Knagger

Laster...

Elementer 1-15 av 21

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Place-It Knage ubh. eg lille (Ø5 cm.)
 • Place-It Knage sort eg lille (Ø5 cm.)
 • Place-It Knage sort eg mini (Ø3,2 cm.)
 • Place-It-knagg, mini, ubehandlet eik
 • Place-It-knagg, ubeh, mellomstor, eik (Ø7 cm.)
 • Place-It-knagg, ubeh, stor, eik (Ø10 cm.)
 • Place-It-knagg, svart, stor, eik (Ø10 cm.)
 • Knaggerekke med 2 knagger
 • Knaggerekke med 3 knagger
 • Knaggerekke med 4 knagger
 • Knaggerekke med 5 knagger
 • Elementer 1-15 av 21

  Side
  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Knagger med utallige muligheter

  Tre er det perfekte materiale til oppheng i hjemmet. Det er sterkt og det er mulig å bearbeide til utallige funksjonelle design. Hos Trævarefabrikernes Udsalg har vi valgt ut de fineste knaggeløsningene til ditt hjem, blant annet i samarbeid med designeren Lars G. Bennetzen, som har utformet soloknaggene i eik under navnet Place-it – et meget passende navn for de flotte og funksjonelle knaggene som kan henges hvor som helst i hjemmet, og på grunn av deres lette montering, og eikens robusthet, kan brukes til å henge opp nøyaktig det du ønsker. Knaggene fås både i ubehandlet eik og i svartbeiset eik. Og i rund og trompetformet utførelse.

   

  Funksjonelle og flotte knaggeløsninger

  Eik ser flott ut, enten i sin egen, naturlige og ubehandlede farge, eller i en minimalistisk svartbeiset variant. Spesielt flott ser det ut, når flere av knaggene forenes – enten knagger i samme utforming, eller en kombinasjon av forskjellige, og monteres i et unikt mønster på veggen. På den måten kombinerer du selv funksjon og estetikk, og understreker ditt personlige preg i innredningen.

  Innenfor de mer klassiske knaggerekker har vi et bredt sortiment av både lette og kraftigere knagger fra 20 - 100 cm lengde, så det fins knagger til alt som skal organiseres på veggene dine. De egner seg både til bruk i entréen til smart oppheng av yttertøy, luer og skjerf, samt i, for eksempel, kjøkkenet for kluter og lignende. Knaggerekkene kan godt kombineres i forskjellige høyder, så alle kan nå de.

   

  Praktiske knagger og knaggerekker til dekorativt oppheng

  Stumtjenere er kjempepraktiske i ethvert hjem, med plass i entré eller gang til frittstående oppheng av jakker. Stumtjeneren fås i flott bøk. På den måten skaper du en flott romfølelse, som frigjør veggene og skaper en god dynamikk i rommet. Det gammeldagse møbelet kombinerer retro-tendenser med moderne, nordisk fokus på holdbare og rene materialer, som gir hjemmet ditt en romslig og avslappet atmosfære.

  Er plassen trang får stumtjeneren også til oppheng, så du kan få uttrykket og samtidig sikrer plass til gjennomgang i rommet. For samme utnyttelse av potensialet ved veggoppheng har vi også hattehyller, som, på samme måte som knaggeradene, gir deg muligheten til å oppbevare praktiske elementer i hjemmet tett inntil veggene, og dermed frigjøre gulvplass. Hattehyllene har både stang for hengere og knagger til oppheng, og de har dessuten en praktisk hylle på toppen, hvor dekorative oppbevaringskasser kan skjule for eksempel luer, hansker og andre sesongavhengige effekter, som ikke trenger å ligge fremme året rundt, men som skal være lett tilgjengelig når behovet viser seg.