Sofabord

Laster...

7 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Sofabord i eik med hyller
 • Sofabord - ubehandlet furu (60x80 cm.)
 • Sofabord - ubehandlet furu (60x100 cm.)
 • Fanø sofabord med klaff
  Fanø sofabord med klaff
  3739,00  NOK
 • Sofabord - ubehandlet furu (75x75 cm.)
 • Sofabord - ubehandlet furu (75x120 cm.)
 • Rundt bakkebord, Hvidpigmenteret
 • 7 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Sofabord til enhver innredningsstil

  Uansett hvilken stil du har innredet stuen din i, har vi et sofabord som kan bidra til din linje. Vi har sofabord i tre til både den romantiske, minimalistiske og robuste trenden, alle nøye utvalgt med tanke på god kvalitet til gode priser, så du kan få billige sofabord til din smak.

  Sofabordene i tre fins i mange former, så alle stuer kan pyntes med et trebord, som både fungerer som pyntegjenstand og har en praktisk funksjon – her kan du f.eks. sette kaffen og legge avisen. Derfor har flere av sofabordene også flere enn én hylle, så du kan oppbevare magasiner, aviser, og bøker nøyaktig der du har bruk for de neste gang. Hyllene kan være av tre og glass, og er lette å rengjøre, så du slipper å være redd for rødvinsringer i treet.

  En annen god løsning er de runde serveringsbordene, som både er mobile og foranderlige i konstruksjonen, ettersom hjulene gjør det mulig å flytte de rundt i den dynamiske innredningen. Samtidig kan "serveringsbrettene" tas av og brukes eller rengjøres enkle. Du finner serveringsbordet i lakkert gummitre eller gyllent akasietre. For et mer minimalistisk utseende kan sofabordet også velges i glansfull svart lakk.

  Få sofabord i tre som kan brukes i alle stuer

  Sofabord i tre fås både i naturalistiske, robuste design og lette, flyttbare. Derfor har vi samlet det beste innenfor begge kategorier, så du har de valgmulighetene gjennomtenkt innredning krever. De firkantede sofabordene i ubehandlet furu skaper et naturlig samlingspunkt i stuen og innbyr til at man både kan spise, spille og hygge seg ved det robuste bordet, som holder til det hele. De kraftige bein gir dessuten god støtte, så det gjør ikke noe at det er mange rundt bordet.

  I den lettere avdelingen bringes assosiasjonene til sørligere strøk, med elegante cafébord i hvit- eller svartmalt akasietre. De smale sofabordene gjør man ingen feil med – de er både dekorative og praktiske, da de lett kan slås ned og brukes andre steder i hjemmet. For eksempel kan de godt brukes i hagen, når den skandinaviske sommeren setter inn, da den grundige behandlingen gjør deres enkle ytre supersolid. Sommerstemningen kan også tas med innendørs med fine Venedigbord som er behandlet med teakolje for en flott overflate som ikke mister sin glans.

  Alle våres sofabord er klekket ut med både funksjon og design i fokus, og derfor gir vi deg gjerne råd om hvordan du får mest ut av bordet ditt, og oppnår den lengste holdbarheten.