Trappestige

Laster...

3 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Trappestige. Teak tre
  Trappestige. Teak tre
  2039,00  NOK
 • Trappestige. Hvitmalt tre
 • Trappestige. Svartmalt tre
 • 3 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Et stort utvalg av praktiske stiger - til utendørs og innendørs bruk

  Til deg som gjør det selv, inne og ute, har vi også en del forskjellige stiger å velge imellom. Det er solide trestiger i ubehandlet furu. Du kan velge fra 6 til 12 trinn på stigen. Med 12 trinn oppnår du en høyde på 347 cm. Du kan oppbevare den på veggen i garasjen din eller skuret ditt. Vi har også klassiske trappestiger med 3 til 6 trinn. Meget praktiske å ha, når du skal nå noe høyt oppe. Loftstrapper til for eksempel hems har vi også. Samt kraftige loftstiger til veggmontering med ovale trinn.

  Vi har hva enn du har bruk for, hvis du skal opp i høyden.

  Woody-sikkerhetskasser

  Her finner du de helt riktige oppbevarings- og sikkerhetskasser, når du skal oppbevare, transportere og organisere viktige og verdifulle produkter, verktøy og effekter. Kasser og kofferter får i mange forskjellige størrelser og er alle fremstilt av bjørkekryssfinér som er lakkert med høy finish. De er bundet med galvaniserte metallhjørner og kantbånd samt beslag. Alle er montert med håndtak, overfallslås, låsebånd og bunnlister.

  Mange håndverkere har glede av Woody-sikkerhetskasser. Kassene kan være med på å holde orden i stifter, skruer og andre småting, som det er viktig å holde orden på. Du kan også bruke de store Woody-sikkerhetskassene til oppbevaring av for eksempel presenning eller store utendørstelt. Mulighetene er mange med Woody-sikkerhetskasser.