Din handlekurv

Ingen varer
Gå til kasse

Senger

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Senger i naturens egne materialer

Soverommet er et av de viktigste rommene i hjemmet ditt. Her skal rammene innby til avslapping og opplading. Derfor har Trævarefabrikernes Udsalg stort fokus på nettopp å være leveringsdyktige med de rette rammer til ditt hjem – fremstilt av naturens egne materialer. Våre populære senger er ingen unntak her.

Skap et lekkert og innbydende soverom med kassesenger av tre

Kassesenger av tre gir et enkelt og innbydende inntrykk på soverommet. Her skal det ikke være for mange distraksjoner, og rene linjer gir en rolig atmosfære rundt nattesøvnen. Tresengene er laget av tre av beste kvalitet, og finnes i flere forskjellige mål som kan passe inn i både de voksnes og barnenes soverom. De flotte fururammene fremstår som robuste, men elegante i slipt, massiv furu. De bevarte kvisthullene i treet gir et naturlig utseende, uten å bryte overflatens enkle uttrykk.

En seng i treramme er samtidig en flott funksjonell sengeløsning, som også ideelt kan brukes i et gjesterom, når dine overnattingsgjester skal ha litt mer enn bare en drømmeseng. For å få det beste sovemiljøet er sengen hevet over gulvplanet, ettersom det gir mulighet for at madrassen kan ventilere og gjør det mulig å gjøre rent under sengen – alt sammen viktig deler som skaper det riktige sovemiljøet for deg selv og dine nærmeste.

Nattesøvn i naturlige rammer – flotte senger av tre

Trerammene står i sakens natur ikke alene, og Trævarefabrikernes Udsalg er derfor også leveringsdyktig med nydelige madrasser, som passer til tresengenes mål. Madrassene er av den beste kvaliteten, og understreker derfor tresengenes høye kvalitet. Elementene i innredningen din skal fremheve det beste i hverandre, og kvalitet går som kjent best i hånd med kvalitet. Springmadrassene får til alle sengenes mål, med varierende antall fjærer, alt etter hvordan du ønsker å ligge. Madrasser er bestillingsvare, og du må kontakte butikken for ytterligere info.

For å støtte deg best gjennom natten har vi også sørget for et utvalg av billige, men solide lamellbunner til sengerammene, som bærer springmadrassene med best dynamikk – med plass til bevegelse, men samtidig stabil støtte. Tresengene settes på den måten sammen nøyaktig etter din smak, og gir deg friheten til å velge nøyaktig den kombinasjonen som skal sette rammen for dine netter. De enkle, reelle rammene gjør det også mulig å tilføye praktiske deler som for eksempel en sengebakke som øker komforten din.

Én ting er i hvert fall sikker: de flotte sengene av furu gir deg de aller beste forutsetningene for å lade opp i naturlige rammer med moderne nordiske trekk. Da tresengene er behandlet, krever de svært lite vedlikehold, og det den massive furuen er en sikker vinner innen holdbarhet. Det er ingen grunn til bekymring for slitasje og utløpsdato – det er et av de beste kjennetegnene ved å velge møbler av tre, og av høy kvalitet, som Trævarefabrikernes Udsalg gjør en dyd av, å dyrke etter best evne.