Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

Sofaer

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Sofaer – Skap perfekte rammer for familiens samlingssted

Stuen er hjemmets samlingspunkt, og det skal møblene dine understreke. Det er ikke tilfeldig at sofaen er et av de mest populære møbler å ha i stuen – sofaer i tre markerer og signaliserer nemlig like presise hva stuen skal brukes til; samvær, hygge og avslapping.

Våre sofaer er i et prisnivå som gjør det klart at alle har mulighet til å ha råd til å innrede familiens samlingssted med kvalitet og funksjonell design. For oss er det en viktig oppgave å velge ut de sofatilbudene som gir de beste innredningsmulighetene til hjemmet ditt, samtidig som vi står inne for kvalitet og design.

Vi har masser av muligheter og sofaer til alles behov

Sofautvalget byr på sofaer i flere størrelser, så du selv kan kombinere oppstillingen, alt etter hvor mange dere er i familien, og hvor mange gjester det skal være plass til. Mange velger for eksempel å kombinere en sofa til tre med en toseter, så hele familien kan sitte samlet rundt sofabordet. Sammensettingen gir en harmonisk fornemmelse av rommet, fordi sofaen ikke bare vender mot én ting – som klassisk sett ville være fjernsynsapparatet. Samlingen legger opp til annerledes bruk, med fokus på samtale og samvær, når sofaene hver for seg danner et lite rom i rommet.

Be familie og venner velkommen i mer enn bare en lekker sofa

Utover sofaene i tre, er det ingenting som overgår en god, gammeldags lenestol, som inviterer til avslapping med en god bok, en god film, eller bare en tiltrengt pause i dagens gjøremål. En fotskammel i tre er dessuten et must som tilbehør når du gir deg hen til avslappingen.

Lenestoler laget i formspent bøk gir en optimal sittestilling, og sammen med det justerbare trekket sikrer den en behagelig posisjon. Skinnsofaene er flott innrammet i bøkramme som legger en flott ramme under det mørke skinnet. Skinnsofaen fås både i en sofistikert cognacfarge, og i tidløs svart. Skinnet kan også erstattes med koksfarget stoff.

Modellen Marie er en serie av flotte og anvendelige sofaer med slitesterkt trekk, perfekt til barnefamilien. Modellen er designet med myke kanter og ingen skarpe hjørner, noe som gir et rolig og harmonisk møbel med topp komfort. For å holde det rene utseendet er benene utformet i massiv bøk, som er svartbehandlet. Det gir et helt enkelt uttrykk, som passer til møblets myke linjer. Marie-sofaen får også i lenestolvariant, og hele serien kan fås i både mørk ull og dekorativ grønn. Mot forespørsel fås den også i andre farger.