Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

Manis-H-sengetekstiler

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Manis-H-barnesengtekstiler skaper et personlig uttrykk på barnerommet

Det profesjonelle danske merket Manis-H har skapt en helt ny måte å tenkte sengeløsninger på. Med deres unike blikk for individualitet har de lansert en barne- og ungdomsserie av senger, som kan settes sammen helt og aldeles personlig, da den eneste grunnkomponenten i systemene er en enkel brisk, som resten av sengen bygges opp rundt med eksklusive sengedeler.

Deretter har du frie tøyler til å kombinere de øvrige Manis-H-tekstilene, som fås separat, helt etter dine preferanser. Rommet blir dermed helt personlig – noe som betyr mye, både i et morsommere barnerom som inviterer til lek, og absolutt også i ungdomsrommet der det er alfa og omega å få sette egne rammer og å skape sine omgivelser selv.

Skap en drømmeseng Manis-H

Første steg i konstruksjonen av den rette sengen er naturligvis å finne den helt riktige madrassen – vi vet at madrassen har mye å si, når det gjelder nattesøvnens kvalitet, og det er derfor ikke sløst energi å finne nettopp den madrassen som sikrer dine netter.

Alle Manis-Hs barnesengemadrasser og juniormadrasser er laget i ergonomisk korrekt skum med avtakbart trekk, så det kan lett tas av og vaskes. Med en Manis-H-madrass i Visco-skum er du garantert god ventilasjon i løpet av natten, noe som gjør søvnen bedre og holdbarheten lengre.

Skap trygge og inviterende soverammer med Manis-H-sengetekstiler

Utover nødvendighetene i form av den riktige rammen og madrassen, får du med Manis-Hs sengetilbehør massevis med muligheter for å gi rommet en personlig vri, med både store og små personlige detaljer.

For eksempel kan du få maksimal utbytte av sengesystemet med morsomme Manis-H-lekeforheng til sengen, som fort forvandler sengen til en leke-øy med pynt til både jenter og gutter. På barnerommet skal det gjerne være liv og glade dager, og de fine detaljene gir rike muligheter for å inspirere til masse moro og lek på barnerommet, uten å glemme funksjonaliteten.

Manis-H-sengelommene er enda et fantastisk tillegg på sengen til barnet ditt; ikke nok med at de er moro å se på, med kreative mønstre og motiver, de er også praktiske – så det er slutt med å rote bort yndlingsbamsen eller lete etter boken med godnatthistoriene. Sengelommenes motiver omfavner både små prisessedrømmer i flotte lyserøde nyanser, og gutter med fart i blodet.

Samme variasjon finner du på de mange Manis-H-barneputene, som også gir masser av muligheter for å sette farge på sengen. På den måten fungere sengen også som smart sofa på dagtid, når de er venner på besøk i ungdomshulen. Putene fås både rektangulære, som passer perfekt som ryggstøtte, kvadratiske og runde, så de kan kombineres like presise som du eller ditt barn har lyst på. Alle putene kan naturligvis vaskes.