
 • Stoltrekk for regissørstol (hvitt)
 • Hør betræk til instruktørstol
 • Instruktørstol (hør betræk)
 • 6 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Spisestoler

  Da er tiden inne for at alle setter seg til bords. Et spisebord er intet uten stoler. Iallfall hører det ikke til vår kultur å spise stående. Det er visstnok heller ikke sunt. Spisebord i kombinasjon med de rette stolene er ofte det som hever måltidet. Spisestuestolene i tre fra Traevarer.no er laget med tanke på å tilfredsstille hjerte og mage.

  God sittestilling, moderne og fremtidsrettet design og praktisk innretninger er de hovedhensynene som ligger til grunn for traevarer.nos satsing på spisestoler til norske hjem. Våre regissørstoler og klappstoler er dessuten så nøytrale i sin utforming at de glir lett inn sammen med de fleste typer spisebord.

  Du sitter best på spisestoler av tre

  Solide trestoler i samsvar med norske tradisjoner gir deg god holdning og enkel tilgang på matfatet. Her skal du kunne dumpe med i all din tyngde uten at stolen gir etter. Om det er morgenkaffen, middagen eller en god samtale som skal nytes, er det ved spisebordet du gjerne setter deg. Derfor er stolene like viktige som bordet selv.

  Gode spisestuestoler skal gi folk lyst til å sette seg. Det er ingen grunn til å forbli stående dersom det ikke er noe spesielt man skal gjøre. Da ser man bare uryddig ut. Det rette designet har faktisk en del elementer som ubevisst gjør at du oppfatter at du bør sette deg.

  Å sitte riktig

  Det er stor forskjell på spisestuestoler og andre stoler. Det er en grunn til at du ikke slenger deg ned i sofaen eller stresslessen når du skal spise. Spisestuestolen er ikke laget for avslapping, men aktivitet. Å innta et måltid eller drikke kaffe er en sådan.

  For det første bør du sitte oppreist. Rett i ryggen og støtte med albuene i bordet om det trengs. Spesielt middagsmåltider inntas med hodet over tallerkenen. Tenk deg å sitte å spise suppe i godstolen. Det går neppe bra. 

  Dernest skal du ha rekkevidde til de nødvendige tingene i forbindelse med måltidet. Til frokosten settes det jo fram forskjellige typer pålegg slik at du skal kunne nå enkelt fram til osten eller leverposteien. Vi nordmenn er heller ikke så glade i å bry andre med å sende saltet eller andre ting. Alt dette går tyngre hvis du sitter ubekvemt i en spisestol som ikke er tilpasset bordet.

  Hvor mange spisebordstoler trenger du?

  Det rette antallet avhenger selvfølgelig av størrelsen på spisebordet. Små spisebord rommer ofte ikke flere enn fire spiseplasser. Som et absolutt minimum bør antallet tilsvare antallet medlemmer i husstanden. Men da har du på den annen side ikke noe å gå på. Det kan jo være besøkende som også kunne ha lyst til å sitte?

  Og selv om plassen rundt bordet er fylt opp, skader det vel ikke å ha noen ekstra på lur. Spesielt ikke hvis du har et spisebord med klaffer. Da blir det jo flere plasser ledige med en gang du slår dem ut. På Traevarer.no har vi også veggklaffbord som på et blunk frigjør ekstra spiseplass. Da trenger du selvfølgelig stoler til. 

  En god løsning kan være noen klappstoler du kan ta fram ved behov. Mange synes også det er stilig med barstoler i kjøkkenet. Har du et par slike, kan du fort trylle fram et tilsvarende antall spiseplasser. Riktignok ikke ved spisebordet, men i en uformell setting går det helt fint.

  De geniale klaffstolene

  De er allerede nevnt, men fortjener ytterligere oppmerksomhet. Det er de beskjedne og selvutslettende stolene du rett og slett har glemt at du har, inntil du plutselig ser at du har bruk for dem. En klappstol kan enkelt settes vekk når den ikke er i bruk. Du kan lagre et pent antall slike på egnet sted, hvor de kan stå når ingen trenger dem til å sitte på.

  Klappstolene fra Traevarer.no er dessuten elegant utformet i bøk. Med det er de vel så representative som de andre spisestolene dine. Ingen føler seg degradert ved bli tilbudt en klappstol fra Traevarer.no.

  Endelig kan de supplere hagemøblementet eller verandaen ved behov. I stedet for å prøve å presse vanlige stoler ut terrasse-døra, fraktes de enkelt ut i sammenklaffet stand, inntil de kan brettes ut og folk med ett får noe de kan sitte på.

  Tre til kjøkkenet

  Vi i Traevarer.no bestreber oss i å presentere helhetlige løsninger eller deler som kan kombineres. Våre bord, stoler og andre møbler til kjøkkenet inngår i en enhet.

  Ved å velge tre velger du tidløst og tilpasningsdyktig. Ut over bord og stoler kan du se på våre hylleløsninger til kjøkkenet. For god og hensiktsmessig oppbevaringforeslår vi tallerkenhyller, krydderhyller eller vinhyller. Da ser man at alt er på riktig hylle, og lett tilgjengelig.

  Bestill fra oss, og vi sørger for rask levering til leveringssted. Alle priser inkluderer moms og toll.