Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

Skap

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Skap i tre til alle hjemmets rom

Vi har skap i tre til alle husets rom, så du kan oppbevare og organisere både pent og praktisk. Hos oss finner du både garderobeskap, klesskap og universalskap, som du kan bruke nøyaktig som du har behov for. Du kan på også få høye og smale skap, hjørneskap og lavere kommodelignende skap.

Treskap med funksjonalitet og estetikk i fokus

Symbiosen av funksjonalitet og estetikk gjør at du slipper å ergre deg over store møbler, som tar plass i hjemmet. Skapene er nemlig alle utformet med hensyn til å bidra til den øvrige innredningen i stedet for å bryte den. Med det for øye har du det beste helhetsresultatet med skapene dine.

Vi har billige skap til en hver smak, i forskjellige robuste tresorter. Skapdørene kan fås i massivt tre, så du kan lukke igjen bak sakene dine, men også med flotte glassdører, hvis du ønsker å stille ut i stedet for å gjemme bort. På den måten kan et skap være den perfekte rammen om gjennomtenkte, og gjennomførte, innredningsdetaljer, som inngår i nettopp den stil du innreder hjemmet ditt etter. De lyse tresortene er perfekte til å fremheve farger, så du kan godt være kreativ i din bruk av skapene.

Skap til oppbevaring av stort og smått

Funksjonalitet ligger ikke bare i selve klesskapet, men også i detaljene. Derfor har vi et stort utvalg av hengere, både universelle hengere og mer spesialiserte hengere til for eksempel slips i forskjellige størrelser, bukser eller sarte stoffer som har godt av filthengeren. Hengerne fins i mange forskjellige utforminger, så du slipper krøll og sammenblanding av tøyet ditt. Hengere og klemmer er ideelle til å sette, så du kan holde styr på både over- og underdeler. Alt tilbehør til skapene dine fås hvor seg, så du kan sette det sammen akkurat etter ditt behov. Utover de innvendige mulighetene, har du også mulighet for å sette preg på de ytre, mer dekorative pyntelister til ditt skap.

Til barnerommet kan dere finne spennende, dekorerende skap med flotte motiver som pynter på alle barnerom, så garderoben ikke blir en irriterende nødvendighet på barnerommet, men en fargerik og integrert del av barnets øvrige omgivelser.

De skapene som enda står udekorerte kan lett etterbehandles og males, hvis du ønsker det, og du får naturligvis profesjonell veiledning i hvilke muligheter du har med dine møbler, så de kan komme til å stå frem nøyaktig som du ønsker det. På den måten forlenges levetiden til skapene dine også, da de kan tilpasses til skiftende trender og stiler i hjemmet ditt.