Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

Manis-H-senger

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Manis-H-senger

Hos Trævarefabrikernes Udsalg kan du få et helt nytt barne- og tenåring-møbelsystem. Systemet kommer fra den danske produsenten MANIS-H. Kvalitet, sikkerhet og superfet og kul design forenes til et moderne og tidsaktuelt møbel- og sengesystem til aldersgruppen 3 til 19 år.

MANIS-H har utviklet et genialt byggesystem som lett og enkelt kan bygges ut og om. En brisk er utgangspunktet, og denne kan så bygges om og ut i en uendelighet. Sengehest og gavl kan velges med forskjellige design eller med helt spesielle og unike trykk, som gir rommet et unikt preg. Sengetepper, lekeforheng, store puter, små puter, runde puter, sengelommer, madrasser i flotte farger og design kan matches etter ønske, behov og alder, eller rett og slett som moten endrer seg. En enkel måte å fornye rommet på uten at basisdelen skal skiftes. Du kan bruke den samme grunnmodellen med nytt tilbehør, eller modernisere det samme rommet med nytt design.

Kvaliteten skal være i orden, og det skal sikkerheten naturligvis også. MANIS-H har vært opptatt med utvikling og produksjon av senger til barn og unge siden 1972, og har derfor god erfaring innen området. Deres senger er testet av TÜV, som er internasjonalt anerkjent. Det betyr ar det er tatt absolutt hensyn til alle detaljer omkring sikkerhet for senger til barn og unge.

Suppleringsgaranti Vi tilbyr 5-års suppleringsgaranti på sengesystemdelene (standarddeler). Det vil si at du kan kjøpe ombyggingsdeler til din brisk, halvhøye seng, etasjeseng/køyeseng og høyseng i minst 5 år etter det første kjøpet.

Produktgaranti Vi tilbyr 10-års produktgaranti på produksjonsfeil. Det er din garanti for at produktet lever opp til våre høye kvalitetskrav. Daglig bruk og slitasje gir imidlertid ingen krav på reklamasjon.