Hattehyller

Laster...
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Flotte hattehyller til oppbevaring i entréen

 

En hattehylle er ikke noe de aller fleste av oss har et forhold til i dag. Det er sannsynlig at besteforeldrene våre vet mer om hva en hattehylle er. Grunnen til det er overraskende enkel når man først gir seg til å tenke litt på det: Det var mer vanlig å gå med hatter når de var unge og dermed ble det også vanlig å ha en egen hylle som man kan legge hattene på når de ikke var i bruk. Derfor kalles hattehyller for hattehyller.

 

I dag er det ikke så vanlig å gå med disse gamle, flotte hattene som på en eller annen måte trengte sin egen hylle som de kunne stå trygt på når de ikke var plassert på hodet til eieren.

 

Det er ikke dermed sagt at det ikke blir brukt hatter i dag, men bruken av slike hatter har blitt mindre i løpet av en generasjon eller to. Likevel finnes det et bruksområde for hattehyllen i dag,

 

Våre praktiske hattehyller i ubehandlet furu er et fantastisk møbel i entréen. På en måte et møbel, som gir masse plass i entréen din. Samtidig kan de hjelpe deg å holde orden på dine ytterklær i form av å fungere som en god oppbevaringsplass. 

 

Det fins knagger for jakker og frakker. Det er en hattehylle over, der du kan sette esker, kasser eller kurver, som du kan ha hansker, luer og andre småting oppi, som du ønsker å ha samlet på et sted, der det er lett å finne dem når du har bruk for dem. 

 

Været her nord kan som kjent forandre seg flere ganger i løpet av en dag, så det er ikke lett å si når man får bruk for votter og en lue, hvis man har tenkt seg ut i frisk luft en tur. Det eneste man vet med sikkerhet er at man kommer til få bruk for dem.

 

Hattehyllene som selges her fås i flere forskjellige størrelser. Det fins en hattehylle for hvert behov.

 

Skap en entré som er praktisk og oversiktlig med en hattehylle

 

Entréen er kanskje ikke det rommet i hjemmet som vanligvis får mest oppmerksomhet. Entréen er det første inntrykk man får når man kommer et nytt sted. Derfor fortjener din entré nøyaktig like gjennomtenkte elementer som hjemmets øvrige innredning.

 

Det er mulig å si at det faktisk er i boligeieren sin interesse å gjøre inngangspartiet til boligen så praktisk og oversiktlig som det lar seg gjøre. Det er logisk å spørre om hvorfor det er slik når man leser denne påstanden. 

 

Grunnlaget for denne påstanden er enkelt nok. Inngangen til en bolig kan på en måte være en landingsstripe for eieren når eieren kommer hjem etter å ha vært ute det meste av dagen.

 

Det er i inngangspartiet at man legger fra seg yttertøy, sko og nøkler når man kommer hjem. Dersom man har organisert inngangspartiet på en slik på en måte at man kan legge eller sette fra seg ting på en slik måte at man lett kan finne dem igjen når man har behov for dem kan man få følelsen av å “gå inn for landing” når man kommer inn gjennom døren hjemme Her kan den kjente hattehyllen komme til sin rett som oppbevaringsplass.

 

Andre varer som du kan kjøpe hos oss

 

Dersom du har alt du trenger til inngangspartiet ditt, inkludert en hattehylle, kan det være at det passer bedre med noen av de andre produktene som selges har på traevarer.no. Utvalget vårt inkluderer blant andre ting diverse møbler til soverommet og kjøkkenet.

 

Dermed er det gode muligheter for at du finner noe du trenger i det store utvalget vårt. Mesteparten av utvalget vårt er laget av godt trevirke. Dersom du er litt svak for treprodukter vil vi så absolutt anbefale at du tar en god titt på det som er til salgs på dette nettstedet.