Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

CD- & DVD-oppbevaring

DVD-holder

B46 H46 D 14 cm. Ubehandlet bjørk. Til 56 DVD-er.

NOK 439,-

CD-holder

B46 H46 D 14 cm. Ubehandlet bjørk. Til 108 CD-er. Med 9 kvadratiske rom.

NOK 439,-

CD-holder

B16 H75 D14 cm. Ubehandlet furu (innvendige mål B13,5 H13,5 D13 cm. per rom)

NOK 295,-

DVD-holder

B25 H75 D14 cm. Ubehandlet bjørkefinér.

NOK 365,-

CD-holder

B25 H75 D14 cm. Ubehandlet bjørkefinér.

NOK 365,-

Videokassettholder

B46 H46 D 14 cm. Ubehandlet bjørk. Til 30 video-filmer.

NOK 439,-

CD-holder bjørkekryssfinér.

B70 H70 D19 cm.
CD-holder i bjørkekryssfinér med plass til 240 CD-er. M...

NOK 1.149,-

KUBIK TV-bord/vogn

B70 H42,5 D40 cm.
TV/Videovogn i bjørkekryssfinér med hjul, består av K...

NOK 2.125,-

Stereo / Videobenk / trillebord - 2 rom B60 cm.

B60 H56 D40 cm.
Massiv 20 mm. limtre.
Smart trillebord. Kan bruk...

NOK 1.245,-

Stereo / Videobenk / trillebord - 1 rom B80 cm.

B80 H27 D40 cm. Massiv 20 mm limtræ.
Massiv 20 mm. limtre.
Smart ...

NOK 1.025,-

CD- og DVD-oppbevaring i høy kvalitet og flott design

Oppbevaringsløsninger som på én og samme tid har perfeksjonert den praktiske funksjonen, uten å inngå noe kompromiss med design, kan være vanskelige å finne. Ofte blir det ene prioritert på bekostning av det andre, og man må velge mellom funksjonalitet og det visuelle uttrykk. Trævarefabrikernes CD- og DVD-oppbevaring kjennetegnes ved nettopp å slå bro mellom disse to kvalitetene. Robuste og gjennomtenkte design, i flotte tresorter og rette linjer.

 

Få orden på din CD- og DVD-oppbevaring

En av de mange tingene det skal holdes orden i, i hjemmet, er CD- og DVD-samlinger som har vokst seg større og større med årene. Selv om DVD-enes og CD-enes tid nærmer seg slutten, så har nettopp disse samlingene en særlig plass i innredningen, men samtidig en uheldig tendens til å skape uorden – store samlinger krever systemer og enkelhet, så man lett finner ut nøyaktig hvor tingene hører til. CD-oppbevaring kan derfor med fordel holdes i så enkle rammer som mulig. De flotte, enkeltstående CD- og DVD-holderne i lyse tresorter, som bøk og bjørk, gjør seg derfor fantastisk til formålet – her blir CD-er og DVD-er flott innrammet i treet, og kommer dermed til sin rett i rommet.

 

Stilrene, kombinasjonsdyktige CD- og DVD-holdere

Mengden av CD-er og DVD-er varierer fra hjem til hjem, og derfor skal det selvfølgelig finnes en oppbevaringsløsning til alle. Både de rektangulære reolene med en enkel rekke oppbevaringsrom, og kvadratiske, flercellede reoler, er ideelle til både stabling og oppheng.

De kan kombineres alt etter rommets størrelse og øvrige innredning. Alle de brukte tresortene er valgt ut fra deres evner til å tilpasse seg til rommet de skal utsmykke – de lyse fargene fra både bjørk, bøk og furu gir plass til å velge enten en klassisk naturlig stil, eller kan kombineres med sterke farger, som skaper flott kontrast i innredningen. Alle har de potensiale til å skape et individuelt uttrykk med utallige kombinasjonsmuligheter. De stabile konstruksjonene gir også rik mulighet for å endre funksjonen, slik at reolene også kan brukes til annet enn CD- og DVD-oppbevaring.

 

Finn også TV-møbler i samme stil

I samme genre finner du også stereo- og videobenker, eller TV-møbler som man kaller det i dag. Du har her muligheten til å velge materialer til TV-området ditt, så innredningen passer sammen ,og er gjennomtenkt og gjennomført i stilen. TV-møblene er naturligvis utstyrte med hjul, så de kan rulles og dreies til posisjonen som gir best mening. .

Med Trævarefabrikernes Udsalg legger du deg sjeldent fast på én funksjon, da mange av møblene har tallrike funksjoner – dermed kan ditt møbel følge både tid og trend. Og du kan selv bestemme hvordan det skal brukes.