Skjærefjøl

Laster...

10 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Skjærefjøl valnøtt (20x30 cm) stor
 • Skjærefjøl valnøtt (20x20 cm) medium
 • Skjærefjøl valnøtt (18x12 cm) liten
 • Skjærefjøl eik (18x12 cm) liten
 • Skjærefjøl EIK (20x30 cm) stor
 • Skjærefjøl EIK (20x20 cm) medium
 • Grilltallerken i bøg Ø20 cm
 • Grilltallerken i bøg Ø25 cm
 • Skjærefjøl valnøtt (30x40 cm)
 • Skjærefjøl EIK (30x40 cm)
 • 10 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Skjærefjøl

  Hvis du leter etter en flott ny skjærefjøl i tre, vil du finne akkurat det du trenger hos Traevarer.no. Skjærefjøler er en nødvendighet på alle kjøkken, siden det er et veldig praktisk kjøkkenredskap som beskytter kjøkkenbenken, er varsom mot knivene dine og sørger for at du kan lage mat på en hygienisk måte. I tillegg tar en flott skjærefjøl laget av tre seg veldig godt ut på kjøkkenet, og er både dekorativt og nyttig. Ta en titt på vårt flotte utvalg gode skjærefjøler, og finn skjærebrettet som passer perfekt inn i ditt hjem i dag. 

  Nyttig til kjøkkenet 

  En flott skjærefjøl i tre er et must på kjøkkenet hvis du er glad i å lage mat eller invitere gjester på middagsselskap. Hos Traevarer.no finner du et flott utvalg ulike skjærefjøler som vil passe dine behov – skjærebrett i tre er både naturlig produsert, solid og pene å se på. Enten du ønsker å bruke skjærefjølen til å skjære opp kjøtt, fisk eller grønnsaker, vil du finne en flott ny skjærefjøl i tre som passer deg.  

  Et skjæreunderlag i tre er skånsomt mot kniven når du kutter opp ingredienser, og er en veldig hygienisk løsning. En skjærefjøl i tre sørger for at både fjølen og knivene dine varer lenge, så du kan kutte, hakke, strimle og dele så mye du vil uten å bekymre deg for at utstyret ditt blir skadet av all kjøkkenaktiviteten. Det kreves ikke mye vedlikehold for at en skjærefjøl i tre holder seg godt i mange år fremover. 

  Pene og stilfulle skjærefjøler 

  De flotte skjærefjølene i tre som leveres av oss i Traevarer.no er veldig pene å se på, i tillegg til at de fungerer veldig godt. En flott skjærefjøl i tre tar seg godt ut på ethvert kjøkken, og de er også veldig funksjonelle og allsidige i bruk. Disse skjærefjølene er selvfølgelig laget for å kutte både kjøtt, grønnsaker og fisk, men de kan også fint brukes til å presentere et nydelig ostebrett når du skal ha selskap hjemme, med et flott utvalg oster. Eller vil du kanskje bruke din flotte nye skjærefjøl i tre til å servere brød på når du har middagsgjester? Hvordan du bruker skjærefjølen din er opp til deg, og mulighetene er mange med en flott ny skjærefjøl i tre fra Traevarer.no. Vi har også mange andre spennende produkter i andre kategorier som du kanskje er interessert i – for eksempel møbler til soverommet eller stuen

   

  Skjærefjøl av høy kvalitet 

  De mange gode skjærefjølene som leveres av Traevarer.no er produsert i naturlige trematerialer av veldig god kvalitet. Du kan være sikker på at dette er solide fjøler som vil ha god holdbarhet, og vil kunne brukes i mange år fremover. På våre sider vil du finne et stort utvalg av skjærefjøler som er både praktiske, solide og hygieniske – i tillegg til at en pen skjærefjøl i tre er et flott dekorativt element på kjøkkenet. Hvis du ønsker annet nyttig utstyr til kjøkkenet i tillegg til din nye skjærefjøl, kan du gjerne ta en titt på vårt flotte kjøkkensortiment.

  Bestill enkelt fra et flott utvalg trefjøler

  Hos Traevarer.no har vi et veldig godt utvalg av ulike skjærefjøler, slik at du kan finne akkurat det du ønsker deg. Når du har funnet skjærefjølen du ønsker deg, er det bare å legge inn bestillingen din enkelt på våre sider. Varene du bestiller leveres rett hjem på døren din, og du kan kose deg på kjøkkenet med din flotte nye skjærefjøl! Hvis du har spørsmål angående noen av våre produkter, eller det er noe annet vi kan hjelpe deg med, er det flott om du kontakter oss med det du lurer på – så svarer vi deg så kjapt vi kan.