Brevkurver & Magasinholdere

Laster...

2 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Brevkurv, kan stables.
  Brevkurv, kan stables.
  119,00  NOK
 • 3 x tidsskriftkassett
  3 x tidsskriftkassett
  305,00  NOK
 • 2 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Brevkurver og magasinholdere

  Brevkurver og magasinholdere er hva som skiller orden fra kaos. Det er kanskje satt litt på spissen, men hva skjer med papirer, blader og tidsskrifter som ikke har sin faste plass? Ganske riktig, de flyter fritt gjennom tid rom, og er alltid umulige å finne igjen når du trenger dem.

  En brevkurv som du kjøper fra Trævarefabrikernes vareudsalg er laget av bjørkekryssfinér, og gir samtidig arbeidsplassen din et visuelt løft. Det samme er tilfellet med våre magasin- eller tidsskriftholdere.

  Brevkurver som stables

  Hva gjør du med innkommende post? Konvoluttene rives selvfølgelig av, hvoretter hjernen din antakelig sorterer umiddelbart i viktig, uviktig og ting du må ta fatt på umiddelbart.

  Hjernen er smart, men den trenger litt hjelp. Den grovinndelingen du gjorde her må følges opp av fysisk adskillelse av de respektive gruppene. Hvis du hver dag bruker tid til å lete fram de viktigste dokumentene i bunken, forsvinner verdifull arbeidstid. På årsbasis kan vi snakke om ganske så mange timer.

  Derfor har vi hjelpemidler som for eksempel brevkurver. Systematikken av «viktig» og «kan vente», kan innordnes i to kurver hvor den ene stables oppå den ene. De kan eventuelt suppleres med en papirkurv hvor ting som har ventet for lenge, kan forfremmes til etterhvert.

  Med flere kurver kan du utvide systemet. Det er for eksempel en god idé å adskille regnskapsmessige papirer, fakturaer som skal betales med videre, med rapporter, søknadsskjemaer, påmeldinger, kursmateriale og hva ellers du måtte sysle med.

  En annen sorteringsmåte du kan utføre ved hjelp av brevkurver, er på basis av frister og forfallsdatoer. Da vil du ha en oversikt over når ting skal være ferdig. Det er opplagt hvis det er fakturaer som skal betales, men også frister for innleveringer eller presentasjoner du skal ha ferdig kan inngå i et slikt system. Vi skal heller ikke undervurdere effekten av å bruke det til å sette frister for deg selv for når du skal ha ting ferdig.

  Men dette er bare eksempler. Du tilpasser selv dine brevkurver etter prioriteringer eller oppgaver.

  Magasinholdere

  Bladet og tidsskrifter er ikke gått ut av bruk i vår digitale tidsalder. Det er mye informasjon eller interessant lesning som ikke finnes på nett, eller kanskje er upraktisk å tilegne seg fra skjermen.

  Hvis du abonnerer på hobbyblader er det ofte interessant å ha lett tilgang på gamle numre. Om det er interiør, fiske eller modellbygging vil det alltid være artikler som ikke går ut på dato. Det samme gjelder for tidsskrifter, som The Economist, Teknisk ukeblad eller Jussens venner. For ikke å snakke om gamle utgaver av Detektivmagasinet eller Donald Duck.

  I stedet for å gjemme dem bort i skuffer og skap, vil en magasinholder eller tidsskriftkassett være et egnet oppbevaringsmiddel. De kan for eksempel settes godt synlig på hyllereller reoler på hjemmekontoret, samlet i årganger.

  Her er de lett tilgjengelige når du har bruk for dem, og samtidig kan du vise dem fram for besøkende.