Klaffebord

Laster...

8 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Veggklaff, hvit
  Veggklaff, hvit
  1529,00  NOK
 • Veggklaff, svart
  Veggklaff, svart
  1529,00  NOK
 • Veggmontert klaffebord (buet) 60x45 cm.
 • Veggmontert klaffebord 60x45 cm.
 • Veggmontert klaffebord (buet) 70x53 cm.
 • Veggmontert klaffebord 70x53 cm.
 • Veggmontert klaffebord (buet) 70x70 cm.
 • Veggmontert klaffebord 70x70 cm.
 • 8 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Klaffebord

  Et klaffebord erløsningen, der plassen er begrenset. Der hvor det før var intet, befinner plutselig et velegnet spisebord eller arbeidsbord seg.  Og når de ikke er i bruk, er det fri passasje.

  Trævarefabrikernes vareudsalg har klaffebordene som utfører disse miraklene. Vi har veggmontert klaffebord som sitter fast i veggen og vi har sammenleggbare bord som kan stues vekk.

  Der kjøkkenet er lite passer det med klaffebord

  Mange av oss har livsfaser der vi må finne oss i å bo trangt. I en liten leilighet er det krass prioritering mellom hvilke møbler eller gjenstander som kommer inn. Minimalistiske løsninger med store flater er det neppe snakk om.

  Noen steder er spesielt kjøkkenet nedprioritert. I ettromsleilighetene er det noen ganger ikke utskilt et eget kjøkken overhodet. Noen ting må du ha for å oppbevare og lage maten. Vi snakker om et kjøleskap, minimum en hybelkomfyr utslagsvask og kjøkkenskap. Så må du selvfølgelig ha passasje når du lager mat eller henter ting.

  Så melder spørsmålet seg; hvor skal jeg spise? Vi ser for oss den travle studenten som i stående posisjon legger i seg rett fra kjøleskapet, før han eller hun beveger seg ut døra for å ta fatt på dagens oppgaver.

  Det behøver ikke å være slik. Et klaffebord og en vegg er det du trenger. Da vil den fri passasjen omgjøres til en koselig spiseplass hvor måltidet kan nytes i avslappende omstendigheter. Det samme gjelder selvfølgelig når du har gjester. Det er kjedelig å måtte forflytte seg til et altfor lite stuebord når dere skal spise.

  Når du ikke bruker det, legges det ned og du har plassen disponibel til andre formål.

  Klaffebordene er heller ikke utelukkende henvist til kjøkkenet. Det kan være mange steder i boligen det tidvis kunne vært praktisk med et bord, uten at det bør stå oppslått hele tiden.

  Når klaffebordet slås ned, står det igjen en liten hylle. Den kan du også utnytte, for eksempel ved å sette noen blomster på den.

  Alltid et bord tilgjengelig

  Et ekstra sammenleggbart bord er selvfølgelig godt å ha der det ellers ikke er bord. Det har også den fordelen at det er lett transportabelt. I det øyeblikk du trenger et arbeidsbord i garasjen, kan det hentes fram. Når plutselig været innbyr til det, kan dere slå det opp som hagebord. 

  Når du ikke har bruk for bordet, er det enkelt å slå sammen og sette vekk inntil neste gang det er bruk for dets tjenester.

  De veggmonterte klaffebordene og de sammenleggbare bordene står først og fremst for fleksibilitet og funksjonalitet. Utført i tre som ubehandlet furu, gir de også et godt visuelt uttrykk og kan forenes med de fleste typer interiør. 

  Ser du etter vanlige spisebordhar vi et stort utvalg. Andre bord og møbler har vi også, og alt er i hovedsak laget i tre. For deg som er glad i tre som materiale, finner du alt du måtte ønske på Trævarefabrikernes vareudsalg. Bestill i dag. Vi leverer over hele Norge.