Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

Brevkurver & Magasinholdere

Brevkurv, kan stables.

B23 H6 D34 cm. Smart kasse med oppbevaringsrom i ubehandlet bjørkekryssfinér....

NOK 69,-

Tidsskriftkassett

B10 H15/31 D25 cm. Smart kasse med oppbevaringsrom i ubehandlet bjørkekryssf...

NOK 59,-

3 x tidsskriftkassett

3 stk. tidsskriftholdere kun 99,-
Vær oppmerksom på at de 3 tidsskrifth...

NOK 139,-

OPPBEVARING TIL ALLE ROM

I denne kategorien har vi samlet en hel drøss med oppbevaringsmuligheter for ditt hjem. Oppbevaringsløsninger som kan kanskje ikke en gang tenker på som oppbevaringsmuligheter, før man ser det. I tillegg har vi også mange av de tradisjonelle oppbevaringsartiklene man har sett før. Se gjennom produktene og bli inspirert til et mer organisert og ryddig hjem!

Oppbevaring til kontoret

På arbeidsrommet er det alltid mye å holde styr på, og oppbevaring er viktig. Vi har magasinholdere og brevkurver til dine viktige dokument. Man kan bruke disse til alt mulig, ikke bare papir. Bøker, magasin, tegninger, planer, regninger osv. En magasinholder kan brukes til å samle alle Donald-bladene fra barndommen, eller til bøkene barna lager. Eller kanskje til en finere oppbevaring av regninger enn en plastperm? En brevkurv brukes av mange til nettop det: brev. Men her er mulighetene mange: regninger, skrivebøker, tegninger, planer, magasin osv. Det er opp til deg! Vi tilbyr bare mulighetene.

Flotte vinreoler i ubehandlet træ

Vinreoler i ubehandlet tre kan være en av tingene du ikke hadde tenkt på før. Ønsker du å oppbevare vinen din på en fin og diskret måte, har du muligheten med vinreoler fra Trevare farbrikkenes utsalg. Du kan også bygge flere sammen og lage en stor vinreol.

Tallerkenrekker og krydderhylder

I gamle dager brukte man tallerkenrekker til fat og tallerkner. Det gjør man også i dag - selv om mange har funnet nye måter å bruke tallerkenrekkene på. Oppevaring av kokebøker i kjøkkenet - eller til oppbevaring av barnebøker på barneværelset. Man kan også bruke tallerkenrekken til å vise frem fin bilder. Krydderhyllene er lignende i måten de oppbevarer, men er litt mindre. man bruker dem primært til oljer, krydder og annet smånips. Man kan likevel også være kreativ og bruke dem på barnerommet, eller kanskje badet?

Bokrekker til barneværelset

Bokrekkene er som ordet sier selv: en «rekke» til å ha bøker i. Resultatet er virkelig fint, selv med et enkelt design. Våre bokrekker kan fåes i ubehandlet bjørkekryssfinér, og noen med grønn bakside. Du kan montere bokrekken over hverandre, og på den måten skape et reol-preg. Man kan også montere dem ved siden av hverandre, for å lage en lang rekke.

Oppbevaringsmuligheter er viktig i alle hjem og alle rom. Vi tilbyr løsninger som skal gjøre det enklere å holde det ryddig og organisert rundt seg.