CD- & DVD-oppbevaring

Laster...

9 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • DVD holder
  DVD holder
  679,00  NOK
 • CD holder i birk
  CD holder i birk
  679,00  NOK
 • CD Holder
  CD Holder
  475,00  NOK
 • Videokassettholder
  Videokassettholder
  679,00  NOK
 • CD-holder bjørkekryssfinér.
 • KUBIK TV-bord/vogn
  KUBIK TV-bord/vogn
  2815,00  NOK
 • Stereo / Videobenk / trillebord - 2 rom B60 cm.
 • Stereo / Videobenk / trillebord - 2 rom B80 cm.
 • Stereo / Videobenk / trillebord - 1 rom B80 cm.
 • 9 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  CD- og DVD-oppbevaring i høy kvalitet og flott design

  Oppbevaringsløsninger som på én og samme tid har perfeksjonert den praktiske funksjonen, uten å inngå noe kompromiss med design, kan være vanskelige å finne. Ofte blir det ene prioritert på bekostning av det andre, og man må velge mellom funksjonalitet og det visuelle uttrykk. Trævarefabrikernes CD- og DVD-oppbevaring kjennetegnes ved nettopp å slå bro mellom disse to kvalitetene. Robuste og gjennomtenkte design, i flotte tresorter og rette linjer.

   

  Få orden på din CD- og DVD-oppbevaring

  En av de mange tingene det skal holdes orden i, i hjemmet, er CD- og DVD-samlinger som har vokst seg større og større med årene. Selv om DVD-enes og CD-enes tid nærmer seg slutten, så har nettopp disse samlingene en særlig plass i innredningen, men samtidig en uheldig tendens til å skape uorden – store samlinger krever systemer og enkelhet, så man lett finner ut nøyaktig hvor tingene hører til. CD-oppbevaring kan derfor med fordel holdes i så enkle rammer som mulig. De flotte, enkeltstående CD- og DVD-holderne i lyse tresorter, som bøk og bjørk, gjør seg derfor fantastisk til formålet – her blir CD-er og DVD-er flott innrammet i treet, og kommer dermed til sin rett i rommet.

   

  Stilrene, kombinasjonsdyktige CD- og DVD-holdere

  Mengden av CD-er og DVD-er varierer fra hjem til hjem, og derfor skal det selvfølgelig finnes en oppbevaringsløsning til alle. Både de rektangulære reolene med en enkel rekke oppbevaringsrom, og kvadratiske, flercellede reoler, er ideelle til både stabling og oppheng.

  De kan kombineres alt etter rommets størrelse og øvrige innredning. Alle de brukte tresortene er valgt ut fra deres evner til å tilpasse seg til rommet de skal utsmykke – de lyse fargene fra både bjørk, bøk og furu gir plass til å velge enten en klassisk naturlig stil, eller kan kombineres med sterke farger, som skaper flott kontrast i innredningen. Alle har de potensiale til å skape et individuelt uttrykk med utallige kombinasjonsmuligheter. De stabile konstruksjonene gir også rik mulighet for å endre funksjonen, slik at reolene også kan brukes til annet enn CD- og DVD-oppbevaring.

   

  Finn også TV-møbler i samme stil

  I samme genre finner du også stereo- og videobenker, eller TV-møbler som man kaller det i dag. Du har her muligheten til å velge materialer til TV-området ditt, så innredningen passer sammen ,og er gjennomtenkt og gjennomført i stilen. TV-møblene er naturligvis utstyrte med hjul, så de kan rulles og dreies til posisjonen som gir best mening. .

  Med Trævarefabrikernes Udsalg legger du deg sjeldent fast på én funksjon, da mange av møblene har tallrike funksjoner – dermed kan ditt møbel følge både tid og trend. Og du kan selv bestemme hvordan det skal brukes.