Bordplater og tilbehør

Laster...

6 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
 • Bordben av heltre eik H73 cm.
 • STICKS understell til bordplate (hvit)
 • STICKS understell til bordplate (svart)
 • Støtteben (massiv furu) H71 cm.
 • Benbukk (H68-100 cm.)
  Benbukk (H68-100 cm.)
  615,00  NOK
 • Benbukk (furu H71 cm.)
  Benbukk (furu H71 cm.)
  409,00  NOK
 • 6 Produkter

  per side
  Angi synkende retning
  Vise som Rutenett Liste

  Bordplater og tilbehør til nettopp dine behov

  Trebord har de seneste årene fått en renessanse og tre som et naturlig element i innredningen vinner større og større innpass. Hos Trævarefabrikernes Udsalg sikrer vi at kvalitet og funksjonalitet går hånd i hånd, og derfor fokuserer vi på det enkelte behov for kvalitet i bordplatene. Med et bredt utvalg av både bordplater og understell sikrer vi at det er mulig å utforme et bord til enhver smak og ethvert rom, så alle kan få gleden av pene møbler i tre inn i sine hjem.

  Våre bordplater gir unike bordløsninger

  Alle deler til bordet ditt kan kjøpes separate, så det fins muligheter for å sette sammen nøyaktig det bordet du ønsker – enten bordet skal fungere som spisebord i hjemmet, skrivebord, sofabord eller ha en helt annen funksjon. Sortimentet av tilbehør og materialer gir muligheter for fri design fra bunnen av.

  De flotte og billige bordplatene fins i flere varianter for størrelse og tresort; fra elegant bjørkekryssfinér til rustikt og ubehandlet furu, som gir rommet akkurat den flaten som passer best til innredningen. De ubehandlede bordplatene har bredt potensiale hva etterbehandlinger angår. Hvis du ønsker et ytterligere personlig preg på bordet ditt – Trævarefabrikernes Udsalg tilbyr kyndig veiledning innenfor trebehandling og hver enkel bordplate er detaljert forbehandlet.

  Finn de riktige bordbein til din bordplate

  Alle bordplater kan kombineres med et utvalg av bordbeinløsninger i tre, både som permanent påsatt, eller justerbare understell, som gir rike muligheter for et fleksibelt bord med allsidige innredningsmuligheter. De populære bukkene fås både i varianter av bordbukker som kan stilles inn etter høyde og som klassiske klappbukker, til de lettere bordplatene. Skal treet brytes, tilbyr Trævarefabrikernes UDSALG også stilfulle pulverlakkerte bordunderstell av metall, som også kjøpes separat og matches med en håndplukket bordplate.