Spisebord

Laster...

6 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Ben til spisebord (furu) (L80 B60 H72 cm.)
 • O-Bord (svart overflade) - 88 cm diameter
 • O-bord, 88 cm i diameter
  O-bord, 88 cm i diameter
  3995,00  NOK
 • Spisebord (furu) (L80 B60 H72 cm.)
 • Spisebord (furu) (L100 B60 H72 cm.)
 • Spisebord (furu) (L75 B75 H72 cm.)
 • 6 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Spisebord i tre er funksjonelle og skaper hygge i hjemmet

  Spisebordet har en viktig funksjon i våre hjem. Det er her familien møtes, spiser og hygger seg sammen, og derfor tilbyr vi hos Trævarefabrikernes Udsalg mange forskjellige spisebordsløsninger. Det fins helt sikkert et bord som passer til deg og dine behov. Her på siden finner du spisebord i forskjellige mål, og det fins modeller med klaffer, så det er mulig å skape ekstra bordplass, når det kommer gjester til middag. Trævarefabrikernes Udsalg tilbyr både bord i ubehandlet tre, malt tre og i melamin med stålbein. Et spisebord i tre er en tidløs spisebordløsning som passer inn i ethvert hjem. Hvis du ikke har så mye plass, og derfor er på utkikk etter et mindre spisebord, kan du også finne klappbord i forskjellige mål her på siden. Et klappbord er en smart løsning, hvis man vil spare plassen i rommet – bordet klappes raskt ned langs veggen når det ikke er i bruk. Veggklaffene fås både i buet og firkantet utforming, så det er bare å velge hva som passer best til din innredningsstil. Til deg som søker en moderne spisebordløsning i en ny nordisk stil kan vi anbefale vårt STICKS-bord – hvor du har muligheten for å kjøpe bordet i flere lengder og med både svarte og hvite bordplater. Er du på jakt etter et rundt bord har vi et O-bord i 2 størrelser - produsert i bjørkefinér.

  Finn et spisebord som i mål og materialer passer inn i ditt hjem


  Et spisebord er et av de mest sentrale møblene i hjemmet, så det er viktig at du finner det helt riktige spisebordet til din bolig. En del av våre spisebord er laget i massiv furu i god kvalitet, som fremstår pen og er ytterst langtidsholdbar. Hvis du er på utkikk etter et café- eller bakkebord, kan du også finne modeller i både hvit og svartmalt her på siden. Disse bordene er både perfekte til stuet og hjemmets mindre rom, og så passer de også godt i en utestue eller under et halvtak i hagen.

  Trævarefabrikernes Udsalgs spisebord med gavlunderstell er gode løsninger til hjem, hvor det er mange som skal spise sammen hver kveld. Gavlspisebordene fås i mål B80 x L120 cm til B80 x L160 cm. Hvis bordplassen allikevel ikke er tilstrekkelig, er det mulig å kjøpe en ekstra klaff til hver ende, så alle kan være med rundt spisebordet.